Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Markus

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Ja, synes det er arti å lage noe litt eget og få det til å funke. E det noe vits å stille noe på pumpa, eller miste man bare effekt av det?
  2. Heheh, ja har prøvd å søkt litt rundt for å se etter om noen hadde gjort dette tidligere som det garantert er. Er det en motor som er omtrent bolt on, helst med turbo. Har en del kunskap, og har venner og bekjente som er god me dette, så hjelp blir jeg å få.. Var liksom ikke interessert å begynne å sveise om motorrom og masse styr, da kjøper jeg heller en med turbo? Men hadde vært sykt kult å kunne bygget noe selv hvis dere skjønner?
  3. Heihei. Kjøpte en 250d med om602 for en stund siden, og synes den er litt lat for å si det sånn. Kom over en om605 tubro til salgs, og lurer derfor om girkasse og motorfester passer rett over fra det som står i nu. E ei 5trinns manuellkasse som er på bilen nu. Ifra det jeg har skjønt er min motor om602 og om605 turbo samme motor, bare at 605en er bygd opp for turbo. Er dette et prosjekt som er vits å starte på for en som er litt ny i gamet? Har skrudd en god del tidligere, men aldri hevet i en motor som orginalt ikke har stått der?
×
×
  • Create New...