Jump to content

God sommer! Nå skjer det mye spennende fremover.


Simen Malerbakken
 Share

Recommended Posts

Kjære medlem.
Først av alt God sommer!

Ved en feil ble kladden sendt ut til alle, men det er mye ny og viktig informasjon her som ikke var med sist, les derfor hele, også denne gangen.


Endelig kommer herlige varme dager med nydelige biler. I skrivende stund har vi gjennomført en Drive-Out til vakre Voss, med historiske Fleischer's hotell flotte opplevelser som Vøringsfossen, Måbødalen, Hardangerbrua, Stegastein, Snøveien, Lærdalsøren Hotell, Lærdalstunellen, Aurlandsdalen og hardangervidda over til Hol. Vi har også hatt gleden av å bo to netter på det nylig igjenåpnede Pers Hotell, der vi vanligvis holder vårt landstreff. Helt ærlig syns jeg litt synd på dere som ikke fikk blitt med.


Endelig begynner vi å se en slags oppmykning i samfunnet, verden vil langsomt vende tilbake til sitt gamle jeg, og over tid vil vi kunne oppleve en ny og mer normalisert hverdag.
Så også med klubben, det er imidlertid pålagt strenge regler for å arrangere treff. Les mer om dette lenger ned og følg reglene, det siste vi ønsker er at klubben skal ende med å være en smittespreder.


Vi har tre store treff i år, først ut er banetreff i samarbeid med VACN – Volkswagen Audi Club Norwegen. Så kommer Landstreffet, og på sensommeren kommer et jubileumstreff i Stavanger.
På grunn av en avkortet sesong ble alt puttet på høsten og vi får en aktiv høstperiode.
Lokallagene jobber med lokale treff hele tiden, og både kjøretreff, og sosiale treff er nå i gang igjen. Vi håper det fører til mer glede lokalt.


Treff
Sett like gjerne av datoene merket her med en gang, dette blir store flotte treff med mye glede og morro.


7-9. August inviterer vi til Banekjøring i samarbeid med VACN der vi skal kjøre på Vålerbanen.
Vi skal også ha en Drive-Out til Magnor Glassverk og vi skal ha Skaslien gjestgiveri som base. Dermed blir det noe for en hver smak, og både en spennende dag på bane med skikkelig tilrettelegging, og en herlig drive-out i de dype finnskoger og besøk på Magnor Glassverk. Mer om selve arrangementet vil du kunne lese her:
https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=ZtbxOA

 

Deretter kommer

Landstreffet som i år er flyttet til August.
21-23. August braker det løs på Gol som alltid, vi skal både grille, stille ut biler, bedrive breisladd, og kjøre i kolonne. Utstilling og premiering er selvsagt, det samme er festmiddag og sosial hygge.Selv om treffet er på en litt annen tid enn vi vanligvis har treff så skal vi kose oss på Gol. Vær oppmerksom på at det er endringer i programmet.
Påmelding og program finner du her https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=15496-BDDC-7790

 

Så kommer et helt nytt og spennende treff som jeg gleder meg veldig til.

Jubileumstreff i anledning vårt 20 års jubileum.
18-20. September skal vi til Stavanger, og til Høyland Gård. Vi skal på en fantastisk Drive-Out i området med herlig vestlandsnatur, flotte opplevelser og nydelige veier. Vi skal ha en stor utstilling med kåringer og pokaler. På fredag blir det grilling, og på lørdag stor festmiddag.
Mer informasjon og påmelding til dette treffet finner du her https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=P9zzOA

 

Spesialtilbud
Alle som er medlem i Mercedes-Benz Entusiastklubb, kan nå få assosiert medlemsskap i KNA, dette til en meget gunstig pris, på kun 200,- Ønsker du i tillegg trygghet for problemer langs veiene i sommer, ta med veihjelp til kun 410,-
Totalt vil du da havne på 610,- for KNA og veihjelp. Sammen med klubbens medlemsskap blir det 1100,- pr år og da har du bilblader, veihjelp, juridisk rådgivning, og rabattavtaler som sparer deg for mer enn 2500,- pr år om du benytter dette godt.
Se mer om dette her https://www.mbentusiastklubb.no/forum/forum/46-samarbeidspartnere/


MB- Tidende
Som med alt annet er klubben drevet av din entusiasme, vi skal sammen gjøre dette til verdens smarteste og beste bilklubb. En av de tingene vi trenger er et godt medlemsblad. Jeg håper med dette å friste deg til å lage et innlegg til bladet, enten det er om din kjærlighet til bilen, opplevelser langs veien, et bilprosjekt, eller kanskje et drivende ønske om å overta som leder i MBE. Uansett hva du ønsker å skrive, så send det til vår redaktør, han tar i mot og gjennomgår alt materiale. Jeg håper vi kan fortsette å lage medlemsbladet så stort som nå sist, det er alltid moro å ha nok ting å lage blad på. Om ikke koker jeg jo alltid suppe på spiker jeg og skriver noe, men det er veldig hyggelig med mange bidrag.
Dine bidrag er viktige og de sendes til redaktor@mbentusiastklubb.no

 

Lokallag
De fleste lokallag har nå gjennomført lokale årsmøter, dette er ikke farlig, det er stort sett en gjennomgang av hva som skjedde i fjor, og hva dere ønsker at skal skje i år. Lokallaget skal velge et nytt styre, men det er kun de som ønsker det som blir valgt. Sammen skal lokallaget sørge for aktivitet der du bor. Derfor trenger vi ildsjelder som syns det å drive klubb er gøy. Først da treffer vi folk som faktisk har lyst til å både være med og å bidra, og først da kan vi gjøre det så gøy å være med at du finner glede i medlemskapet. Sammen er vi sterke.

 

Verving av nye medlemmer
Året i år har ikke vært slik det pleier, og vi treffer ikke nye medlemmer når vi ikke har treff. Derfor utfordrer jeg deg. Verv nye medlemmer. De som før Landstreffet verver 4 nye medlemmer får en pokal, husk på å få med ditt navn når det registreres nytt medlem på våre websider. Verver du mer enn 8 personer så vil du få et festpass som gir deg alle treff neste år helt uten treffavgift. (Gjelder ikke Tysklandstur) Dette kommer til tillegg til at alle som vever 3 nye medlemmer får neste års medlemskontingent dekket. Så her er det altså mulighet som kan gi deg både medlemsskap, pokal og alle treff neste år!

 

Smitteverntiltak.
Gjelder under alle treff og samlinger i regi av Mercedes-Benz Entusiastklubb.
Ikke delta om du har symptomer som kan tyde på Covid-19. Dette kan være symptomer som vondt i halsen, forkjølelse, lett hoste generell sykdomsfølelse, muskelsmerter, feber, pustevansker eller tegn på lungebetennelse. Bare en av symptomene så må du dessverre holde deg hjemme.Det er på tur kun lov til å være to i hver bil, dersom en ikke er fra samme husholdning. Skulle en være fra samme husholdning kan en være inntil det antallet bilen er registrert for.
Samtlige deltagere må være påmeldt, slik at vi kan få kontakt med dere OM noen i reisefølget skulle bli syke.
Alle må umiddelbart varsle klubben, om de innen to uker etter treffet får symptomer eller blir diagnostisert med Koronasmitte.Samtlige deltagere forplikter seg til å påse at de holder minst 1 meter avstand til andre under MBE arrangementer. (Gjelder ikke de som er fra samme husholdning)
Det vil under alle arrangementer i klubbens regi være hansker, håndsprit, og vaskesprit tilgjengelig, ser du ikke dette lett så ta kontakt med arrangementsleder

Med vennlig hilsen 
Simen Malerbakken 
Styrets leder. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...