Jump to content

Olav

Members
 • Content Count

  3,762
 • Joined

 • Days Won

  7

Olav last won the day on November 11 2020

Olav had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Olav

 • Birthday 09/15/1961

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olav

  Mercedes 300 SDL

  Vanskelig å si ut fra bildene, men en slik bil i topp stand kan nok være verdt opp mot 200.000. Det er jo en sjelden utgave. Kun solgt i USA, og produsert i ca 13000 eks. I en slitt tilstand som denne ser ut til å være kan du sikkert stryke en 0, og kanskje trekke fra enda mer. Erfaringsmesig er det en del rust på disse, jeg ser blant annet hull på forskjerm. Det vil koste mye både tid og penger å bringe en slik bil tilbake til god tilstand. Så mitt anslag er en verdi på mellom 10 og 20 tusenlapper.
 2. Moro at du tar vare på den som varebil. Det er jo en del av historien dette også. På 90-tallet var det veldig mange 124 varebiler, men nå er de sjelden vare.
 3. Ja. Byttet til instrument med KM-visning. Delenummer A1649007900 Arbeidet utført av Bertel O Steen Vare-Last-Buss. 555759 er vel verkstedets ID-nummer i Mercedes-systemet. Arbeidsordre 54388
 4. Mest trolig er den bygd på en tidligere ambulanse. Ser den har kode 978 CHASSIS SPECIAL VERSION. Mange ambulanser fikk nytt liv som stasjonsvogner på 90-tallet. Siden denne har overlevd så lenge er trolig jobben gjort skikkelig. Noen ganger ble det visstnok også brukt fint lite av den opprinnelige norske bilen.
 5. Har dem bygd ny tollstasjon på Torp? 🙄😀
 6. Her er den jeg kjøpte ny sommeren 2000. Forøvrig dumt det ikke er høyere oppløsning på bildet fra Lillehammer over her. Da ville man sett at alle bilene hadde løyvenummeret som siste siffer i skiltnummeret. Lillehammer Motorcentral var råe på å få til det. Men det gikk dessverre ikke på min.
 7. Ut fra bildene ser ikke dette farlig ut, men sving innom et dekkverksted og la dem få se på det.
 8. Ja, jeg ser det nå at skinnsetene skulle ha flere sømmer. Men fargen så da riktig ut i forhold til dørpanelene. Men selve stolen er original. Ser ut som de kanskje er trukket om i skinn i samme mønster som veloursetene.
 9. Hva får deg til å tro at disse ikke er originale? 🙄
 10. Holder heller en knapp på denne stilen her:
 11. Det kan dere få. Har du en mailadresse jeg kan sende tekst og bilder til?
 12. Skjønte at dette ville ta av. Det neste må bli å trekke om dørpanelene i skinn. Bare å bestille ei ku til.
×
×
 • Create New...