Jump to content

FrodeS

Betalende medlem
 • Content Count

  21,207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

FrodeS last won the day on December 18 2019

FrodeS had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About FrodeS

 • Birthday 06/22/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkelige greier. Den ene fjernkontrollen funka plutselig ikke mer. Nytt batteri hjalp ikke. Jeg husker ikke når jeg monterte detta greiene, men tror det var 2003-4 eller så, og fjernkontrollene har fått nytt batteri minst en gang. Tror det var da jeg badet med den ene av dem. Heldigvis var det bare om å gjøre å programmere inn nøkkelen på nytt, så var den i gang igjen. Hadde det vært defa-alarm, hadde den vel vært byttet ut 18 ganger i mellomtiden, og tømt batteriet hver uke. En grundig runde støvsuging er såvidt påbegynt. Det var på tide.
 2. Endelig fått fiksa et problem som har plaget meg en stund. Godt å få puslet litt med den gamle sliteren også, selv om den ikke er mye i bruk for tida.
 3. Ja, men når felger man er vant med at er 15", blåses opp til 17", ser det plutselig ut som man har vasket bilen på w190 grader. Syns jeg i hvert fall.
 4. Jeg har sett noen lempe sånt der på 126. Syns det blir seende helt feil ut. Det gjør at hele bilen ser mindre ut.
 5. Det er neppe sprayet lanolin inn mot de ringene, vel? 4600, da hadde jeg hørt flere steder. En nabo her ga 2600,- mener jeg det var, på et lokalt verksted.
 6. Det er i hvert fall ganske normalt, men sprayer man litt rusthindrende inn der en gang i blant, vil jeg tro det utsetter problemet.
 7. Jeg hadde akkurat det samme på en bil en gang. Som om man satt og dyttet clutchen litt ut og inn med manuelt gir. Det ga seg når det ble litt lunk i kassa. Byttet lockupsolenoid, og problemet var borte. Et relativt godt kjent firma kunne imidlertid fjerndiagnostisere problemet, og ikke mindre enn -utelukke- at det var så enkelt som å bytte solenoiden. Her måtte converter byttes, alternativt oljepumpa. Pris: 35k.
 8. Hvilken SBC-feilmelding er det du får opp? En gang i tida glemte jeg vår 2004 E240 med diagnosen tilkoblet over natta. Da var den merkelig ved oppstart. Kombiinstrumentet mistet alt av lys/info, km-stand for svant og sånt. Det kom tilbake etter et par dager normal bruk. Bilen skal helt fint tåle å stå med døra åpen en stund, og også 20-25C variasjon i temperatur.
 9. Jeg har byttet noe av det. Jeg har opplevd at rørene sitter litt godt fast, og kanskje enda litt, men normalt kommer de bare man får tak med riktig verktøy. Jeg tror kanskje jeg ville satt av litt tid og byttet mest mulig når du først er i gang. Fort gjort at et rør som er litt slitent gir seg helt når du røsker og river i andre ting.
 10. Mye enklere å bare få forklart hvor det er Jeg får lete litt. Har slitt lenge med at den blir våt inni når den står ute, og det ser ut til å komme gjennom takluka. Så litt på det i dag, og da sto det en del vann mot bakre høyre, som ikke rant ut.
 11. Det er vel rør 54 jeg vil prøve å få renset opp i, men så er spørsålet hvor man finner enden på det. Oppunder bilen? Hjulbuen?
 12. Det ser ut som drenering til takluka på min S124 er tett bak. Noen som vet hvor den kommer ut, så jeg kan få blåst den opp? Kommer ikke til ovenfra, da den er lenger bak enn luke åpner.
×
×
 • Create New...