Jump to content

Glenn K Eriksen

Betalende medlem
 • Posts

  576
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Glenn K Eriksen

 1. Da har jeg meldt på Perlå! Håper køkki er med, slik at vi har litt reservedeler
 2. God mat, godt selskap var vel 7stk som møtte opp.
 3. Du får bli med på facebook diskusjonen då
 4. Bli med å Vas på BOS, så tar kansje någen av de regulare Noredalstraverene pumpa med tilbake for deg. Du har vel også godt av en tur til 3.reich i løp av året? Helst på guttatur?
 5. 10000 minusgrader... Tvile på at eg komme
 6. Me drakk øl og fikk til slutt flere vinnere... Den store og eneste taperen den kvelden var nok stuebordet.
 7. Hva kostet dette? Mistet du noen funksjoner, som knapper for bytte av radiokanal på rattet, CD spiller? etc. Hvordan ble denne koblet til bilen?
 8. all mekk som ikke e 100% retta mot effektøkning er i mione øyne et helvette. Hvordan var middagen med Morten i går? Blei det dessert og happy ending?
 9. eg va i dalen i går. W211 gir meg fortsatt grunn til banning og steiking! Takk Arnfinn, for dine muskler og kunnskaper Takk Gunnar, for at du har bil
 10. eg va i dalen 9 November btw.. og rydda.
 11. Begynner å bli en lang agenda for kvelden.
 12. Forslag til agenda til dagens kaffidrøs i dalen: - Planlegge "ølsmaking/Julabord" hos Torstein ca Des? - Får Glenn Perlå på veien i løp av året? - Planlegge avgjøre om det blir en nyttårstur på nyåret (alla hjelpmelands hyttå) eller en annen plass i landet? - Neste Crusing, om 2 uker. Hvor, hvem etc? - Ska me pella oss ner te KR-Sand neste lørdan og sloss med østlendingar om kem så har styst kant på felgen? ref: Lokallag Oslo skal ha sin årlige høsttur til Kristiansand og Morgedal helgen 25 september. De kommer 10 biler og skal overnatte på scandic hotell bystranda fredag til lørdag. Lørdagen blir det kjøretur opp setesdalen til Morgedal i Telemark. Der blir det mulighet for overnatting. Eller bare kjøre hjem igjen? Eg kommer i dag (tru det eller ei).
 13. nice då. Gjerna eg tar turen opp ei dag i ukå.
×
×
 • Create New...