Jump to content

FrodeS

Betalende medlem
 • Content Count

  21,288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

FrodeS last won the day on June 9

FrodeS had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About FrodeS

 • Birthday 06/22/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjedelig. Det kan vel neppe være hærverk heller? klubben har avtale med Riis, de har vel avdelinger over alt?
 2. Først må du sjekke etter åpenbare feil. Det er ganske enkelt, og koster ikke noe. Sjekk at kompressor går, og om den gir noe trykk. Sjekk etter lekkasjer, ledninger som er gnagd over etc. Sjekk at luftfilter inn til kompressor eller slanger til den ikke er skadet. Gir ikke det resultat, så få lest ut feilkoder. Når det har dukket opp feilmelding, så er det også lagret en kode, som sier noe om hvorfor feilmeldinga kom. De fleste komponenter til arimatic på 164 er relativt rimelig å handle, og overkommelig enkle å bytte selv, men begynn ikke å bytte i hytt og pine uten
 3. Hehe, vi fikk 19. Detta der fikser du vel greit?
 4. Husk at du aldri bør eie mer enn 7 mercedeser, for da er det fort de som eier deg
 5. kanskje mer pga sludder i annonsen? kjøpt seeeent 89, men fortsatt generasjon 1? Av vegvesenet godkjent som klassiker pga null rust og kun originale deler? fin bil, men jeg blir litt sliten av sånne annonser.
 6. Slett ikke dumt, det. Jeg gjorde det på en 124 jeg hadde en gang, etter at jeg ble lei av bolter som gikk tregt. En liten runde med gjengetapp i alle hullene, så var de som nye igjen.
 7. Nå vet du i hvert fall hvilket verksted du skal holde deg unna. For hver gang det der gjøres, blir gjengene litt dårligere.
 8. Fin video på youtube. Mye gamle biler, mye kultur fra andre land. Anbefales.
 9. Aldri sett poenget med å trykke på noe knapper for å gjøre bilen mindre komfortabel... Meeeeeen, en skal visst ha ganske fintunet ræv for å merke forskjell til de arnottene uten tank.
 10. Får du ordnet diamantkutting på noe vis? Jeg «ga bort» mine lorinsere etter at det ble forsøkt vinkelsliperkutting Kjedelig når felgene stikker på svømmetur, men godt det ordnet seg. Jeg har også et sånt sett liggende til s-klassen, men jeg foretrekker gubbelook nå.
 11. Den ekstra tanken stenges av i sport 1/2. Den er gjerne i seg selv grunnen til lekkasje.
 12. Artig å høre at bladet begynner å komme ut. vi jobber en del med disse bladene, og så blir det litt vakuum når det er levert, og ting bare må gå sin gang. Artiklene til Syver er veldig hyggelige å få med. Jeg ønsker meg mer sånt, det er bare å sende inn til mbtidende@mbentusiastklubb.no . I år er det også meningen med 4 nummer, så vi trenger masse artikler!
 13. Jeg tror det betyr at de ikke er noe å ha, og at du skal sende dem til meg 94 kan være riktig det. Tenk deg 18" i 94... Og den bilen. Da kan det ikke ha vært mye tvil om hvem som var kongen i gata. Du har vel hatt den siden ny også?
×
×
 • Create New...