Jump to content

Davor

Betalende medlem
 • Posts

  529
 • Joined

 • Last visited

About Davor

 • Birthday 07/07/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Davor's Achievements

0

Reputation

 1. Hei, har en 2009 A klasse som vil ikke låse fremdøra på sjåfør side når jeg trykker på knappen. Alle andre dør låser/åpner seg men ikke den på fører siden. Det jeg lurer på er hva heter den delen som sitter i døra som åpner og låser når det trykkes på knappen? Takk på forhånd for svar
 2. Lettere sagt enn gjort På begge sidene er det både ledninger og slanger,eneste forskjell er at den ene har plast deksel mens den andre har det ikke.Her er bilde av høyre side.
 3. Hei folkens,drivstoffpumpa på min W211 2005 modell er gåen.Lurer på hvilken side av tanken ligger pumpa? Det er 2 lokk på drivstofftanken,den ene skal være pumpa og den andre skal være materen og filter.Jeg spørr fordi jeg bestilte på nett delen men jeg tror jeg fikk feil,fikk mater delen og ikke pumpa. Er dette her som er drivstoffpumpe? https://www.autodeler.co.no/vdo/1736390
 4. Med original viskere har jeg opplevd å måtte skifte dem allerede etter en måned, heldigvis jeg fikk dem returnert og fikk nye.Dette har skjedd flere ganger.
 5. Sjekk med eieren hva som er blitt byttet siste årene.Stort sett alle luftbelger burde ha vært byttet,samme gjelder kompressoren som kan synge siste vers hvis den ikke er byttet allerede. Jeg byttet nettopp kompressoren på min 2005 E klasse som har kjørt 176000km.Belgene er byttet for noen år siden.
 6. At noen sier at E43 ikke er en ekte AMG er bare tull.Hva med W202 C32 og C43 AMG,eller W210 E50 AMG?Er dem ekte eller falske?
 7. Jeg ville ha gått for den E400,og siden du har midler til å kjøpe den E43 da har du sikkert midler til å kjøpe AMG effekt anlegg og få den montert på E400,da har du plutselig noe som er nesten like bra som den E43. Det er flott at E350e koster så mye mindre enn de andre to,men som jeg sa tidligere,hvis du har midler til å kjøpe V6 da går du for den.
 8. Men hva er det som står på baklemmen når du ser TV-program fra Jungelsafarier og fra U-land der det ikke er veier? Jo... Toyota Ja,hvis man skal ha pålitelig bil med minimale utgifter så er japanske veien å gå,som er fornuftig,men jeg har aldri vært fornuftig når det gjelder biler. Du gjør sikkert en bra valg ved å gå over til Subaru fordi jeg selv har en W211 2005 og vet hvor frustrerende det kan være til tider😁
 9. Jeg selv har vurdert en annen bilmerke men bli alltid redd at jeg blir skuffet av ett eller annet.Spesielt når det gjelder japanske biler.
 10. Det er ikke hver dag noen av MBE medlemmer kjøper seg en slik bil,så da må jeg bare gratulere av hele mitt hjerte fordi dette er en flott bil med brutal kraft. Jeg har blitt heldig at jeg fikk kjøre en C63 AMG stasjonsvogn av nettopp denne typen tidligere i år.Den lyden når man gir på glemmer jeg aldri.
 11. Her er en interessant review av en G klasse
 12. Jeg personlig ville ha valgt en GL.Selv som du sier at 212 er mer moderne men hvis man får tak i en riktig GL kan den også ha masse fint utstyr.
 13. Hei,ser at en av tingene du har reparert er kompressor til dynamisk sete.Hva var feilen og hvordan fikset du den?Jeg spørr da jeg har en bil med dynamisk sete og den sluttet å virke,bare blinker når man trykker på knapper.
×
×
 • Create New...