Jump to content

Olav Toen

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Olav Toen's Achievements

0

Reputation

 1. Takker for svar. Jeg har en 2017 mod e klasse. Men tror velger å selge den, finne en litt eldre uten commonrail. Arbeidet med å bygge om inkl to tank system, varme etc mm vil jeg nok prøve, mye for nysgjerrigheten og resten for kostnadene, ser det dit hen att med en liten cpu/pls så kan start og stopp sekvensen på motoren samt veksling mellom drivstoff endres til det man ønsker. Så det blir et prosjekt som jeg nok velger å ta fatt i og prøve ut. Filtrering etc, ja det krever nok litt arbeid, men det blir nok en god time betaling om en tenker på at jeg kjører mye, og bruker minst 2000 liter i året. Har funnet mye om dette i USA, men lite om å kunne kjøre det på commonrail system, så velger å holde meg unna det. Da heller finne en eldre MB, gjerne s klassen med 300TD. Så om noen vet så er det høyst aktuelt.
 2. Er nyskjerrig og klar for å gjøre noe med kostnadene på drivstoff. Skal kjøpes meg en Mb diesel. Og da bygge om til å kjøre på frityrolje. Noen som har gode erfaringer og forslag til dette. Og er greit å vite hvor "ny" bil kan mann kjøpe for dette bruket,?
 3. Kjempe. Da skal jeg få sjekket det. Takker så mye for kjempefin hjelp så langt. Mvh Olav
 4. Takker Simen for utrolig bistand til å kunne få muligheten til å gjerne løse dette på en måte som gjerne ikke koster allverden. I min situasjon nå er jeg dårlig "bemiddlet" så å kunne få bistand fra en som kan dette betyr mye for meg. Da slipper gjerne å hive den på verksted. Jeg prøver fortløpende de råd og tips jeg får herfra.
 5. Takker for svar. Om så slanger og rør er ok, og uten vann. Hvordan og hvilke verdier skal eventuelt differansetrykksensoren ha. Da ved å eventuelt måle i verdien ohm.? Og kan feilen eventuelt ligge andre steder en i sensoren eller slanger og rør? PS, kan en prøve blåse gjennom slangene som går fra sensor?
 6. Har resett feil mld, men kommer fort tilbake, hvor er sensorer plassert på disse bilene? Før og etter catalysator eller?
 7. Har overnevnte feilkode, og videre så dårlig motorkraft, samt girer helt feil, mulig pga nødmodus. Ønsker hjelp til lokalisering av årsak og rimeligste løsning for repp.
 8. Har problemer med at straks jeg har startet så siger luften av alle støtter i mitt sete, topp sete komfort når det virker. Noen som har tips hvor jeg skal begynne feilsøk?
×
×
 • Create New...