Jump to content

Yankee

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Yankee's Achievements

0

Reputation

 1. Testet ut Lanolinbehandling på eldre c klasse. Vil tro det vil funke bra mot begynnende rust, men etter en tur på bukken nå fire måneder etter ser jeg at de ikke har fått lagt på noen av de utsatte steder over bakaksel😱 kontakter selvfølgelig verksted om det men var ikke bra. ellers er erfaringen at lanolin er noe skikkelig griseri som renner og drypper overalt, så vil ikke ha dette på nyere bil som ellers er bra under.
 2. Mange takk for godt svar, da handler jeg inn etter din anbefaling
 3. Forstår jeg da rett at det i tillegg til å være ATF så må den ha koden MB 236,3 eller 345.0 for kaldt klima, og at disse oljene på vedlagt bilde ikke skal brukes da de ikke er riktig kode? får man 345.0 om en kjøper olje fra Mercedes ?
 4. Hva er korrekt type servoolje på 2004 modell manuell w203 regnr NE98419? finner ulik informasjon på dette, noen sier ATF Dextron III men den er rød; virket som det ikke var rød fra før , men nesten tom så ikke sikker. Andre kilder gir noen delenummer med olje grønn.
 5. Har fått sprekk i en felg. Noen som har liggende for salg? Trenger bare en, men kjøper det du har
 6. Har googla frem noen felgfixere, får høre med dem hva de kan gjøre.
 7. Kan sprekk i felg repareres?
 8. Er det mulig å reparere liten sprekk i felgkant ? Er eventuelt interessert i å kjøpe en amg felg som påbildet.
 9. Mange takk for svar, da satser jeg på å demontere
 10. Er det mulig å demontere plasdekslene på kanalene? Noen spesielle triks for å få det til? skal ha understellsnehandling men der sier de at alle festene går i stykker om en demonterer. Stemmer det?
 11. Noen som kan si hvilke ledning som skal være jording på sigarettenneren? Måler strøm på den svar/gul og jord på brun. Skal det ikke være motsattt ut fra fargekoder? løst: den brune er jording
 12. Har fått problem med at sirkulasjon stopper i klimaanlegget på s212. Vifte går for fullt, men kommer ikke luft ut av ventiler noe sted, virker som det er klaffene som fordeler som ikke åpner. Ingen forskjell samme hvordan jeg stiller det inn. Har skjedd en gang før men da begynte det å virke av seg selv igjen. Har bare skjedd når det er varmt. Noen som har vært borti det samme eller som har tips om mulig feil? vil dette kunne feilsøkes med Star?
 13. Har brukt owatrol, den originale gulbrune boksen, på endel biler og annet før. Den funker jo fint på overflater den men kan ikke si jeg har opplevd at den trekker inn over alt. Bar det jeg tenkte om lanolin var bedre på. Prøver nå lanolin på 2004 modell og ser hvordan det går. På 2012 modell uten nevneverdig angrep tror jeg det blir mercasol selv om prisen er over det dobbelte.
×
×
 • Create New...