Jump to content

Louiseg

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Louiseg

  1. Er en 2004 mod. 2,1 L med 150 hp, 110 kw.
  2. Er en diesel motor som har gått rett over 300 000, bor i Halden men når bilen begynte å rykke og svart eksos kom ut så de rundt sto og pekte turte jeg ikke å kjøre den hjem. Har ikke kjørt den så mye siste året siden den har hatt startfeil så den har stått mye stille så det er visst det som har forursaka nedsotinga. Når jeg hadde den på verksted i Strømstad for noen uker siden og feilsøka der sa de ingenting om dette. Kjørte bilen til verksted når jeg var i Göteborg men mens den var der kjørte de mer med den og det gikk tilslutt ikke ann å starte den. henta den med henger for noen dager siden.
  3. Satte min w211 på verksted da det kom ekstremt mye eksos ut og fikk da beskjed om at motoren var nedsota og at reperansjonen på MB-verksted i Göteborg skulle ha 41 000 for å fike det. Har kun denne måneden brukt 15 000 kr på å fikse det elektriske systemet så det er ikke penger jeg har eller har lyst til å bruke på en så gammel bil. Jeg har ikke peiling på motor og kjenner heller ingen som har det så får ikke rensa motoren selv så da er spørsmålet: hva burde jeg gjøre? Selge den som rep. objekt og få lite for den eller finnes det verksteder som kan rense hele motoren for en rimelig pris?
  4. Hadde problem med å starte bilen så jeg kjøpte nytt batteri og bytta det. Har igjen problemer med å starte bilen det vil si at den lengre ikke starter i det hele tatt. Alt det elektriske inni bilen funker (får også opp varsel om esp og ABS når jeg vrir om nøkkelen og vifta i motoren går på). Hva kan evnt tappe batteriet for strøm mens den er av og hva kan gjøres for å fikse de? .har sett på YouTube at det går ann å bytte sikringene men når jeg snakka med mekanikeren igår sa han at det er en sensor, han har også bytta deler på bilen for 10 000 kroner uten at noe har funka. Er en w211.
  5. Har ganske lenge hatt ett problem når motoren blir varm og da vil den ikke starte. Eneste som går når jeg vrir om tenninga da er vifta i motoren. Får også varsel om esp når den ikke starter. Dette er bare når motoren er varm. Har byttet tenningslåsen og kjøpt nytt batteri hvor det ba ble bedre og den begynte å starte som den skal igjen helt til igår. Skjønner ikke lengre hva problemet er. Noen som har erfaring med dette? Er en w211, 2005 mod.
×
×
  • Create New...