Jump to content

S 211 Luftfjæring


Thor-Egil Andersen
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Vurderer å gå til innkjøp av en 2003-2006 mod S211. Litt skeptisk til luftfjæring/Komfortfjæring. Er det det på alle stasjonsvognene, eller kan man få uten?  ser at noen annonser med bilder er noen kanpper v/girspak som ser ut som en støtdemper ell. Vet dog 0 om disse bilene :)

 

Vurderer en 200 kompressor, om noen har erfaring med disse bilene med slik motor hadde jeg satt pris på tips/råd ang kjøp.

 

PS! Har lest kjøpsguide her..

Link to comment
Share on other sites

Airmatic betyr luftfjæring og aktive dempere rundt det hele. Fantastisk når det funker, kan bli dyrt når det ryker hvis du bare setter bilen på verksted, ber dem fikse, og drar kortet når de er ferdige.

 

Stasjonsvognene uten airmatic har normal fjæring, men i tillegg luftfjæring bak for nivåregulering (tilsvarende hydraulikken på din 124).

 

De med airmatic kan du justere hvor harde skal være i dempingen, og du kan trykke på en knapp for å heve hele bilen 7 cm.

 

Kjøper du bensinbil for å ha en del år, så kan du jo vurdere et LPG-kit. Da kjører du på halve prisen pr. mil. På en 200 kompressor koster det noe sånt som 25.000 å få det installert. Vi har det på vår E240 4matic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...