Jump to content

Start problemer når varm w211 200cdi


 Share

Recommended Posts

Har en 2006 200cdi som virker helt fint når den er kald eller når den startes igjen etter stopp innen få sekunder.

Vist jeg prøver etter noen sekunder eller ikke lar den stå en stund så vil ikke start motoren gå rundt og det hjelper heller ikke å trillstarte. 6gir manuell 😀

Det kommer opp ABS og ESP feil kontakt verksted. Temperatur måleren for motor viser også kald og kjølevifta går for fult når dette skjer.

Noen ganger så går plutselig tempen opp og kjølevifta stopper og da kan jeg starte. Men da sitter jeg igjen med abs og ESP feil og noen ganger RØDT batteri feil beskjed. Da er det bare å stoppe motoren og starte den igjen og alle sorger er borte...

Har montert ett uoriginal hoved batteri og backup batteri men dette skal ikke ha noe med dette å gjøre sier flere bos mekanikere.

Men ser flere forum poengterer att backup batteriet er viktig.

 

Håper noen kan komme med løsningen eller forslag på dette.

 

Har lagt med bilder av de feilkoder som er present når startmotoren ikke vil gå rundt.

 

Mvh Torbjørn

20210515_204944.jpg

20210515_204953.jpg

20210515_204958.jpg

20210515_205003.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...