Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Hei.
Jeg har fått opp malfunctionen <ESP - faulty visit workshop>. Feilkode c1037 - CAN DATA UTEBIL ELLER FEILAKTIGE FRA TVERRAKSELERASJONG OG VINKELHASTIGHETSFØLER. Bilen er en C180 2004 bensin.

Kan noen hjelpe meg med hvor denne feilen kan være?

Kan det eventuelt være feil sensoren som ligger bak baksetene i baggasjerommet (under lokket. Vedlagt bilde)?


2
På siden / Sv: Petterw sin W221 S500L
« Nyeste innlegg av petterw 15. Juli 2019, 22:35:17 »
Lite nytt som skjer her i gården. Tok en liten harrytur over grensa til Storlien forrige uke, og fikk den for første gang under liter'n på mila. Ble vell 9.5L/100km på en strekning over 180km.

Ellers må jeg vell få prøvd å tatt en hjulstillingskontroll etterhvert, da spissinga forran ikke er helt som den skal være.

 :lol: :lol:
3
Medlemmenes biler / Sv: Aleks 560 SEC
« Nyeste innlegg av _s_y_v_e_r_s_e_n_ 15. Juli 2019, 21:32:12 »
Herregud for et smykke av en bil! Rett og slett en fryd for øyet!
4
Forumhjelp / Sv: Får ikke laget nytt emne i medlemmenes biler.
« Nyeste innlegg av _s_y_v_e_r_s_e_n_ 15. Juli 2019, 21:30:44 »
 Det er litt rart, for du står som betalende medlem nå. Har du forsøkt å logge deg ut og inn igjen?
5
Teknisk avdeling / Sv: Fordelerkasse 211 og 212?
« Nyeste innlegg av KennethJ 15. Juli 2019, 20:25:23 »
På 211 er det ihvertfall separate kasser med separat olje.
Dette skal BOS kunne svare deg på, oljen bør byttes hver 60kkm på både automatkasse og fordelingskasse. I USA er det innført som fast intervall (39k miles) for bytte av olje på fordelingskasse.
Noen 211er har en fordelingskasse med en clutchpakke for å sikre lik hastighet på forhjul og bakhjul, på disse er oljeskift enda viktigere enn ellers. Ny fordelingskasse er dyrt.
6
Teknisk avdeling / Sv: Lekkasje frostvæske MB E250 cdi w212
« Nyeste innlegg av Runejet 15. Juli 2019, 20:24:14 »
Heisan..... Igjen....  :)
 
Sikkert dumt spørsmål..... Hvordan år dere luftet ut luftbobler i kjølevæske????
 
På forhånd, nok en gang, takk for svar  :)

Rune
Sjekk termostathuset samtidig. Mitt sprakk. Det ble mye mer jobb
7
Medlemmenes biler / Sv: Aleks 560 SEC
« Nyeste innlegg av Aleks 15. Juli 2019, 19:17:31 »
Nå har gamla snart  gått 180 000 Km . Og da er det tid for service , man skal ta godt vare på de gamle  :lol: :cool:

8
Forumhjelp / Sv: Får ikke laget nytt emne i medlemmenes biler.
« Nyeste innlegg av Aleks 15. Juli 2019, 18:11:33 »
For ikke lagt inn hverken tekst eller bilder ?
9
Teknisk avdeling / Fordelerkasse 211 og 212?
« Nyeste innlegg av Fagerdaal 15. Juli 2019, 13:59:08 »
Hei.

Har forstått det slik at det er fordelerkasse på 4matic på både 211 og 212, men er en ting ingen kan svare meg på (ikke engang bos..).

Er olja i fordelerkasse og automatkasse den samme? Altså at det ligger i samme olja? Om man skal bytte olje på fordelerkasse, er det da nok og bytte olja på automaten? Eller er kansje automatkassa og fordelerkassa samme greia?

Håper noen kan gi et svar på dette!
10
Teknisk avdeling / Sv: S211: Feilmeldinger LED baklykter Avantgarde
« Nyeste innlegg av Bluecity 14. Juli 2019, 21:27:44 »
Denne posten er gammel, men jeg har søkt forumer opp og ned om denne feilen så for de som nå søker så vil jeg komme med mine erfaringer:

Jeg har en W211 Elegance, men det er montert avantgarde (face lift) baklykter på den, med led bremselys. Jeg fikk en feilmelding i dashbordet om at venstre bremselys var deffekt og at reserveløsning var aktivert. Jeg fikk samtidig feilmelding på høyre bremselys.

I praksis: ved oppstart, ingen feilmelding. Men i det mann trykker inn bremsepedalen så lyser led-bremselys høyre side i 1 sek. Før bilen registrerer at venstre bremselys ikke virker. Da går nødløsningen inn, som i praksis er at spenningen på kjørelyset bak (de nederste pærene) skifter fra 12v til 3v. Dette styres av CPU. Og når du nå trykker inn bremsepedalen vil de samme lampene (kjørelyset bak) få 12v. Ergo lyse opp kraftig. Da fungerer de som bremselys.

Jeg bestilte nytt print til venstre bak, disse lampene har gas-pærer som er loddet på et helt print med alle lamper. (Svindyrt...) men når jeg skulle sette inn dette så passet det ikke. Det var bestilt etter bilnummer, men da først skjønte jeg at jeg at etter bilnumeret skulle jeg ha en bil med clasic/elegance lykter med pære til bremselys. Men hos meg var det montert avatgarde-lykter med led. På dette printet er den øverste lyspæra erstattet med en tom pæreholder og man plugger inn to ledninger fra elektronikk-modulen til led-lyset som sitter montert øverst i lykta.

Vel, jeg fikk byttet printet og fikk et avantgarde-print i steden, uten den øverste pæra... men feilen fortsatte! Samme melding i display og samme feil. Da satte jeg inn en 12v pære provisorisk i det orginalen printet som har vært der hele tiden, og lampen lyste når brems ble aktivert og feilmeldingen forsvant. Ergo, det er feil på led styreprint eller led lampene i avantgarde-lykta.

Når feilen ble omgått ved å sette inn en provisorisk lampe, så begynte høyre side å virke som normalt. Grunnen til feilmelding om høyre lykt var fordi bilens eget system ignorerte bremseleden og slo over i nødløsningen. Så når venstre side ble fisket, så gikk høyre side tilbake til normalen.

Så nå kjøper jeg en ny venstre avantgarde baklykt med hele led-systemet inntakt så anser jeg problemet for løst. Men jeg har søkt MYE på forumer både her i landet og i utlandet uten å få svar. Og dette virket veldig pussig i og med at jeg fikk opp pærefeil uten helt å skjønne hvordan denne lykta faktisk fungerte... jeg har stussa mye, før jeg kom til konklusjon om at det lå i kretsen etter lyspærene og ikke i ledningsnettet før printet eller i selve printet. Så det printet til 1150,- kunne jeg spart meg, om jeg hadde vist det jeg vet nå.

Så dette var min erfaring med denne feilen. Håper dette kan hjelpe andre som sliter med samme problem.
Sider: [1] 2 3 ... 10
Vis uleste innlegg siden forrige besøk Vis siste innlegg