Jump to content

Hallgeir Helland

Members
 • Posts

  1,446
 • Joined

 • Last visited

Hallgeir Helland's Achievements

0

Reputation

 1. Kan de være assosiert med drivlinje.no? https://drivlinje.no/drivaksel-mercedes-w251-r-klasse.html
 2. https://drivknuten.se/catalogsearch/result/?q=A2513302101 Fem tusen? Takk for tipset! Ser meget bra ut.
 3. Hei, Min R-klasse trenger ny drivaksel venstre framme - A 251 330 21 01 - ikke umiddelbart men den lager ulyder. Men hvem burde jeg velge som leverandør? BOS har den på lager men koster 16.691,- ex MVA - for dyrt synes jeg. Autotrio kunne skaffe den (14 dager) for litt under 10.000,- ex MVA. Rimeligere men fortsatt dyrt! eBay har den for ca 1300,- pluss frakt fra Tyskland, men jeg tenker den er kanskje ikke helt original…. https://www.ebay.com/itm/Antriebswelle-Mercedes-Benz-R-Klasse-W251-4-Matic-Links-vorne-NEU/141178549668?hash=item20dee5b5a4:g:m00AAOSwCA5cbCVP Er det andre muligheter, forslag? Kan man stole på at deler fra sb-autoteile.de (eBay annonsen) er OK?
 4. Finn kode 150005445 Jeg må selge favoritt felgene mine da de ikke passer til nye mercedesen (R-klasse) - den skal ha så mye mer innpress...
 5. Jeg kan via mine kontakter få den en del billigere, men da tar det fort noen uker for den må hentes fra Tyskland..... hmmmmm
 6. Jeg fant et verksted som ikke hadde sommerferie. De fant ut at det var fødepumpen som var gåen. Dyr sak, koster i overkant av 10.000,- inkl MVA men kan skaffes til i morgen.
 7. Stanset plutselig og uten forvarsel i en rundkjøring, og ville ikke starte igjen, hva kan være galt mon tro? 2009 modell WDC2511221A090586 OM 642.950
 8. Så fant vi feilen til slutt. Det var ikke noen sikring, alle de var OK. Det var vakuum pumpen. Lite logisk vil jeg si, sånn umiddelbart, men den var full av vann og har sikkert kortsluttet ett eller annet elektrisk. Jeg dro ut styreledningen, den med 16 pinner, da kom vinduer, blinklys, vindusvisker, takluke og elektriske seter tilbake i full sving. Jeg mistenker at vakuum pumpen har sugd inn vann fra baklukelåsen, for den har ikke virket som den skal ganske lenge. Så nå er det bare å ordne alle bremsene, med diverse rust på bremserør og sånt vanlig kjafs, så skal jeg forhåpentligvis få den godkjent og i drift igjen.
 9. Sjekket sikringene på enden av dashbord - alle OK, bare diverse lys uansett.
 10. Åh ja stemmer det er noen sikringer der også, de hadde jeg glemt. Må få sjekket de i dag, kanskje i lunsjen. Takk!
 11. Jeg fikk testet samtlige sikringer i kveld, aller er OK (dvs måler akkurat samme spenning på begge sider, med motoren i gang). Det var som du sier sikringer under panseret både passasjersiden og førersiden, samt under baksetet passasjersiden sammen med batteriet. Jeg har annensteds fått indikert at kanskje feilen ligger i noe som de kaller SAM modul, den boksen med noen sikringer og noen rele som sitter innenfor sikringspanelet på førersiden under panseret. Skal sjekke den i morgen tenkte jeg.
 12. Takk - jeg skal prøve å komme meg avgårde og måle litt på bilen i kveld. (den står parkert på arbeidsplassen min nå)
 13. Hei, Jeg skulle ha bilen min (1998 E320T 4matic) til EU kontroll og forventet noen anmerkninger på bremsene, men like før kontrollen oppsto nye problem: Vindusviskere virker ikke. Elektriske vindusheiser virker ikke. Elektriske seter virker ikke. Lyktespylere virker heller ikke. Soltak virker ikke. Så jeg lurer på om det er en felles kontrollboks ("hjerne"?) for disse funksjonene, som har tatt kvelden? I så fall, hvor finner jeg den i bilen, og er det en typisk / kjent feil? På forhånd mange takk!
 14. FINN-kode: 92879132 https://goo.gl/photos/2DGZgsummEmWzmrm6 Halvannet år gamle bilder, skal ta nye bilder snart.
×
×
 • Create New...