Jump to content

Andwi

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andwi's Achievements

0

Reputation

 1. Andwi

  Mdnav

  Jeg har styrt i halvannet år nå og avtalen nå er at han kommer og fikser opp denne helgen. Jeg har ikke antall på hvor mange ganger vi har avtalt, men det er en god del.... Så får vi se hvordan det går.....
 2. Andwi

  Mdnav

  Jeg gikk for en løsning med command, dab og ryggekamera til 22000kr. Jeg trakk meg først på det tilbudet, men vi ble etter hvert enige om en garantienhet som var som ny. Morgan kom og installerte i august/september 2020. Morgan var serviceinnstilt og jeg fikk et godt inntrykk av han. Dessverre sluttet dab radioen og virke etter et par dager (sluttet å ta inn signal) volumknotten virket kun da jeg snurra på den veldig sent og skjermen som skulle være som ny hadde mage merker. Jeg tok kontakt og Morgan var tilbake etter et par uker. Det er verdt å si at jeg bor utenfor Haugesund og han i Oslo. Så responsen var rask. Han gjorde et eller annet og dab radioen virket ser og da. Volumknotten mente han var normal. Det var bare jeg som snurra for raskt på den.... Vel dagen etter han hadde dratt så virket ikke dab lengre. Jeg tok kontakt, men det tok uker og x antall mailer før jeg fikk svar. Han skulle bytte hele enheten ved neste anledning, det vil si når han skulle vestover og korona situasjonen forbedret seg. Jeg etterlyste oppdateringer pr mail i vinter, men null svar. Jeg fikk imidlertid kjapt svar etter at jeg advarte mot å bruke mdnav på MB facebookgruppen. Han skylte på koronaen og mente vel at jeg var urimelig. Jeg unskylte meg, men sa at jeg savner oppdateringer i fra han. Så gikk vel februar, mars og april for jeg begynte å purre igjen pr mail. Det gikk vel en mnd og jeg måtte over på sms for å få svar. Da skrev jeg at nå må han enten ordne opp, eller så betaler han meg tilbake. Jeg har hele tiden sagt til han at dersom det er noe som kommer i veien eller noen spesiell grunn til at dette tar tid så må ha si fra. Det viktigste er at han kommuniserer. Nå er han på ballen igjen og kunne komme neste uke, men da er jeg på ferie. Jeg tror nok dette ordner seg, men han er altfor treg med å svare eller følge opp. Jeg angrer på at jeg ikke hørte på de dårlige omtalene og droppa hele greia. Selv om det blir fikset så har det vært altfor mye styr til at det er verdt 20000kr.
 3. Andwi

  Mdnav

  Ok det var synd. Hva med via kabel og media interface? Har du tilgang til mer info fra telefonen? På min Audio50 er ikke det mulig.
 4. Andwi

  Mdnav

  Det koster nesten 14000kr. for kun command. Hvor stor er forskjellen? Er det bedre oppløsning? Bedre grafikk på kart? Vet du om jeg vil få opp låt-tittel når jeg streame fra android? Andre fordeler?
 5. Andwi

  Mdnav

  Jeg sendte en mail til han i dag ang oppgradering fra Audio 50 til command og montering av ryggekamera. Han ringte meg opp og virket som han hadde meget god peiling og var løsningsorientert. Han skulle over til vestlandet for å montere hos noen kunder og kunne svippe innom meg i haugesund også. Det koster litt, men ikke mye mer enn en pioneer løsning eller den svære android saken som han svensken selger. Dessverre har Mdnav kun en omtale på Google og den er negativ, og går på dette med oppfølging etter feil. Jeg håper det er et engangstilfelle og det gode inntrykket jeg fikk er reelt.
 6. Det er jo et alternativ. Det ser definitivt bedre ut med 19. Hvilke felger har du? Det er jaggu ikke lett å velge.
 7. Hvor stor forskjell er det på kjørecomfort på 19 kontra 18" 19 er definitivt penest.
 8. Enig. Alle skiver og klosser er nye, men de vil jo ruste. Har du tips til noe å lakkere de med? Gjerne kaliperen også, men de er ikke nye.
 9. Jeg kikker på nye felger til bilen. Det er en mørk grå 2012 modell original 220. Jeg ser mange kjører rundt i Zennen zp6, og jeg liker de, men føler kanskje at de er litt harry? og passer bedre en senket bil. Ellers har jeg sett på Brock B36. En helt annen stil, men veldig fine. Andre tips? Del gjerne bilder. Jeg syns 19" er finest, men 18" er jo mer komfortabelt. https://www.dekk24.no/?CMD=Product&PID=106714&CID=&Bil=1851&Diameter=18 https://www.skruvat.no/dekk/brock/brock-b36-silver-pb541156.aspx Budsjett er rundt 15000kr. Jeg har fått pris på Zp6 med Falken 510 til 14000, og med Pirelli til 17000 inkl dekktrykkssensorer.
 10. Jeg fikk dette svarer fra selger Utdrag: «Normalt sett er det en slitasje som gjør at belgene bak må byttes. Dette er to gummibelger og det er helt umulig å si når disse begynner å lekke. Forrige eier av bilen som vi formidlet salget for har ikke opplevd at bilen har seget. Bilen har stått i vår butikk og vi har heller ikke sett antydning til at bilen siger. Dette er derfor ikke å anses som en skjult feil og kan derfor ikke lastet forrige eier.» I kontrakten min så står forhandler som selger, så jeg er rimelig sikker på at det er han jeg eventuelt skal laste. Er det kun skjulte feil som dekkes av garanti? Har det noe hensikt å gå videre med dette?
 11. Så jeg har mulighet til å gjøre større sak utav feilen på luftfjæring hvis det skulle blitt kostbart. Det skal vel ikke ha noe å si at dette dukket opp etter en mnd.
 12. Offda, det er ikke bra. Håper det løser seg🤞 Det koster litt over 6000 å bytte pumpe, men jeg får det heldigvis på garantien. Bilen kjøpte jeg hos Drøbak bil. Jeg sjekket forhandler før kjøp og de virket å ha et veldig godt rykte. Dessverre solgte han bilen i kommisjon så da fikk jeg ingen garanti der, men pr telefon omtalte han bilen som meget velholdt og strøken. Slik fremstår den for så vidt også, men lite som er mindre sexy enn en halt Mercedes. Jeg fant ingen lekkasje i slangene til demperne, men nå skal verkstedet sjekke i morgen. Krysser fingrene for at de finner ut av det og at det ikke blakker meg helt. Det har gått jævlig mye peng i bil i det siste. Jeg har en S-Max jeg skal selge og der har jeg lagt ut 14-15000 kr nå i service og eu. Nå for noen dager siden fikk jeg alarm på motor og automatkasse og bilen gikk i nødmodus. Etter stopp og start funker bilen fint, men jeg kan jo ikke selge bilen nå... Verksted på mandag. I tillegg kom service på bil nr 2 like før jul. Gikk 5000 der også. Nå krysser jeg fingrene for at 2020 blir et bedre bilår.
 13. Joda her lekker det. Det må ha tatt seg opp, for nå er reima våt og det mangler et par cm på tanken. Jeg leverte bilen inn og det lekker rundt aksling på vannpumpe. Dette skal dekkes av garanti så jeg krysser fingrene for at dette går i orden. Kjenner jeg er litt skuffet over alt som har dukket opp bare på tre mnd. Denne lekkasjen har garantert vært der før jeg kjøpte bilen, men det var umulig å se noe etter motorvask.
 14. Kjørte innom MB og fikk etterfylt. Det gikk 2 dl noe mekanikeren syns var mye. Nå har jeg kun hatt bilen noen mnd så jeg vet om eller når det ble etterfulgt sist, men får for all del ikke håpe det er noen lekkasje.
 15. Jeg har en 212 modell med den nye fargeskjermen i speedometer, men selve spilleren og skjermen i midtkonsollen virker veldig datert i forhold. Det er en audio 50 med fm, cd og navigasjon. Jeg ser at mange andre biler fra før facelift har en mer moderne spiller (command?). Hvilke muligheter har jeg for oppgradering? Jeg vil ha audio blåtann (har kun telefoni i dag), Dab , dvd om mulig, navigasjon. Mulighet for ryggekamera hadde også vært fint. Det må se integrert og pent ut etterpå.
×
×
 • Create New...