Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

Eirikbg

Betalende medlem
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eirikbg

 • Birthday 04/25/1978
 1. Er nok bare å bytte. Kan være noe foktighet. Skulle tro det skulle vare omtrent evig, men av erfaring så er de alt annet en evigvarende.
 2. Selv om det føles som en litt flau feil, er det jo deilig å ha funnet ut av det, og en ting mindre å tenke på.
 3. Eirikbg

  MB A 35 AMG

  Med den motoren i en slik bil, virker det ut til å bli veldig spennende. Blir morro å følge med hvordan den blir når den kommer.
 4. Da er det vel bare å kjøre på da. Ville nok da ha valg 255 da det er nærmest.
 5. Gå opp litt i bredden bak kan nok se tøffere ut, og gi mer beskyttelse til felgen, men siden du har 4matic må du være forsiktig med for stor forskjell på rulle omkretsen mellom foran og bak da drivverket ikke liker det. Man bør da bruke litt tid på å finne en kombinasjon mellom foran og bak som gir en mest mulig samme rulle omkrets på samme kombinasjon på begge akslene.
 6. 8 1/2 tommers felg er normalt ut ifra det jeg kan se på 245 brede dekk. Det finnes dekk med felgkant beskyttelse som gir bedre beskyttelse, så er ikke så dumt å velge slike dekk. Når det kommer til kantkjørte felger tror jeg mye kommer av at folk er uforsiktig når de parkerer.
 7. Velkommen til forumet. Veldig fin bil du har der, og likte fargen på den godt.
 8. Jeg vet at andre har klart å få opp verdien på bilen, med å framvise kviteringer på at bilen er fulgt opp med servicer and annet vedlikehold. Så hvis du kan vise kvitteringer og bilder som hviser at din bil er i bra stand, kan det hjelpe.
 9. De blinklysene med oransje i på jørnet er us blink.
 10. Regner med at det er likt som på 124. Hvis det er det, så bruker den vakuum for å stoppe. Hvis det er vakuum lekkasje, så kan du oppleve det du gjør, at du kan skru av tenningen, og ta ut nøkkelen, mens motoren fortsetter å går. Så ville prøvd å gått over alle vakuumledninger til systemet, og sett om du kunne finne noe.
 11. Det beste her er vel å begynne med å lese av feillageret, for å se hva det er som utløser alarmen.
×
×
 • Create New...