Skrevet av Emne: Onsdagstreff 1. februar: Besøk hos vestregionen TORSDAG 2. februar  (Lest 4071 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget E_S

  • Betalende medlem
  • Innlegg: 2 092
    • Vis profil
På ukentlig klubbkveld i uke 5 slår vi oss med vestregionen lokallag i deres lokaler på Ravnsborg gård, Hvalstad (Asker). Adressen dit er Ravnsborgveien 9, 1395 Hvalstad.

NB: Vestregionen arrangerer sine klubbkvelder på torsdager, så derfor blir kvelden i uke 5 torsdag 2. februar.

Her blir det først sosialt samvær med mulighet for å kjøpe enkel mat (pølser) og varm/kald drikke. Etterpå går turen til ASKOs lokaler i Asker for å se på en privat bilsamling med noen godbiter før kvelden avsluttes der.

Oppmøtetidspunkt i vestregionens lokaler på Ravnsborg gård er kl. 1800. Kjøretid fra Oslo sentrum er ca. 20 minutter uten kø, men det lønner seg å regne med minst 35 minutter på denne tiden på grunn av ettermiddagsrush.

Jeg foreslår at de som ønsker å være med møtes på parkeringsplassen ved Kongen Marina, Frognerstranda (rett ved Color Line-terminalen - avkjøring samme sted) kl. 1700 slik at det går an å reise samlet kl. 1715. Her er det relativt rimelige parkeringsmuligheter (offentlig) om noen ønsker å samkjøre fra Oslo til Asker.

Altså - oppsummert: Vi møtes på parkeringsplassen ved Kongen Marina torsdag 2. februar kl. 1700 og reiser derfra kl. 1715.

Vel møtt!
'19 Tesla Model 3 Performance
'96 Mercedes-Benz E 36 T AMG
"Der 124 war damals DAS Auto. Der W211 ist EIN Auto."

 

Vis uleste innlegg siden forrige besøk Vis siste innlegg