Jump to content

Finn

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Finn

 • Birthday 03/25/1960
 1. Folkens, jeg takker for info og skal teste i ettermiddag. Ingen lekkasje fra snekka, tørr og fin. Så man åpner mutter for å frigjøre umbrako - skrur umbrako litt ut til det er tight, og låser med mutteren igjen.
 2. Takker, den står på bukker - skal sjekke i ettermiddag .
 3. Gents... 2 saker jeg undres på etter 11 timer i garasjen i dag.. 1) under bytte av endeledd, paralellstag og styredemper, oppdaget jeg at det er ca 1mm slark/glipe/dødgang på armen ut fra styresnekka. Det er ikke armen på splines i akslingen, men fra inne i snekka - kan det fikses eller er det ny snekke som er tingen? 2) oppdaget olje under bilen bak venstre lykt, og oppdaget at det kom fra hydraulikktanken som var smekkfull så det rant ut. Olja var kølsvart og luktet brent - kan det komme inn motorolje via akslingen inn på pumpen (sitter på kamakselen) og fylle opp systemet?
 4. I dag ble paralellstaget byttet, ( i morgen går jeg på hjelpesnekka) og jeg fant ut at det er ca 1mm dødgang på selve styresnekka - er det mulig å stramme denne eller må hele greia byttes. En annen sak er at tanken til hydraulikken var smekkfull i dag av kølsvart olje, kan motorolje entre systemet via pumpen på kamakselen?
 5. Det er godt mulig er sannheten ja... Burde jo tenkt så langt selv.... Fant ikke noe fysisk forskjell på de i verken utforming eller lengde, men tenkte ikke på gjengene...
 6. Takk, det er neppe krise om det forveksles.... men som du sier, merkelig.
 7. Hei. Siden man må spesifisere høyre og venstre side når man bestiller de, hva er egentlig forskjellen? de ser klin like ut bortsatt fra farven (en er grå, en er sort)
 8. Hei... Ny liten sak jeg trenger hjelp til. Har byttet styrestagene på venstre og høyre side etter at det ble funnet litt slakk i endeleddene, men dødgangen på rattet er der fortsatt. Er det mye plunder å stramme opp styresnekka, og finnes det rep sett el lign? Og en liten ting til, er det forskjell på venstre og høyre stag? de ser like ut men ett er grått og ett er svart, og ved bestilling måtte jeg be om "ett høyre og ett venstre"
 9. Og "hjernen" her er ASD releet?
 10. Mange takk for info, skal demontere og sjekke status på givere/sensorer. En annen sak, finnes det "gardin" til å ha bak i vogna for å skjule eventuell last etc?
 11. Noen av forumets kunnskapsrike medlemmer som kan fortelle meg hvor ASD sensoren sitter?
 12. Sitter noen på koblingsskjemaet til ASD systemet der ute? Har søkt, men ikke funnet så langt....
 13. Holder til i Trondheim... Bak skiltet er det kun ett hull i fangeren og jeg finner ikke verken føler eller ledningen til denne, så komplett anlegg er bestilt
 14. Takk - det var oppklarende!
 15. Siden ventilen tydeligvis forsøker å gjøre noe som gir reaksjoner i syetemet, pluss at den er eneste som ikke har fått utsjekk - så er det et naturlig punkt å sjekke. 8 blink er jo også "ASD valve" så da blir den neste angrepspunkt... Time will show,...
×
×
 • Create New...