Jump to content

plan for innlandet?


gilligilbe
 Share

Recommended Posts

Hei er nytt medlem her inne. Ser at det er en gjeng som skal til Gol i starten av februar, men jeg finner ikke ut hva som skjer der? Og lokaler til innlandet, hvor er det?

 

Lokale har vel vært litt forskjellig men vi har hatt fast treff hos gilberg i br dal hvertfall i vinter sesongen. Å litt ute ellers i sommerhjul sesongen;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ja mulig å kanskje få til noe greier i februar sikkert ja... kan ikke du evt sms meg? er ikke inne her så ofte så kan du plinge på eller noe om dere finner ut noe, er si9kkert mulig å låne lokalene på gilberg til der ratt også, eller så kan vi jo kanskje få til noe lignende som vi har hatt en gang før hos fattern! nr mitt 452 85 309

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

skjønner.. hadde vært bra om det var mere jevnlige treff og oppdateringer ,var litt av grunnen til at jeg datt av lasset. litt synd også fordi det er jo sosialt men var borti at vi var 3 stk på treff og det er jo vel lite. men skal prøve og holde meg oppdatert igjen på hva som skal skje utover.

Link to comment
Share on other sites

Jeg må si det har vært bra oppmøte det siste halvåret egentlig. Sist vi var på Biri måtte vi slå sammen noen bord. Da var vi vel fort 10-12 kanskje? Sist hos Gilberg var vi vel 7 ca. Også 20 nå på Marche som det ble skrevet her. Neste treff blir vel mot slutten av Juni tenker jeg. Da finner vi en dag vi reiser til Dinern på Tretten. Også er det jo morsomt hvis vi kan være mange som kommer fra innlandet på Landstreffet på Gol :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...