Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Øystein

Members
 • Content Count

  2,627
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Øystein

 • Birthday 10/06/1962
 1. Mener jeg leste for litt siden at Mercedes ikke kom til å gi seg med diesel-motor... ..og at de har utviklet nullutslippsmotorer? Eller har jeg drømt, eller var det en annen fabrikant?
 2. Etter hva jeg har hørt, er dette et vanlig problem på R107. Du har mulighet for slakke to steder, i styresnekka, og i ei kobling på rattakslingen. Styresnekka skal visstnok kunne la seg stramme en del, mens den koblingen må byttes. Tror litt av grunnen til at flere opplever dette er at det er trangt å komme til for å justere slakken i snekka. Jeg har samme problemet på min '74.
 3. Kanskje litt dumt om du blir lei av bilen, og bytter til en R129 etter 5 år ...
 4. Tror nok ikke at releet tar noen skade. Hva slags pærer står i de "nye" blinklysene du vil bruke?
 5. Er det harry om du heter Harry, mon tro...? (Det er forøvrig opptatt av en Corvette-eier i Trondheimsområdet)
 6. Dette burde være en smal sak. Kan du ikke bare trekke ledningene fra US-blinkerne opp til de blinklysene du vil bruke, og koble dem til der? Da burde det fungere, om pærene i hovedlyktene har sånn noenlunde samme wattstyrke.
 7. Det du bør tenke på er at det skiltet du skaffer deg beholder du i 10 år. Dvs om du får deg et skilt som relateres til SLn, bør du i hvert fall satse på å ha den så lenge... Om du ikke bytter til en annen bil som kan relateres til skiltet da...
 8. Er det noen som har et blinkrelé liggende å slenge, som jeg kan få kjøpe? Det er et med 3 runde pinner jeg er på jakt etter. Antar at det muligens kan passe fra andre modeller også.
 9. Jeg mener det er en Calif-bil, i alle fall US-import. Det må vel sies at bilen er penest på litt avstand, og at det er ting å ta tak i. Jeg har f.eks ikke fungerende sentrallås, så jeg må nok sjekke div komponenter. Rust skal det ikke være mye av. Dørken ser grei ut, og bag.rommet likeså. Nå har jeg ikke hatt bilen så fryktelig lenge, og har ikke fått sammenlignet med tilsvarende gamle biler, så jeg har ikke noe godt grunnlag for å si noe generelt om kvaliteten. På en 45 år gammel bil vil det jo alltid være noe som dukker opp. Håper bare det ikke blir av det dyre slaget med en gang Km. telleren funker ikke (speedo funker), og klokka mangler nok et tannhjul. Dette blir en syssel til vinteren. (Hadde bare garasjen vært tre ganger så stor...dear God ...eller Norsk Tipping )
 10. Fikk knipsa et par bilder mens jeg ventet på at madammen skulle bli ferdig på jobb Og i går fikk jeg gjort noe jeg har tenkt på lenge...
 11. I fare for å tråkke på noen tær, så er jeg enig i det med blått. Cognac-farget skinn er ikke ille det heller.
 12. Her er et fra da jeg var i dialog med selger. ...og et av maskineriet.
 13. Takk for det, Syversen
×
×
 • Create New...