Jump to content

Yankee

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har fått sprekk i en felg. Noen som har liggende for salg? Trenger bare en, men kjøper det du har
 2. Har googla frem noen felgfixere, får høre med dem hva de kan gjøre.
 3. Kan sprekk i felg repareres?
 4. Er det mulig å reparere liten sprekk i felgkant ? Er eventuelt interessert i å kjøpe en amg felg som påbildet.
 5. Mange takk for svar, da satser jeg på å demontere
 6. Er det mulig å demontere plasdekslene på kanalene? Noen spesielle triks for å få det til? skal ha understellsnehandling men der sier de at alle festene går i stykker om en demonterer. Stemmer det?
 7. Noen som kan si hvilke ledning som skal være jording på sigarettenneren? Måler strøm på den svar/gul og jord på brun. Skal det ikke være motsattt ut fra fargekoder? løst: den brune er jording
 8. Har fått problem med at sirkulasjon stopper i klimaanlegget på s212. Vifte går for fullt, men kommer ikke luft ut av ventiler noe sted, virker som det er klaffene som fordeler som ikke åpner. Ingen forskjell samme hvordan jeg stiller det inn. Har skjedd en gang før men da begynte det å virke av seg selv igjen. Har bare skjedd når det er varmt. Noen som har vært borti det samme eller som har tips om mulig feil? vil dette kunne feilsøkes med Star?
 9. Har brukt owatrol, den originale gulbrune boksen, på endel biler og annet før. Den funker jo fint på overflater den men kan ikke si jeg har opplevd at den trekker inn over alt. Bar det jeg tenkte om lanolin var bedre på. Prøver nå lanolin på 2004 modell og ser hvordan det går. På 2012 modell uten nevneverdig angrep tror jeg det blir mercasol selv om prisen er over det dobbelte.
 10. Soltaket gikk tregt, og dro seg skjevt ved tilting med resultat at det ikke kunne åpnes, og ble stående fast litt åpent. Har demontert motor, der var mye rust der tannhjul går inn på wire. Skrudde av glassluken, trakk skinner tilbake så de sto likt, rengjorde og smørte glideflater, satte inn igjen motor og kunne da manuelt vri motor slik at skinner gikk frem og tilbake, men problemet ser ut til å være når det kjøres videre til tilting, da går bare ene siden videre, andre siden stopper, står fast og høres ut som tannhjul hopper på wire. Resultat er at luken blir skjev igjen. er det wi
 11. Bra tips. Noen spesielle owatrolorodukt du bruker? Er vel ingen rustbehandlere som bruker det? snakket med mercasol behandler som hevder å bruke epoxyprimer etter rustfjerning der det er rust.
 12. Fluid film er vel det samme som lanolin. Mercasol skal jeg sjekke ut. noen som kjenner til om det finnes noe tester på dette?
 13. Sikkert mange meninger om dette, men ønsker innspill på erfaringer og eventuelt om det finnes tester på hva som er best egnet. Biler som skal behandles er 212 fra 2014 og en c klasse fra 2004. Sistnevnte har litt rust i hjulbuer bak. Vil det stoppe?
×
×
 • Create New...