Jump to content

Knut G

Betalende medlem
 • Posts

  358
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Knut G

 1. Normalt at forbrukspila står slik når du kjører SL, høyrefoten blir utrolig tung i disse bilene....................😄
 2. Ja her var det noe for enhver smak gitt! 😄
 3. Faktisk ganske kul farge på den, spesiell dybde i folien. Jeg så ikke at det var folie på den, ble ops på det i artikler om den. Tøff bil er det nå uansett!
 4. Har vært og sett på saken, og den her mildt sagt heftig!!
 5. Hvorfor skal du selge de? Syntes de var knallbra jeg!
 6. Å steik for ei kjerre! Ja ja Charlie dette kan du!
 7. Hvor bestilte du? Trenger også ett par.
 8. Snakk med Charlie, han skal nok kunne hjelpe deg.
 9. Tore. Du kan jo høre med medlem Loui, som akuratt har gjort dette med en sl500 importert fra Japan. Han skal nok kunne gi deg ett mer eksakt svar rundt dette temaet. Lykke til, sl r129 er bare snadder!
 10. Hvordan gikk det med lakk og kalesje skiftet?
 11. Gratulerer med dagen. Vi er heldige som bor i dette flotte landet, der vi kan kose oss med gode hobbier som Mercedeser, kontra andre deler av verden der de kjemper for å overleve!!!! Så derfor må vi glede oss over godt samkvem der vi forenes i fellesskap om flotte biler på tvers av bakgrunn og livssyn i ett fritt land. Hipp hipp hurra!!!
 12. Fantastisk resultat nok en gang!! Gøy å se på fagfolk som kan sine saker.
 13. Hvilken vakumledning? Her må du opplyse oss grønnskollinger. Bilde kanskje???
 14. Jeg tror det er for at katalysator raskt skal få arbeidstemperatur dette er laget til.
 15. Jeg har også en SL, med samme opplegget. Det står en sensor ett sted på eksosanlegget som holder igjen nedgiring til 3 og 4 gear til man har oppnådd en gitt temperatur på eksosanlegget. Dette er som det sies for å gjøre bilen mer miljøvennlig. Tror det står noe om dette også i instruksjonsboken. Ser at motoren blir holdt i 2 gear til man oppnår 3500 omdreininger før den gearer ned til 3 og 4 når den er kald. Høres jo litt idiotisk ut når man kjører i 50 km i timen og motoren surrer med ca 3000 omdreininger. Men det er nå sånn Mercedes har tenkt det skulle være da. Når sensor er fornøyd med temperatur gearer den som normalt.
 16. Jeg har sportspakke på min bil, og den har avtagbart hengerfeste.
 17. Å ja det kommer flere anledninger!
 18. Det blei vist fina veret! Då e adle velkommen! Er på Veavegen Drive In (Bensinstasjonen på Veasletta) fra kl 1145. Så får vi se da om det kommer noen på første Haugalands treff
 19. Ser ut for at det er litt kom si kom sa med været. Tar en avgjørelse rundt kl 1115 på om vi tar ett møte. Ikke vits i å stå i snøbøyer Knut
 20. Ja har du ikke fått den ut i dette været blir det vel ikke dette året, for du kan jo tro hvilke mengder med nedbør vi skal få som straff for fineværet i det siste. Regner med sammenhengende regn i minst 36 måneder dersom vi skal følge statistikk fint vær versus regn. :lol:
 21. Jeg foreslår på "drive in" på Veavegen kl 12 på søndag. Ikke noe formeldt men kun en stopp så vi får hilst på hverandre. Ikke minst sjekket biler
 22. Søndag kan jo være en dag dersom vi ikke snør ned da Noen som har ett møtested?
 23. Kanskje vi skulle prøvd å møtes før straffen for alt fin været begynner
×
×
 • Create New...