Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Eirikbg

Betalende medlem
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eirikbg

 • Birthday 04/25/1978
 1. Bra utført jobb det der. Litt overrasket over at du kan parre tlf med radion i den bilen. Ville trodd det var en mulighet som kom først på neste S klasse.
 2. Bra at du fant ut av det så fort da.
 3. Blir spennende å følge med på denne.
 4. Er nok bare å bytte. Kan være noe foktighet. Skulle tro det skulle vare omtrent evig, men av erfaring så er de alt annet en evigvarende.
 5. Selv om det føles som en litt flau feil, er det jo deilig å ha funnet ut av det, og en ting mindre å tenke på.
 6. Velkommen til forumet, og fine biler du har.
 7. Eirikbg

  MB A 35 AMG

  Med den motoren i en slik bil, virker det ut til å bli veldig spennende. Blir morro å følge med hvordan den blir når den kommer.
 8. Da er det vel bare å kjøre på da. Ville nok da ha valg 255 da det er nærmest.
 9. Gå opp litt i bredden bak kan nok se tøffere ut, og gi mer beskyttelse til felgen, men siden du har 4matic må du være forsiktig med for stor forskjell på rulle omkretsen mellom foran og bak da drivverket ikke liker det. Man bør da bruke litt tid på å finne en kombinasjon mellom foran og bak som gir en mest mulig samme rulle omkrets på samme kombinasjon på begge akslene.
 10. 8 1/2 tommers felg er normalt ut ifra det jeg kan se på 245 brede dekk. Det finnes dekk med felgkant beskyttelse som gir bedre beskyttelse, så er ikke så dumt å velge slike dekk. Når det kommer til kantkjørte felger tror jeg mye kommer av at folk er uforsiktig når de parkerer.
 11. Gratulerer igjen med ny bilen. Den ser veldig bra ut, og som du sier flaks å få den rett før langhelgen. Du får ta å nyte bilen nå.
 12. Velkommen til forumet. Veldig fin bil du har der, og likte fargen på den godt.
×
×
 • Create New...