Jump to content

Fintlite

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fintlite's Achievements

0

Reputation

  1. Ja,mener det kan programeres,samme problem på D5 motorene til volvo,mener de kom med det i 07. Jeg skulle likt å se kostnader på i hele livsløpet til en moderne diesel. Men man kan jo programmere bort mye av det og fjerne dpf.
  2. Takk for svar 😊. Er det virvelspjeld du mener?
  3. Dette må være det beste svaret jeg har fått på et forum noen gang,takk skal du ha!Er v6 ja. Jeg har satt 120000kr som tak. Jeg driver med modellfly og må ha stor stv,stevner er ofte langt avgårde og da er det greit å ikke være veldig sliten når en kommer fram. Alle moderne diesel motorer er jo full i leamikk og det får man vel leve med. Jeg har hatt noen volvo v70 med høy km,uten store utgifter. Den jeg har nå er godt 300000km.Men kjenner jeg er litt lei volvo og litt sugen på mercedes. Denne jeg vurderer. Komplett servicehefte og vist nok ikke noe synlig rust. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=193217488 Å finne en bil hvor allt er fulgt til punkt og prikk er jo bortimot umulig,iallefall når man ser på biler med høy km.
  4. Hei,jeg vurderer å se på en 08 E280cdi 4matic. Kmst er 280000,fulgt godt opp med komplett service og vist nok ikke rust. Er dette gode biler? Noe spes man bør spør om eller undersøke på denne modellen, under besiktigelse?
×
×
  • Create New...