Jump to content
_s_y_v_e_r_s_e_n_

Forumets hastighet er ustabilt

Recommended Posts

Hadde det samme problemet  :huh:

 

Da regner jeg med at alle har gjort som det står i linken, og rapportert det til forumets administrator?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hadde det samme problemet  :huh:

 

Da regner jeg med at alle har gjort som det står i linken, og rapportert det til forumets administrator?

Ikke alltid så lett når siden er nede - og neste gang du går inn, så funker det kanskje og da har du glemt det.

 

Kunne kanskje vært et tips å ha en epost-adresse eller rapporteringslink man kunne bruke for å kontakte noen når ting ikke funker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Du har et godt poeng der Sven , jeg vet ikke hvordan jeg kan kontakte admin når siden er nede , derfor overlot det til noen andre som har bedre innsikt innen data  :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå var siden nede igjen  :shock: tok kontakt med admin  :) :) håper det holder seg oppe nå  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kontaktinfo til styret ligger på klubbens hjemmeside.

Jada, og telefonkatalogen kan man jo også bruke. Men dersom dere vil ha tilbakemelding, så kan dere ikke forvente at folk skal lete seg frem til informasjonen som trengs for å gi tilbakemelding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det morsomste er når man får opp denne meldingen.

 

User 'mbentusiastklubb' has exceeded the 'max_updates_per_hour' resource ( current value: 36000)

 

Skulle laste opp bilde med den men den bildetjenesten er visst også nede, der står det bare:

 

Website under maintenance

We're performing scheduled maintenance tasks in website. Please come back in a few minutes.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fant en logg idag med flere tusen feilmeldinger da SMF ikke støtter vår versjon av PHP. Har nå endra dette og vil tro dette var årsaken.

Får dere fortsatt denne feilen så si ifra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hah, jeg kommer ikke engang til en side med grafikk! Se bilde i posten i Tilbakemeldinger.

Det hadde jo vært OK om en moderator hadde informert litt om hva som skjer, det er jo ikke bare hastigheten som er problemet!

(OBS! min feil - så ikke siste innlegg, men det er fortsatt feil i grafikken!)

 

Med vennlig hilsen, Olaf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...