Jump to content

FrodeS

Betalende medlem
 • Content Count

  21,254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

FrodeS last won the day on August 1

FrodeS had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About FrodeS

 • Birthday 06/22/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk! veldig fin artikkel!
 2. Takk. Veldig fin artikkel å få med i bladet. Jeg begynner å sette det opp om en ukes tid
 3. Fantastisk mbtidende@mbentusiastklubb.no
 4. Spennende. Olav, er dette noe vi kan bruke i MB Tidende?
 5. OBS: Deadline for MB Tidende 3/ 2020 er 1. november. Vi nærmer oss slutten på et rart år. Mange har hatt annerledes ferie i Norge i år, og mange har nok hatt ekstra mye tid ti å drive med prosjekter hjemme. Har du et verksted du vil skryte av, eller en bil du er godt fornøyd med? Uansett, så vil vi veldig gjerne lese om det i MB Tidende. Send meg pr. e-post til mbtidende@mbentusiastklubb.no . Både små og store artikler er velkommen.
 6. Det forklarer 5’er-puta hvordan festet du fjærskåla? Sveis?
 7. Godt ha gjort. Hvordan var det å få tak i nytt fjørfeste? 5'er-puter kom med 210 mener jeg.
 8. Den el.vifta starter jo av seg selv ved 105C, mens viscose eller den med el. innslag starter ved 102. Normalt er det lite behov for dem ved vanlig kjøring.
 9. Er vel bare å få bilen i pressa med en sånn mangellapp Hyggelig å se deg igjen på Gol!
 10. Hvor varm blir den egentlig? Jeg ville stoppet lenge før koketemperstur rundt 120c. el. vifta skal starte ved 105C (100%), og ved 18 bar i AC (80%). Av igjen ved 15. (Eller var det 15/12?)
 11. En grei påminnelse. Jeg har to sett sikringer med kobber liggende. Skulle ha bytta i både 124 og 126 ...
 12. Godt jobba. Digg når stjerna funker som den skal.
 13. Ja, jeg syns de gjorde seg. Enda mer enn jeg hadde trodd. Det er en del som skulle vært tatt tak i med denne, men det får bli «en annen gang». litt dårlig lys og lang avstand, så ser den fin ut
 14. Felgene på det siste bildet er 18" AMG jeg har til 126’n, og de ødelagte 17" lorinser. Det er ikke de samme som sitter på bilen.
 15. Har ikke verken lyst eller planer om salg, nei. Kona som tok bildet, og hun var nok litt heldig med det. Jeg tror felgene heter Artec AA eller noe sånt. Jeg kjøpte bilen i 2003, og var nære unna å kjøpe et sett som jeg tror var like et par år eller så etter det. Mulig de er kopi av noe amg-greier? De likner kanskje litt på AMG-felgene jeg har til 126’n? Litt usikker egentlig, men jeg syns de var fine, og prisen var grei. De får være en grei erstatning for lorinserne inntil videre. Der trengs «litt» oppussing.
×
×
 • Create New...