Jump to content

Arnfinn

Betalende medlem
 • Posts

  1,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arnfinn last won the day on September 29 2019

Arnfinn had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arnfinn's Achievements

10

Reputation

 1. Kjørte på et tilhengernesehjul på motorveien og nå trenger jeg en stk felg. Noen som har dette liggende? Trodde jeg hadde selv men den er 8brei.
 2. VACN / MBE Våler August 2021 Vi inviterer til banetreff på asfalt, Vålerbanen den 6. og 7. August. Mer info her
 3. VACN / MBE Våler August 2021 Vi inviterer til banetreff på asfalt, Vålerbanen den 6. og 7. August. Mer info her
 4. Hihi, Var det jeg sa i posten ovenfor svaret ditt 😁 Men om det er noe straffegebyr som Olaf nevner med nye regler vet jeg ikke noe om. Det er det om de tar skilta dine men så lenge du ikke kjører med den og de ikke har noen grunn til å være i garasjen din så blir er det jo ingen problem.
 5. Men da har du jo ikke de originale lenger.
 6. Med veteranforsikring så blir jo dette kanskje en tusenlapp i året. Om du skal bruke ti år på å pusse den opp så kan jeg jeg forstå det blir en del men ellers er det måten å få dette til på. Sinte påminnelser i brev kan du kaste, det har jeg gjort😂 Og om du gidder å bruke ti år på å pusse opp en w123 så er det vell en sykt stilig bil som kommer til å koste en del å pusse opp uansett. Da blir vel skilta billige i dette regnestykket?
 7. Nå vil jeg heller si at dette er amatørbygg v proffbygg. At flere folk liker en bil laget av et team som skal passe for mange av et selskap som vil tjene penger versus en persons visjon laget i garasje er ikke så vanskelig å forstå. Men ja den er jo litt mye, det er jo jeg sånnsett enig i.😛 Hilsen en som har hatt 4 240er og som sikkert kommer til å ha flere.😬
 8. Lodda som sagt et punkt som var helt løst men må gjerne ta alle?
 9. Smør stempelet så blir den god som ny. Litt WD40 eller tilsvarende funker gull.
 10. Har et drivstofffilter som er litt ustabilt. Var en løs lodding som jeg lodda på plass ifjor sensommer og etter det har det vært stabilt. Har stått noen måneder nå og idag når jeg testkjørte var problemet tilbake. Tror pumpa stopper opp av og til da motor begynner å hoste men kommer igjen etter litt. Noen som har vært borti noe slikt? Vurderer å lodde omm alle punkter og se om det hjelper.
 11. Kan hentes på Forus eller sendes for kost av frakt
 12. Fint bilde av baken min når eg teipa innsuget😂. det funker forøvrig helt fint enda🥳
 13. På mandag skal ut på ekskursjon og se på deler og biler. Liten kjøretur sørpå. Oppmøte på Cirkle K truckstiop sør for Gandal langs 44 ved krysset til Foss Eikeland kl 18. https://facebook.com/events/s/classic-mercedes-barn-parts-fi/1949310401890759/?ti=icl
×
×
 • Create New...