Jump to content

Roger. Only CE

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Roger. Only CE

 • Birthday 09/13/1982
 1. Vet dette er en gammel tråd men prøver allikevel har vell ikke tilfeldig interiøret til CE ennå. Roger.
 2. Ønsker og kjøpe svart skinn interiør til en av mine flere CEer trenger egentlig bare fremstolene og dørtrekk men tror ingen ønsker å dele opp et komplett så da vil jeg kjøpe komplett. Roger.
 3. Har du bilde av det du tenker på har nettopp satt sammen min.
 4. Til info så tror jeg at denne bilen er blitt min nå og sammen med motorbåter er understell byttet til tilhørende bremser gir og diff. Snakket med BT og de sa at så lenge dette karosseriet er levert med den motor trenger de bare en bekreftelse ifra BOS så er det ingen problem og få inn i vognkortet. Så det blir gjort før vinter parkering..
 5. Noen som kan ha noe snob te denne da dere lette kan se at her er det litt hund og litt kanari og seff litt Merce. Er på Jakt etter muligens 500 Fangere event AMG fangere gen2. Sideskjørt AMG. Har forespurt de eg finne på forumet og vente spent på Svar. Gi beskjed dersom det er noen som har noe Snop som ligger. Alt skal lakkes så trenger ikke å ver fint men helst heilt..
 6. Har sendt deg en PM. men vet ikke om den gikk gjennom. Roger
 7. Ønsker og kjøpe fangere og skjørter til min CE skulle helst hatt 500 fangere da bilen har 500 skjermene men kan klare meg med AMG fangere gen2 og skjørter. Ta kontakt her eller PM med Pris og bilder. Roger.
 8. Okey men da var det avklart. Men synes det er rart at noen på BOS sier til han at det er Orginale. men OK..
 9. Han har sjekket opp med BOS med delenr og det hele og de har konstantert at dette er orginale felger men det er alt jeg vet..
 10. Har ein kompis som ønsker og selge et sett med nesten ubrukte 18" amg felger.. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=28757782
 11. Klar at det kan være bare det, men ettersom spenningen har funnet en kjapper vei til jording gjennom gummien er det like greit å bytte for å være på den sikkre siden..
 12. Har vært og klaget i dag da fikk jeg skiftet nye opphengs kule mens jeg ventet gikk ca 45 min. og jeg sto å så hvordan de gjorde det ettersom jeg har gjort det et par ganger før.. så på mandag tirsdag får jeg svar på om de dekker skadene på felgen.. håper håper. og ny hjulstillingskontroll skal også tas i løpet av uka..
 13. Etter mange ganger ut og inn på verksted pga mangel lapp på senk på EU kontroll så ble det nytt H&R senk og full hjulstillings kontroll. Når alt dette er i orden tror eg skall eg i kveld 03.06.11 ut å kjøre en liten tur så skjer det S¤#&*^`_:; I H#¤%&*^` venstre opphengskule gir etter og detter totalt ifra hverandre opphengsarm låser seg i spilene på felg og full bråstopp. Heldigvis skjer det i en fart av ca 30 km/t men felgen har fått seg en liten opprivning av lakk inni felgen og gods.. Så mitt spm er: Er dette noe jeg bør gå tilbake til verkstedet og klage på siden jeg ser på kula at den har vært gåen over lenger tid siden den er fulstendig rusta og ødelagt..
 14. Flotte biler begge to.. men lurer på om det var to feil på siste bilde..
×
×
 • Create New...