Jump to content

T.Vårlid

Members
 • Content Count

  1,944
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

T.Vårlid last won the day on June 14 2020

T.Vårlid had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About T.Vårlid

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fortsatt mulighet til å melde seg på dette treffet!! Pga Corona så er det kun mulig med oppmøte for de som er påmeldt!! hiv deg med, her blir det god stemning!!
 2. MBE Jubileumstreff 18-20 september på flotte Høiland Gard i Årdal, Rogaland. Her blir det god stemning og mye gromme biler, meld deg på, enten med overnatting eller bare for lørdagen! https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=P9zzOA
 3. MBE Jubileumstreff 18-20 september på flotte Høiland Gard i Årdal, Rogaland. Her blir det god stemning og mye gromme biler, meld deg på, enten med overnatting eller bare for lørdagen! https://mercedesbenzentusiastklubb.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=P9zzOA
 4. 17``X 8`` ET 30 Felger m/215/50 dekk, vil dette passe OK på 210? Evnt hvilke dekkdim anbefales?
 5. Godt mulig verkstedet ditt har rett, men vanligvis så har termobryteren til clutchen kortere liv en clutchen selv, test med å bypass denne før du styrer med å bytte deler. Lenge siden termostaten ble byttet?
 6. Det er nok noen som kunne tenkt seg denne TDT’n din, virker til å være hel ved den bilen! Viktigste er jo at den er bra for rust, derimot bør den være «key ready» til den summen du antyder(110.000?). 100k ++ er en anselig sum (må se bort fra hva disse annonseres for i det vide utland, nå er vi i Norge hvor vi ikke vil betale for slike skatter)for en gammel traver så her vil stort sett folk ha det servert klar for tur, automatutfordringen blir her en stopper for salg til den prisen. Er den annonsert noen plass? Finner den ikke på Finn.no?? Min erfaring fra å selge biler det siste året er å bare
 7. Desverre så er det her aldeles dødt, bilen står i Dalen med trekket på seg, det hender jeg tar av trekket og beundrer greiene for så å bre fint over den igjen med en klump i halsen.
 8. Noen som har retrofitted ISOFIX i S210?
 9. Brytere faktisk, jaja får prøve det da 😉
 10. Det ble ervervet en S210 til tunet her nylig, en rimelig bruksting i passe OK stand. Egentlig en oppegående bil der det meste funker utenom setevarme. Verken høyre eller venstre virker-lys i bryter når du trykker på den, er det noe fellesnevner her som kan sjekkes ut?
 11. På W126 skiller det mellom prefacelift & facelift når det gjelder dette hydrauliske understellet. Ingen av disse må sammenlignes med SLS da det ikke er fjærer, kun trykkrør. Preface hadde likt som W116 med høyderegulering. Facelift hadde i tillegg muligheten til å "stramme opp" understellet med en knapp på dashbordet. Utover det så senket bilen seg 30mm samt strammet seg opp når enn passerte 120 kmt. Enig med Stian, hydrolikksystemet blir i all hovedsak dømt nord og ned av han som leverer inn bilen og får en fet giro etter besøket som han ikke hadde lyst på.
 12. Ja det er "mulig" å fjerne, men ikke å anbefale da både kjøreegenskaper og bruksverdi blir være. Bruk heller litt tid på å få greiene til å fungere!
×
×
 • Create New...