Jump to content

Øystein

Members
 • Posts

  2,629
 • Joined

 • Last visited

About Øystein

 • Birthday 10/06/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Øystein's Achievements

1

Reputation

 1. Kunne det være noe fra Relekta? Vet at de har mye rart.
 2. Mener jeg leste for litt siden at Mercedes ikke kom til å gi seg med diesel-motor... ..og at de har utviklet nullutslippsmotorer? Eller har jeg drømt, eller var det en annen fabrikant?
 3. Det trenger du ikke være....bare be legen om resept på Zyloric, så kan du glede deg over et glass i ny og ne...
 4. Etter hva jeg har hørt, er dette et vanlig problem på R107. Du har mulighet for slakke to steder, i styresnekka, og i ei kobling på rattakslingen. Styresnekka skal visstnok kunne la seg stramme en del, mens den koblingen må byttes. Tror litt av grunnen til at flere opplever dette er at det er trangt å komme til for å justere slakken i snekka. Jeg har samme problemet på min '74.
 5. Kanskje litt dumt om du blir lei av bilen, og bytter til en R129 etter 5 år ...
 6. Tror nok ikke at releet tar noen skade. Hva slags pærer står i de "nye" blinklysene du vil bruke?
 7. Er det harry om du heter Harry, mon tro...? (Det er forøvrig opptatt av en Corvette-eier i Trondheimsområdet)
 8. Dette burde være en smal sak. Kan du ikke bare trekke ledningene fra US-blinkerne opp til de blinklysene du vil bruke, og koble dem til der? Da burde det fungere, om pærene i hovedlyktene har sånn noenlunde samme wattstyrke.
 9. Det du bør tenke på er at det skiltet du skaffer deg beholder du i 10 år. Dvs om du får deg et skilt som relateres til SLn, bør du i hvert fall satse på å ha den så lenge... Om du ikke bytter til en annen bil som kan relateres til skiltet da...
 10. Min ex 210 hadde skiluke. Det skal være en "skipose" inne i luka også, har du den? Du har godt tak på "skurefilla" di
 11. Det er mulig det er byttet stoler i min en gang i tiden, det har jeg null oversikt over... Jeg har også sett at noen har skruknotten for seteryggen på innsiden av setet, altså inn mot den andre stolen.
 12. Er det noen som har et blinkrelé liggende å slenge, som jeg kan få kjøpe? Det er et med 3 runde pinner jeg er på jakt etter. Antar at det muligens kan passe fra andre modeller også.
×
×
 • Create New...