Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Erik560

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Jeg mistenker at den store skruen på enden av akslingen er for stram, men det er ikke mulig å få den opp med "vanlige" midler... Mulig det er brukt lock tite. Har noen støtt borti dette problemet, og kanskje har en løsning eller forslag til hvilket verktøy som passer i sporene?
 2. Da ble det dette skiltet. Kommer om to uker
 3. Sorry, her er noen bilder av mitt eksemplar.
 4. Den gamle. gode soft toppen fra -88 er overmoden, og jeg vudrerer å gå til anskaffelse av ny. Tanker er/var å bytte den selv, men ser på nettet at flere tilbydere anbefaler å få jobben gjort av proffe. Har noen erfaring med dette? Jeg tenker at en handymann (meg selv ) må kunne klare dette selv, selv om jeg ikke har gjort dette før. Eller vet noen bedre?
 5. Flott, da vet jeg hvor jeg skal begynne.
 6. Tja. Kanskje senere. Liker US lyktene, bilen ser litt mer sportslig ut.
 7. Under kjøring må det rattes en del for å holde bilen stødig, spesielt ved kursendring. Rett frem er det noe bedre. Virker som det er stor slark i styresnekken. Er dette et kjent problem, noen som kan tipse om hva jeg først skal se etter? Bilen har gått ca 160 000 km. Originale felger og dekkdimensjon.
 8. Ser at kjølevannstempen ligger på ca 80 grader, på instrumentet. Svinger selvsagt litt etter belastning og pådrag. Dette er vel en anelse lavt? Lurer på om kjølingen er for god, eller instrumentet viser feil. Hva ligger deres temp på, som har tilsvarende motor, 117?
 9. Jeg har nok misforstått deg, Stian. Da du skrev om US lykter fra -72 tenkte jeg på hovedlyktene... Gir opp å få blink i markeringslysene, så da blir det mest sannsynlig å krype til korset og montere US blinkerne, evt kanskje gjøre bilen 16 år eldre med integrerte US blinkere.
 10. Det ene utelukker ikke det andre, vet du
 11. Kan se slik ut, ja . Jeg får se hva som bkir resultatet etter litt grubling i garasjen.
 12. En del fine navn er tatt, men det er etpar igjen
 13. Hei, ja det er de pærene jeg tenker på. Du har nok et poeng, blinklysene bak er på 21watt, disse små er på 4watt. Trodde det faktisk var blinklys. Er det ingen annen vei enn å montere euro lykter? Stian nevnte at jeg kunne montere US-blinkere fra en 72/73 modell, men selv etter en del googling kan jeg ikke se forskjell på mine og lykter fra -72.
×
×
 • Create New...