Jump to content

espjak

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Jeg har skaffet meg en rimelig og ganske fin w208 230k fra '97. Km.stand 115.000. Er det noen som har erfaring med større pulley og chip på denne motoren? Evt en av delene. Speer-tuning i Tyskland påstår 45hk og 60nm ekstra. Dette er en chip som må loddes inn siden bilen er såpass gammel. Tåler disse motorene og automatkassen litt ekstra krutt? Synes Mercedes er litt snillere med effekten enn diverse italienere jeg er vant med. Jeg har lite kunnskap og erfaring i MB-verden. Håper noen andre har litt mer erfaring med tuning av disse motorene
  2. Dropper denne bilen. Jeg skulle få tilsendt bilder og historikk etter at jeg tok kontakt flere ganger. Dette skjedde aldri og han glemte alltid st vi hadde snakket sammen. Veldig rar måte å selge bil på... Etter å ha undersøkt selger nærmere fant jeg to veldig uheldige kunder som hadde kjøpt vrak. Alltid flere sier av en sak, men jeg styrer unna.
  3. Skal ifølge selger være grei for rust bortsett fra noe påbegynnende på dørene. Har hørt at MB ofte ruster av ingen grunn midt på dørene. Dårlig tegn?
  4. Jeg kan nærmest ingenting om MB, men jeg har lyst på en cruisebil jeg kan stelle med litt om sommeren. Jeg lurer veldig på denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=141573295 Synes denne er billig, i hvertfall med tanke på kilometerstand. Hvordan er disse V6 motorene? Det er jo en kjent sak at MB har gode motorer, men jeg fant lite info om denne... Ifølge Statens Vegvesen er bilen bruktimportert. Hva spør man etter på en slik bil? Er det for godt til å være sant?
×
×
  • Create New...