Jump to content

Erik560

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Erik560 last won the day on December 17 2019

Erik560 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

97 profile views
 1. Det er et godt spørsmål. Jeg begynner å tvile på det, siden viften går og ventilen åpner seg, men ingen varme. Slangene til motorens radiator er god og varm, så det er varmtvann i systemet. Har tatt ut viftemotoren, så det er enkelt å sjekke ved å kjenne om det blir varme på varmeapparatradiatoren. Skal få det gjort ila etpar dager.
 2. Nå er monovalven testet. Jeg har ikke målt den, med demonterte den og prøvde å se etter bevegelse når hjulet for varmeregulering i kupeen ble justert. Ventilen åpnet seg (gikk opp) straks jeg beveget hjulet vekk fra maks kulde. Så det ser ut som den virker. Sirkulasjonspumpen går også, selv om jeg hadde trodd den skulle pumpe andre veien. Nå pumper den fra varmeapparatradiatoren og mot motoren. Jeg løftet slangen så langt opp som mulig, og etterfylte med frostvæske, i fall det skulle være en luftlomme en plass. Fikk på noen desiliter, men varmen uteblir. Kan det være et pneumatisk spjeld som står?
 3. Hei, da skal jeg prøve det først. Takk for tipset.
 4. Hei Stian, sirkulasjonspumpem sviver. Den er forøvrig nettopp installert, den var fjernet en gang, av noen. Har ikke sjekket hva monovalven får, men har nettopp overhalt denne med et rep kit. Tempsensor på dashboardet er knekt, har ikke klart å få tak i ny ennå. Skulle gjerne visst hva den betyr for systemets funksjon; om mangel på signal fører til feilfunksjon. Hvilket styrekort var det som var brent?
 5. Jeg får ikke varme i varmeapparatet, heller ikke kjølig luft (mest sannsynlig mangel på gass). Har lett etter tråder her på forumet om temaet, men finner ingen relevante. Noen som vet om noen tråder her på forumet jeg bør lese, eller om det er noen som har erfaringer å dele om dette? Jeg har byttet monovalve og den lille sirkulasjonspumpen, uten hjelp. Dashboardsensoren er ødelagt, kan det være den som er kilden til problemet? Står litt fast nå, og setter derfor pris på innspill.
 6. Ser fantastisk bra ut! Hvem er det som gjør jobben for deg?
 7. Har funnet et lokale som kan brukes som garasje for tre biler og som også har plass til enkel skruing på bilene. Lokalet er i Godvik, og har strøm og vann. Leien er 6000/mnd, så med tre biler er det vel innenfor hva man skal betale for en slik plass. Noen som kan være interesserte?
 8. Har demontert grillen for å gi den "svarte" plasten en liten oppfriskning, men ser at ingenting jeg har prøvd så langt, virker. Har prøvd Owatrol, Turtle etc, men effekten er nærmest borte neste dag. Vil nødig lakke den, så er det noen her som har et bra tips? Ser på Youtube at det er mange som bruker varmluftpistol for å få tilbake den originale svartheten og glansen på utvendig gummi, som dørlister, størfangere etc. Noen som har prøvd dette? Kan dette virke på grillen?
 9. Gladmelding. Sensor har kommet og har blitt montert på rekordtid, og alt virker 🍺 Da var det altså sensoren. Stor takk til alle som har bidratt med hjelp!
 10. Det kan i tilfellet være en del av forklaringen til hvorfor varmeapparatet oppfører seg mystisk. Men det er underlig at pluggen er borte vekk. Skulle tro at han som plugget den ut burde vært fornøyd med det, og ikke fjernet hele greien. Skal lete videre.
 11. Ny sensor lar vente på seg, antar julestrien har skylden for dette Ny melding kommer så snart den er montert.
 12. Hei Stian, ser i denne tråden at du har jobbet med mono/duoventilen. Jeg har også problemer med denne, og har kjøpt et rep kit. Men, jeg ser at det er en plugg som mangler på min ventil. Har sjekket med andre bilder på nettet, og alle andre har denne pluggen. Vet faktisk ikke om den engang er relatert til ventilens funksjon, men den står like ved, se bilder med sirkel tundt pluggen som mangler på min bil. Vet du hva denne pluggen er til?
 13. Ja det er en god kveil, kan godt være to meyer lang. Har ikke fått den ennå.
×
×
 • Create New...