Jump to content

Sven Håkon

Betalende medlem
 • Content Count

  6,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Sven Håkon last won the day on January 3

Sven Håkon had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Sven Håkon

 • Birthday 08/06/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser vanskelig ut å finne ut av det teoretisk i hvert fall 😄
 2. LoL! 😄 Smaken er heldigvis som baken. Jeg har aldri helt skjønt greia med kantfelger, og foretrekker rett flate ytterst eller krumming innover (konkave felger mao.).
 3. Ser betydelig bedre ut enn både Lorinser og moderne AMG Monoblock spør du meg 👍
 4. Har gjort dette tidligere, men lenge siden jeg har sett et aktivt display nå.. Var på Billingstad på vei hjem fra jobb i dag, og displayet var fullt synlig - bare ikke på
 5. Tenkte på det, men de slår den av etter kontortid tydeligvis 🤔
 6. Jeg parkerer bilen i et såkalt multiparkeringsanlegg, hvor bilen rygges inn på en bro og heises noen meter opp. Dette har fungert finfint helt til i dag, hvor systemet låste seg da jeg skulle hente bilen, og tekniker måtte komme og ordne opp. Jeg fikk da beskjed om at jeg måtte parkere bilen med snuten inn fordi systemet er dimensjonert til å bære mest vekt innerst, men på grunn av utfordringer med plass foretrekker jeg å rygge bilen inn. Jeg mistenker at CLSen ikke har rare forskjellen foran og bak hva gjelder vekt, men klarer ikke å finne akselvekt i tom tilstand. På vegvesenets sider finner jeg bare tillatt aksellast, som er drøye 100kg mer bak enn foran. Er det noen som har tips til hvor jeg kan finne akselvekt for tom bil? Det kan legges til at jeg har parkert slik siden jeg fikk denne bilen, og at de to andre bilene også har blitt rygget på plass uten problemer.
 7. Jeg er uenig i at det blir kål å ha parkbremsen stående på for lenge så lenge denne er i orden. 211en har stadig vekk stått ubrukt både to og tre og fire uker utendørs med parkbremsen aktivert uten større problemer - i verste fall sier det *knepp* når bilen flyttes, men det er alt. Dog, denne diskusjonen har jeg hatt med andre entusiaster i over 20 år uten å bli enige 😄
 8. Hva er greia med å ikke bruke parkbremsen? Helt siden jeg kom i kontakt med andre som kjørte Mercedes har jeg hørt snakk om dette tullet om å ikke bruke parkbremsen - det eneste som ødelegger denne er å ikke bruke den! Ikke er det mye jobb å aktivere og deaktivere, i tillegg er det en ekstra sikkerhet og noe som sørger for at den ikke blir defekt..
 9. Topp, skal sjekke om jeg får plukka med meg en flaske, satser på at den har samme delenummer som i videoen (A0005830107).
 10. Releet er i form av en 'bro' mellom bryterne, som går bakom de andre bryterne i midten.
 11. Se der ja, smart! Jeg bor i Oslo og jobber (for tiden) på Billingstad 👍
 12. Min bil er en av de tidligere utgavene med adBlue, følgelig har den ikke påfylling i tanklokket som nyere modeller. Så vidt jeg har klart å google meg til ligger tanken under bagasjeromsgulvet, men påfyllingen ser ut til å være av et litt spesielt slag, som later til å bruke vakuum? Forøvrig godt tips å være forsiktig, fant noen bilder av søl som ikke så videre bra ut
 13. Dersom sikringen funker er det vel nye brytere som gjelder - på 210 er styring/relé integrert i bryterne.
 14. Jeg har vel rygg til å bære dette nederlaget også 😄 Svaret mitt var mer 'De skal ikke være samme farge som resten av bilen', men greit med en oppklaring.
 15. Æsj, kjedelig å finne denslags gammal ‘moro’ 😢 Forøvrig stemmer det at kanalen er matt sort originalt ja.
×
×
 • Create New...