Jump to content

Arnfinn

Betalende medlem
 • Posts

  1,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Arnfinn

 1. Kjørte på et tilhengernesehjul på motorveien og nå trenger jeg en stk felg. Noen som har dette liggende? Trodde jeg hadde selv men den er 8brei.
 2. VACN / MBE Våler August 2021 Vi inviterer til banetreff på asfalt, Vålerbanen den 6. og 7. August. Mer info her
 3. VACN / MBE Våler August 2021 Vi inviterer til banetreff på asfalt, Vålerbanen den 6. og 7. August. Mer info her
 4. Hihi, Var det jeg sa i posten ovenfor svaret ditt 😁 Men om det er noe straffegebyr som Olaf nevner med nye regler vet jeg ikke noe om. Det er det om de tar skilta dine men så lenge du ikke kjører med den og de ikke har noen grunn til å være i garasjen din så blir er det jo ingen problem.
 5. Men da har du jo ikke de originale lenger.
 6. Med veteranforsikring så blir jo dette kanskje en tusenlapp i året. Om du skal bruke ti år på å pusse den opp så kan jeg jeg forstå det blir en del men ellers er det måten å få dette til på. Sinte påminnelser i brev kan du kaste, det har jeg gjort😂 Og om du gidder å bruke ti år på å pusse opp en w123 så er det vell en sykt stilig bil som kommer til å koste en del å pusse opp uansett. Da blir vel skilta billige i dette regnestykket?
 7. Nå vil jeg heller si at dette er amatørbygg v proffbygg. At flere folk liker en bil laget av et team som skal passe for mange av et selskap som vil tjene penger versus en persons visjon laget i garasje er ikke så vanskelig å forstå. Men ja den er jo litt mye, det er jo jeg sånnsett enig i.😛 Hilsen en som har hatt 4 240er og som sikkert kommer til å ha flere.😬
 8. Lodda som sagt et punkt som var helt løst men må gjerne ta alle?
 9. Smør stempelet så blir den god som ny. Litt WD40 eller tilsvarende funker gull.
 10. Har et drivstofffilter som er litt ustabilt. Var en løs lodding som jeg lodda på plass ifjor sensommer og etter det har det vært stabilt. Har stått noen måneder nå og idag når jeg testkjørte var problemet tilbake. Tror pumpa stopper opp av og til da motor begynner å hoste men kommer igjen etter litt. Noen som har vært borti noe slikt? Vurderer å lodde omm alle punkter og se om det hjelper.
 11. Kan hentes på Forus eller sendes for kost av frakt
 12. Fint bilde av baken min når eg teipa innsuget😂. det funker forøvrig helt fint enda🥳
 13. På mandag skal ut på ekskursjon og se på deler og biler. Liten kjøretur sørpå. Oppmøte på Cirkle K truckstiop sør for Gandal langs 44 ved krysset til Foss Eikeland kl 18. https://facebook.com/events/s/classic-mercedes-barn-parts-fi/1949310401890759/?ti=icl
 14. Husk årsmøte i morgen. Se epost for detaljer
 15. Er det noen som har liggende en beskyttelseplate til en w124 dieselbil? Altså den som dekker motor og girkasse sånn cirka.
 16. Drømmer du her eller er dette noen har teorisert som sannsynlig?
 17. Det kan godt vær det er kun i dekompresjon ja. Er ikke så mye lyd i fartshumper. Hva er det du mener med lenkearm? Hvilken av det tusen armene bak der e det?
 18. Min 91» w124 har dunkelyder i bakstilling. Bytta akkuratt foringer på begge sider av bærebru men det hjalp ikke. Den hsr ASD og høydejustering på dempere. Lyden kommer i sammenheng med små ujevnheter i veien. Er veien helt jevn så er problemet lite men desto verre på ujevne veier. Samme lyd fra 1km/t opp til ca 70. Fra 70 og oppover hører du ikke lyden lenger. Om det er støynivå fra veien eller noe annet er uvist. Noen som har en ide hva dette er?
 19. Dette er som mesteparten andre ting dessverre avlyst.
 20. Arnfinn

  Pizzakveld

  Mandag 3. Feb blir det møte på foodcourten på Mariero kl 19. Da kan de som vil ta seg en matbit og snakke om laust og fast. Det er både Pizza, Pasta og Kebab der. Vel møtt i Langflaatveien 31.
 21. Mandag 3. Feb blir det møte på foodcourten på Mariero kl 19. Da kan de som vil ta seg en matbit og snakke om laust og fast. Det er både Pizza, Pasta og Kebab der. Vel møtt i Langflaatveien 31.
×
×
 • Create New...