Jump to content

Bon_Voyage

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bon_Voyage

 • Birthday 01/02/1988
 1. Er det en veteranbil du har? Eller bruker du kollektivt/sykkel så mye du bare kan.
 2. Hehe, joda... Det er klart at det å kjøre mindre vil redusere forbruket. Jeg er ikke av typen som kjører for ren morroskyld, enda det har skjedd . Pendler 5 mil hver dag (tur/retur) man-fredag for jobben, og det koster meg mye penger. Ser at det kan være en del å spare her, utover selve pendlerfradraget. Et alternativ er å vurdere bytte til elbil, men det er jeg ikke klar for enda.. Du skriver at Santander gir deg 4% avslag ved pumpa. Er det Santander Flexi du snakker om? Jeg ser på kredittkortinfo.no/ at det er merket som bensinkort. Kan derimot ikke se at verken Santander red eller gebyrfri visa har noen drivstoffrabatter. Er alltid skeptisk til slike tilbud da det nesten virker for godt til å være sant. Hvordan skal Santander tjene penger hvis de gir bort 4% av kjøpesummen? Ser at grensen er på 200 NOK per måned, men 2 400 NOK er jo en betydelig slump med penger, spør du meg. Det ideelle virker til å være at kortet kombineres med Trumf eller lignende. Jeg skal sjekke litt rundt og se hvilke kjeder som har begrensninger på dette. Hadde vært supert om det også kan legges til rabatter fra kundekortet.
 3. Sliter med at Merca bruker sykt mye bensin, noe som knappest kan sies å være noen hemmelighet: Kilde: TV2.no Har sett litt på måter jeg kan kutte drivstoffkostnadene, og det har blitt enda mer aktuelt nå som prisene skyter oppover. Har tenkt å kombinere 3 ting: - Fylle bensin til riktig tid. Det er visstnok mye billigere å fylle på visse dager. - Skaffe et rabattkort for hver kjede. - Bruke drivstoffkort. Noen kredittkort gir gode rabatter på drivstoff (opp til en viss grense) per år. Noen som har tips eller erfaringer å komme med for hvordan drivstoffkostnadene kan reduseres? Dette er jo litt av medaljens bakside når man eier Merce
 4. Da ser det ut til at jeg går mot strømmen som et nytt medlem Når folk forlater et forum har det jo oftest en selvforsterkende effekt..Får håpe det tar seg opp litt etterhvert.
×
×
 • Create New...