Jump to content

Elnissen

Betalende medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elnissen's Achievements

0

Reputation

 1. Elnissen

  Dekk1

  Visste ikke at det skulle stå i profil infoen. Takk for at du sa i fra. Har meldt inn til medlemansvarlig nå.
 2. Elnissen

  Dekk1

  Jeg er betalende medlem.
 3. Elnissen

  Dekk1

  Var innom dekk1 i dag og skulle bruke rabatten som står på samarbeidspartner siden. Fikk beskjed om at den ikke lenger er gyldig. Tenkte bare informere om det så eventuelt andre slipper en bomtur om de finner andre plasser som er billigere.
 4. Takker for svar. Skal bestille meg en via aliexpress. Har forsket litt og lest en god del på mhhauto og det er visst nok bare å ta en sjanse og håpe på det beste. Jeg tenker kun kjøpe enheten og ikke med ssd/hdd. Vil ikke ha med kina virusene som bruker å være på de. Har du noen gode linker å dele hvor jeg finner gode versjoner med xentry og keygen? Har funnet noen torrent sider, men er full av malware.
 5. Hei, Jeg ønsker å kjøpe meg et diagnoseverktøy til min 2011 w212 E350 cdi. Jeg har i dag en Delphi Ds150 som jeg har brukt på andre biler. Ser at jeg får ikke kontakt med alle deler/enheter ved bruk av Delphi. Vurderer å kjøpe med en Mb star c4 fra aliexpress, men leser det er veldig varierende kvalitet der. Er det mulig å få kjøpt en ekte Mb Star c4 uten å måtte selge en nyre? Hvor finner man ekte c4 til salgs for private? Er det noen som har kjøpt fra aliexpress eller lignende og kan si om de er av god kvalitet? Flyobd på ali virker som de mest seriøse.
×
×
 • Create New...