Jump to content

Øiesvold

Betalende medlem
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Øiesvold's Achievements

0

Reputation

 1. Hehe, mye penger å spare på å sloss selv med rustene bolter. Jeg er ikke noen proff mekaniker men lærte fort trikset rustløser, mer rustløser, sett på pipe, slå på pipe, latmannsarm, bann litt, spis middag, prøv igjen. Funker ikke det er blåselampe neste 😉
 2. Hei. Jeg vil anbefale deg å høre med Auto Trio på Alnabru. De sjekker at du får riktig til akkurat din bil, har bra priser og bare kvalitetsvarer. Er du medlem får du veldig bra rabatt også.
 3. Ny oppdatering 😅 Det viser seg at bilen min har sportsoppheng og da er det tykkere stag og bolter i endene. Takk til Auto Trio for hjelp med dette. Det er en butikk jeg kan anbefale på det varmeste. Veldig kunnskapsrike medarbeidere, det meste er på lager og de velger kun kvalitetsleverandører. Medlemsrabatt får vi også.
 4. Oppdatering. Snakket med et par bilmekanikere (ikke mb) og bestemte meg for å montere den nye. Problemet jeg støter på er at det fulgte bare med en link arm (opp til demper) og den har forskjellig diameter på feste. Som du ser av bildet er også tykkelsen på selve armen litt tynnere. Så jeg har egentlig to alternativer: 1. Få tak i én ny link arm til den nye. 2. Kjøpe to nye link armer til det gamle stabilisatorstaget (gummien på begge er skadet pga varme ved avmontering). Jeg har et par nye gummiforinger til det gamle stabilisatorstaget.
 5. Har en 2003 CLK 320 (209.365) PP46926, som jeg tenkte å bytte stabilistatorstag (sway bar) på. Den nye har fastmontert gummiklosser som virker som om de er smeltet fast(se bilder). Jeg forstår ikke hvordan det kan fungere når demperene komprimeres. Den gamle hadde løse gummiklosser som roterte rundt stangen.
 6. Takk for svar Olaf, og beklager at jeg ikke fikk svart før. VTP hadde egentlig ikke tid men jeg hadde bestilt en time for å fikse bremserør i går så da kunne de fikse det. De brukte 3 timer men tok bare betalt for 2. Fjærene hadde jeg men trengte nye topper. Endte på kr 4900, - som jeg synes var ganske dyrt men har forståelse for at ting kan ruste fast og ta tid.
 7. Jeg skal bytte fjærer foran på min '03 clk 320 (PP46926) og det gikk fint helt til jeg skulle ta av toppen på støtdemperen. Da trenger jeg 203 589 00 07 00. Dro til Mercedes på Rud så de kunne bytte der men de fant ikke adapter du ser på bildet. Er det noen som har det i nærheten av Asker og kan hjelpe? Demperene er tatt av bilen. Kan betale deg for bryet. Mvh Aksel Øiesvold
 8. Daimler vil ikke utvikle noen nye bensin eller diesel motorer. https://www.auto-motor-und-sport.de/tech-zukunft/daimler-stoppt-verbrennungsmotoren-entwicklung-2019/
 9. Det kan hende at det lokale drosjeselskapet har en s212 (E klasse) i flåten. Hvis du forklarer utfordringen og tipser godt kan de sikkert hjelpe. Kan vel ikke koste mer enn kr 200-300 uansett (hvis du ikke bor veldig langt unna).
 10. Jeg likte Bola felgene bedre enn Klutchene men det er selvfølgelig veldig smak og behag
 11. https://www.bmwblog.com/2019/04/14/mercedes-benz-gls-class-leaks-ahead-of-official-debut/
 12. En remiks så det er kanskje litt juks men antall MB'er i den gjør opp for det.
 13. [ftp=ftp://www.autoevolution.com/news/is-this-the-mercedes-amg-gt-53-prototype-has-odd-straight-six-soundtrack-133704.html]https://www.autoevolution.com/news/is-this-the-mercedes-amg-gt-53-prototype-has-odd-straight-six-soundtrack-133704.html[/ftp] Hva tror dere? Hørtes ikke ut som en V8 for meg. Det som i hvert fall et sikkert er at den er raskere enn BMWen. Direktelink til YouTube:
 14. Hei! Bil: C209.365 CLK320 årmodell 2003 reg PP46926. Problemet begynte med at festemekanismen på venstre dør ikke ville feste før etter flere forsøk og litt ekstra makt. Trodde den var skikkelig lukket helt til den gikk opp på vei inn i Sinsenkrysset. Flott. Nå vil ikke lukkemeknismen i døren låse, hverken når jeg lukker døren eller prøver dytte den inn med fingeren (slik den andre døren gjør i to posisjoner). Er det bare å bestille ny låsekassek(ca kr4000) eller finnes det noen smarte triks? På forhånd takk!
×
×
 • Create New...