Jump to content

FrodeS

Betalende medlem
 • Posts

  21,307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

FrodeS last won the day on July 12

FrodeS had the most liked content!

About FrodeS

 • Birthday 06/22/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FrodeS's Achievements

34

Reputation

 1. Denne starter vel i 2. gir når du tar i vei?
 2. Stort løft med ordentlig treverk Den grå aluminiumen minnet om det som satt i opphavets bmw 3-serie av kjipeste utstyrsnivå, og det er ikke noe godt minne.
 3. Moro når det ordner seg. Jeg har peilepinne på Råholt.
 4. Kjedelig med 210'n, men morsomt å se bilder av nye prosjekter. Ser du ikke er redd for å gå på ting. Artig med flere eidsvollinger. Selv bor jeg på Råholt.
 5. Denne bilen har jeg nå litt forsiktig lagt ut at jeg vurderer å selge. Det er en del å gjøre med den. Rust "her og der" er egentlig det som trengs å få gjort. Jeg har gått og sett på det en del år, og håpet å finne en løsning, men må dessverre innse at tid og kunnskaper til å ta det selv har jeg ikke, og å betale noen for det blir for dyrt. Man får litt andre prioriteringer i livet, og derfor ønsker jeg nå helst at denne kan få et godt hjem. Bilen har jeg hatt i nesten 19 år. Den har vært med meg nesten halve livet, og det er absolutt ikke lett å selge den. Det er vel litt floskel, men "selges med tungt hjerte" kan jeg skrive under på. Jeg kan ikke diktere hva en evt. kjøper kan gjøre eller ikke med bilen, men jeg ønsker helst å selge den til noen som vil ta vare på den. Noen som kan fikse den opp og sørge for at den lever videre. Kanskje går det an å få se den igjen på landstreff på Gol, og om den skulle komme til salgs igjen senere, håper jeg å få tilbud om å kjøpe den tilbake. Et bilde fra i fjor vår. Denne vinteren har den ikke fått vinterhjul. Den er godkjent et år til, og har vel ikke engang gått en full tank diesel siden forrige godkjenning. KM-stand nå er 630.000. Skulle det være noen der ute som har lyst til å påta seg et langtidsprosjekt med å strekke opp denne, så er det også aktuelt. Jeg betaler selvsagt for det.
 6. Jeg vet ikke, men hvis du googler delenummerne, så mener jeg det er mulig å finne dem. Kanskje det står størrelse. Evt. går det an å gå til et verksted der de har litt grovt verktøy og høre om det går an å låne. Jeg mener noen lånte hos BOS en gang. Det fine med forum, i motsetning til facebook, er at ting blir ikke borte.
 7. Hei. vår viste seg å ha en dårlig støtdemper. Luka ble helt fin etter å ha byttet den.
 8. Høres veldig kjent ut det, Syver. Jeg har en på 22, ei på 11, og en på 5, så det er ikke mange på gode ting å bruke tida på, og det blir sjeldent tid til å holde på i garasjen. I dag ble det slalom med de to minste, og litt pusling med en «ny» 211 til eldste, og bittelitt tid til et lampeprosjekt på jeepen.
 9. Jeg hatt en del runder med det der jeg også. Ganske enkel å jobbe med den kompressoren, og rimeligere med overhaling enn ny. Det er nok mange sånne som har gått med fordi de slangene ikke tåler noe som helst. Burde vært laget av sånn gummi man brukte på 124, da hadde de holdt evig.
 10. Brøyteredskapen står klar, ja Skulle det bli for gæli, så har jeg også snøscooter. 3 døgn, ja, og stigende. Test var fredag 12:30, fortsatt ikke svar. Vi hadde håpet å kunne gjennomføre (ute)bursdag for han ATV-føreren i går, men det ble jo ikke noe av.
 11. Vel fortjent. Karantene her også. Tror jeg. Ikke godt å vite, egentlig. Over 3 døgn siden vi tok test nå, og fortsatt har vi ikke fått svar. Om alle som fortsatt ikke har gjort det ennå kunne giddi å gå og ta den vaksina, så hadde det vært jæ"!¤# fint! Unga holder seg i hvert fall ved godt mot med elektrisk ATV, akebrett og greier.
 12. Ingen grunn til det. Selv Bernt har jo vekket gammel moro og stilte til start på landstreffet i år. Ny mulighet i mai!
 13. Joda, tida går, men på forum så dette blir ikke ting så fort borte Trenger mailadressen din.
×
×
 • Create New...