Jump to content

ØHN

Members
 • Posts

  1,958
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ØHN

 1. Hvis du ikke får verkstedet til å fjerne det, kan du fjerne dette selv ved å bruke en "Clay bar" (leire beregnet på lakk). Til og med Biltema har slikt nå, men usikker på hvor god den de har er. Jeg har fjernet "overspray" og malingsflekker på glass og lakk mange ganger med denne: https://www.amazon.com/Meguiars-C-2100-Professional-Detailing-Aggressive/dp/B0009IQYEO Bruk såpevann som "smøremiddel" på en spruteflaske sammen med clay. På glass setter ikke clay igjen merker (marring), så du kan trygt bruke den der. Men ikke bruk den på lakk uten å kunne bruke poleringsmaskin og maskinspolish i etterkant. Du må ofte rydde opp ugang på lakk etter bruk av clay
 2. Noen ganger er den en fordel å fylle og kjøre diesel
 3. Lett å havne i en boble med fokus på de minste detaljer. Jeg tror det er lurt å ta bilen i bruk et halvt års tid først. Da får man litt avstand, og setter pris på helheten. Hvis enkelte ting fortsatt gnager etter en tids bruk, er det nok verdt å bytte de ut.
 4. Det tyder på at den har blitt tatt godt vare på.
 5. Lakken i seg selv er den samme å jobbe med. Men fabrikken lakkerer ofte jevnere, uten matte felter med varierende lakkstruktur, og har sjelden mye lakkstøv.
 6. Ja, dette er øverste klasse av grom bil. Hadde det vært originallakk på den, hadde gleden vært total
 7. Panser får et løft Før Etter
 8. 210'n din er like lekker som før! Cyclo poleringsmaskiner er så solide, at de trolig overlever eieren.
 9. Jeg bruker Tornador Black som "banker" rensemiddel inn i fibrene og løsner møkk. Deretter bruker jeg Foma Steam 7000. Til slutt skylles og trekkes fuktighet og møkk ut. Da brukes Foma Mimo våtrensemaskin som kun har rent vann på tanken og kan både sprute vann og suge opp produktrester, møkk og vann i samme bevegelse.. Har man ikke Tornador og damprensemaskin, anbefales å spraye på godt med rensevæske og jobbe det inn med en børste. Deretter brukes rent vann i våtrensemaskin.
 10. Ingen grunn til å la være. Det er tidkrevende, men også artig når ting ser bra ut.
 11. Helt riktig tenkt. Ingen vits å dynke rensevæske, uansett fabrikat, rett i hullene i perforeringen. Ofte funker det å ha middel på sidevanger etc uten perforering og la børsten spre produktet utover. Hvis hele setet er perforert har jeg rensemiddel på en liten skumpad og sprer rensemiddel lett i overflaten på setet. Deretter blir det jobbet inn med en børste og tørket av med en ren tørr klut. I noen tilfeller setter det seg produkt i perforeringshullene. Det er sjelden noe problem med rensevæsken, men skjer tidvis med lærkrem (Leather Milk etc) som påføres til slutt for beskyttelse. Jeg bruker trykk luft for å fjerne slike produktrester i perforeringene.
×
×
 • Create New...