Jump to content

Erik560

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Erik560 last won the day on March 12 2020

Erik560 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

308 profile views
 1. Vet sannelig ikke om det er noe som mangler. Har fått svar fra folk på forumet Sternzeit som sier det ikke mangler noe, men at der kun er utslitte.
 2. Ser ut som samme del som jeg har merket med rød pil på tegningen.
 3. Hei igjen, takker for link. Ser ut som jeg mangler "koppen" som står på akslingen. Den er ikke nummerert.
 4. Hei Jan S. Linken mangler. Jeg fant dette bildet på nettet. Har også sjekket med div delelister, og det mangler et stykke som skal forbinde/låse gummiforingen til forakslingen. For meg ser det ut som om bilens ramme hviler løst oppi festene. Delen merket med rødt mangler.
 5. Hei, så dette når jeg var under bilen en tur. Det kan se ut som om det mangler en brakett på undersiden, mellom festet og den store skiven, men etter et søk på Google ser det ut som om det skal være slik, bortsett fra den store glipen. Det betyr i tilfellet at gummiforingen hviler løst oppi festet. Kan det være riktig? Bolten lar seg ikke stramme, sitter bom fast.
 6. Har tenkt samme tanken, og fortsette å bore. Planlegger å lage meg en borejigg som henger på felgen, slik at jeg kan montere en drill horisontalt, og med et lodd som gjør at den har jevnt trykk hele tiden. Får se hvordan det går. Alternativt har jeg sett at noen sveiser metall til bolten, men er redd at felgen ryker da. Evt varme opp, men igjen er jeg redd for felgen.
 7. To hjulbolter knakk av da jeg skulle løsne venstre forhjul... Nå har jeg prøvd alt i min makt for å få dem av, men kommer ingen vei. Jeg har prøvd å bruke grisepikk, men den knakk. Den var kjøpt på Biltema. Kjøpte deretter en antatt bedre fra wurth, men den knakk også. Har i mellomtiden dynket begge boltene med penetrerende olje. Siste jeg prøvde var en utvendig boltetrekker, med spor som skjærer seg inn i bolten på utsiden. men bolten knakk. Nå er det ikke bolt igjen, kun setet på bolten som hviler an mot felgen. Så nå har jeg to bolter, begge med avknekt grisepikk, inni e
 8. Har sett på en del videoer. Kan virke som om det er strammingen av duken som er det vanskelige, å unngå rynker og folder. Men med en hjelper høres veldig lurt ut.
 9. Er det noen her på forumet som har byttet soft top selv? Min er moden for bytte, og vurderer om jobben må overlates til proffer, eller om det lar seg gjøre å bytte den selv.🤔
 10. Hei Jan, vanskelig å finne god hjelp på nettet, men har funnet ut at det kan være lurt å teste alle enveisventilene, så jeg begynner der. Må selvfølgelig lete etter lekkasjer, og deretter blir det å evt bytte aktuatorene, men kommer bare til 5 av 7, uten å fjerne dashboardet. Skal holde dere oppdatert på fremgangen her på forumet. Kanskje noen andre kan dra nytte av det.
 11. Er nå klar for å brette opp armene og finne ut av dette problemet med manglende varme i varmeapparatet. Ble litt fed-up sist, og konsentrerte meg heller om gøyere ting. Altså: Jeg har tidligere konsentrert meg om vann, slanger, sirkulasjonspumpen og monovalven. Alt dette skal være i orden. Kan det være at fokuset bør settes på vacuumsystemet? Dette systemet er jo styrt av vacuum, og ifølge diagrammene er det flere luftstyrte spjeld under dashboardet. Noen som kan gi et tips om hvor man bør begynne? Jeg har gått til innkjøp av en vacuumpumpe, så jeg kan teste spjeldene/poddene.
 12. Har et tilfelle der jeg skal skjøte to 45mm (ytterdia) eksosrør med et skjøtestykke. Skjøtestykket har 45mm innerdiameter og må dermed bankes på. Spørsmålet er om det vil slippe eksos og lyd ut, eller om det er trangt nok til å holde tett. Evt bandasje eller pasta er det ikke plass til. Noen som har erfaring med dette?
 13. Hei Olaf, ja, jeg har sentrallås. Har lært på Sternzeit-107 at min -88 ikke har den store vacuumtanken, slik tidligere modeller har under høyre forskjerm. Jeg har en pumpe istedet i tillegg til en liten vacuumtank plassert ved sparkeplaten ved venstre A-stolpe. Problemet løst
 14. Prøver å forstå vacuumsystemet mitt ifm å prøve å fikse høy tomgang. Ifølge skjema skal jeg ha en control valve (Item 90 på skjema), men jeg kan ikke finne den. Noen som vet hvor den er, og hvordan den ser ut?
 15. Tok av høyre forhjul og plast innerskjermen i går kveld for å inspisere vacuumtanken. Der var det ingen vacuumtank. Ifølge alle skjemaer jeg har sett, og ikke minst bilder, skal tanken være plassert der. Noen som vet hvor den er plassert? Tviler på at den er stjålet...
×
×
 • Create New...