Jump to content

Arnfinn

Betalende medlem
 • Content Count

  1,619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arnfinn last won the day on September 29 2019

Arnfinn had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan hentes på Forus eller sendes for kost av frakt
 2. Fint bilde av baken min når eg teipa innsuget😂. det funker forøvrig helt fint enda🥳
 3. På mandag skal ut på ekskursjon og se på deler og biler. Liten kjøretur sørpå. Oppmøte på Cirkle K truckstiop sør for Gandal langs 44 ved krysset til Foss Eikeland kl 18. https://facebook.com/events/s/classic-mercedes-barn-parts-fi/1949310401890759/?ti=icl
 4. Husk årsmøte i morgen. Se epost for detaljer
 5. Er det noen som har liggende en beskyttelseplate til en w124 dieselbil? Altså den som dekker motor og girkasse sånn cirka.
 6. Drømmer du her eller er dette noen har teorisert som sannsynlig?
 7. Det kan godt vær det er kun i dekompresjon ja. Er ikke så mye lyd i fartshumper. Hva er det du mener med lenkearm? Hvilken av det tusen armene bak der e det?
 8. Min 91» w124 har dunkelyder i bakstilling. Bytta akkuratt foringer på begge sider av bærebru men det hjalp ikke. Den hsr ASD og høydejustering på dempere. Lyden kommer i sammenheng med små ujevnheter i veien. Er veien helt jevn så er problemet lite men desto verre på ujevne veier. Samme lyd fra 1km/t opp til ca 70. Fra 70 og oppover hører du ikke lyden lenger. Om det er støynivå fra veien eller noe annet er uvist. Noen som har en ide hva dette er?
 9. Dette er som mesteparten andre ting dessverre avlyst.
 10. Arnfinn

  Pizzakveld

  Mandag 3. Feb blir det møte på foodcourten på Mariero kl 19. Da kan de som vil ta seg en matbit og snakke om laust og fast. Det er både Pizza, Pasta og Kebab der. Vel møtt i Langflaatveien 31.
 11. Mandag 3. Feb blir det møte på foodcourten på Mariero kl 19. Da kan de som vil ta seg en matbit og snakke om laust og fast. Det er både Pizza, Pasta og Kebab der. Vel møtt i Langflaatveien 31.
 12. Det er den minste forumpakken vi har, prisene ligger på deres hjemmeside.
×
×
 • Create New...