Jump to content

T.Vårlid

Members
 • Posts

  1,948
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by T.Vårlid

 1. Hihi 🤪 210 er god på sitt den, men nå er det 5 år siden jeg hadde denne i bruk så da er det vel påtide å stikke fingeren i jorda! Ny kurs blir staket ut i (bil)kartet dersom noen skulle forbarme seg over denne.
 2. Noen som vil overta stafettpinnen her?
 3. Godt du har gang på an igjen 🤩🤩
 4. Fortsatt mulighet til å melde seg på dette treffet!! Pga Corona så er det kun mulig med oppmøte for de som er påmeldt!! hiv deg med, her blir det god stemning!!
 5. MBE Jubileumstreff 18-20 september på flotte Høiland Gard i Årdal, Rogaland. Her blir det god stemning og mye gromme biler, meld deg på, enten med overnatting eller bare for lørdagen! https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=P9zzOA
 6. MBE Jubileumstreff 18-20 september på flotte Høiland Gard i Årdal, Rogaland. Her blir det god stemning og mye gromme biler, meld deg på, enten med overnatting eller bare for lørdagen! https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=P9zzOA
 7. 17``X 8`` ET 30 Felger m/215/50 dekk, vil dette passe OK på 210? Evnt hvilke dekkdim anbefales?
 8. Godt mulig verkstedet ditt har rett, men vanligvis så har termobryteren til clutchen kortere liv en clutchen selv, test med å bypass denne før du styrer med å bytte deler. Lenge siden termostaten ble byttet?
 9. Det er nok noen som kunne tenkt seg denne TDT’n din, virker til å være hel ved den bilen! Viktigste er jo at den er bra for rust, derimot bør den være «key ready» til den summen du antyder(110.000?). 100k ++ er en anselig sum (må se bort fra hva disse annonseres for i det vide utland, nå er vi i Norge hvor vi ikke vil betale for slike skatter)for en gammel traver så her vil stort sett folk ha det servert klar for tur, automatutfordringen blir her en stopper for salg til den prisen. Er den annonsert noen plass? Finner den ikke på Finn.no?? Min erfaring fra å selge biler det siste året er å bare la de ligge ute og smøre seg med tolmodighet, det har tatt meg fra 1 uke til 4 mnd å selg helt kurante biler som er lagt ut i nedre prissjikt av den aktuelle typen, kjøperen kommer plutselig... jeg synes dette er en griserå 123 bil, sjarmerende turbodiesel, kul farge som både gjør seg bra i orginalstuket og tøff om en velger å senke/større felger etc, godt utstyrt og meget bra stand!! masse lykke til med salg, kjøper vil her være svært heldig!
 10. Desverre så er det her aldeles dødt, bilen står i Dalen med trekket på seg, det hender jeg tar av trekket og beundrer greiene for så å bre fint over den igjen med en klump i halsen.
 11. Noen som har retrofitted ISOFIX i S210?
 12. Brytere faktisk, jaja får prøve det da 😉
 13. Det ble ervervet en S210 til tunet her nylig, en rimelig bruksting i passe OK stand. Egentlig en oppegående bil der det meste funker utenom setevarme. Verken høyre eller venstre virker-lys i bryter når du trykker på den, er det noe fellesnevner her som kan sjekkes ut?
 14. På W126 skiller det mellom prefacelift & facelift når det gjelder dette hydrauliske understellet. Ingen av disse må sammenlignes med SLS da det ikke er fjærer, kun trykkrør. Preface hadde likt som W116 med høyderegulering. Facelift hadde i tillegg muligheten til å "stramme opp" understellet med en knapp på dashbordet. Utover det så senket bilen seg 30mm samt strammet seg opp når enn passerte 120 kmt. Enig med Stian, hydrolikksystemet blir i all hovedsak dømt nord og ned av han som leverer inn bilen og får en fet giro etter besøket som han ikke hadde lyst på.
 15. Ja det er "mulig" å fjerne, men ikke å anbefale da både kjøreegenskaper og bruksverdi blir være. Bruk heller litt tid på å få greiene til å fungere!
 16. Så så gutter, den gikk til en som vet å sette pris på akkurat denne bilen!
 17. Jeg har denne ligende pluss en i deler, noe ettermarkeds ettellerannet, men er helt nytt!
 18. Med fare for å gjenta meg selv; Dæven for en bil
 19. Altfor dårlig innsats Stian, da jeg dundret nedover Sverige i venstrefeltet med vogn bak på 230'n endte forbruket opp på 2,4 l/mil
 20. Liker at du pusher på Syver For min del er det revisjonstans i W123 avdelingen desverre, dagen kommer nok da den står for tur også! Gleder meg til å få sett W123'n din en dag Syver!
 21. Aldeles nydelig bil, bringer minner om min første 126 som var ganske lik, men langtfra så pen som din! Legger ved et bilde, slett om det ikke passer.
×
×
 • Create New...