Jump to content

FrodeS

Betalende medlem
 • Content Count

  21,241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

FrodeS last won the day on August 1

FrodeS had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About FrodeS

 • Birthday 06/22/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Godt jobba. Digg når stjerna funker som den skal.
 2. Ja, jeg syns de gjorde seg. Enda mer enn jeg hadde trodd. Det er en del som skulle vært tatt tak i med denne, men det får bli «en annen gang». litt dårlig lys og lang avstand, så ser den fin ut
 3. Felgene på det siste bildet er 18" AMG jeg har til 126’n, og de ødelagte 17" lorinser. Det er ikke de samme som sitter på bilen.
 4. Har ikke verken lyst eller planer om salg, nei. Kona som tok bildet, og hun var nok litt heldig med det. Jeg tror felgene heter Artec AA eller noe sånt. Jeg kjøpte bilen i 2003, og var nære unna å kjøpe et sett som jeg tror var like et par år eller så etter det. Mulig de er kopi av noe amg-greier? De likner kanskje litt på AMG-felgene jeg har til 126’n? Litt usikker egentlig, men jeg syns de var fine, og prisen var grei. De får være en grei erstatning for lorinserne inntil videre. Der trengs «litt» oppussing.
 5. Lorinser-felgene mine skulle pusses opp, men det skar seg. Dessverre er de ubrukelige nå. Det dukket opp et sett med noen greie felger på finn, og etter en tur innom Oslo Felgretting og den lokale dekksjappa, kom de på bilen. Det ble jo helt greie.
 6. Min har gått 110.000 lenger. Er det noen måte å sjekke på, uten å skru alt i filler? jeg inspiserte dette på turbodieselen min, da jeg byttet topp på 570-580k km eller noe sånt. De skinnene var helt fine da.
 7. Gått langt? Historikk på olje som har vært brukt? Jeg har samme motor og årgang.
 8. Hvilken motor er dette? Forøvrig forsvant bomkjøpet mitt fra gårdsplassen i går. Jeg la ut annonse hvor med bilder av kjente feil, og opplyste om alt jeg visste. Fikk tilbake kjøpesummen, og 1000,- ekstra som gikk til han som kjørte den hjem for meg. Om ikke dyrekjøpt, så ble det i hvert fall en erfaring. Godt å være kvitt den, og godt å kunne selge den videre uten å måtte juge på tilstanden. Med selger kommer jeg ingen vei. Han svarer meldinger, men type «du spurte ikke om det var en diger flekk maling i bagasjen, så det sa jeg ikke noe om». På andre punkter har han ikke bare «glemt» å opplyse om feil, men regelrett løyet. Han hadde fortjent en runde gjennom Forbrukerrådet.
 9. Ikke løst på noe vis, han har ikke svart på meldingene mine. ligger ute som delebil: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=184346219
 10. Kjedelig når det blir sånn. Det er alltid litt risk å kjøpe bil usett, så den tar jeg jo. At det kan være feil selger ikke vet om er nå en ting. Da pleier jeg å presisere at jeg overtar bilen, med risiko for ukjente feil og mangler, men at jeg forutsetter at selger ha fortalt alt han vet. I tilfellet mitt, så går det på at to skjermer er bulket, det er sølt maling i bagasjerommet, dynamoen lader ikke og "litt sånt". Dette er ting selger unnlot å fortelle eller vise, og da jeg spurte om det var noe mer feil enn det han hadde oppgitt, avkreftet han det.
 11. Selvsagt er det lurt, men en bør jo kunne stole på at selger ikke sitter og juger. Hva ble plunder med ditt salg?
 12. Kjøpt ganske billig, usett. Selger har listet opp noen feil. En kompis hentet den for meg, ringte på vei hjem, og sa at den var litt dårlig. Viser seg at han har "glemt" å opplyse om at bilen er rundbulket, støtfanger foran sprekt opp, rust her og der, dynamo lader nesten ikke, det er sølt maling i interiøret, vesentlig eksoslekkasje og "litt sånt". Og så henger det en dullion wounderbaum i den.
 13. Kjøpt en 211 usett og blitt rundlurt.
 14. Sjekket om calipperne glir lett, da? Går det litt trått, så vil klossene slites mer.
 15. Om man ikke selv er skyld i ulykken, så er det vel fortsatt vanlig at man kan få utbetalt taksten og beholde bilen?
×
×
 • Create New...