Jump to content

FrodeS

Betalende medlem
 • Content Count

  21,279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

FrodeS last won the day on April 8

FrodeS had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About FrodeS

 • Birthday 06/22/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fin video på youtube. Mye gamle biler, mye kultur fra andre land. Anbefales.
 2. Aldri sett poenget med å trykke på noe knapper for å gjøre bilen mindre komfortabel... Meeeeeen, en skal visst ha ganske fintunet ræv for å merke forskjell til de arnottene uten tank.
 3. Får du ordnet diamantkutting på noe vis? Jeg «ga bort» mine lorinsere etter at det ble forsøkt vinkelsliperkutting Kjedelig når felgene stikker på svømmetur, men godt det ordnet seg. Jeg har også et sånt sett liggende til s-klassen, men jeg foretrekker gubbelook nå.
 4. Den ekstra tanken stenges av i sport 1/2. Den er gjerne i seg selv grunnen til lekkasje.
 5. Artig å høre at bladet begynner å komme ut. vi jobber en del med disse bladene, og så blir det litt vakuum når det er levert, og ting bare må gå sin gang. Artiklene til Syver er veldig hyggelige å få med. Jeg ønsker meg mer sånt, det er bare å sende inn til mbtidende@mbentusiastklubb.no . I år er det også meningen med 4 nummer, så vi trenger masse artikler!
 6. Jeg tror det betyr at de ikke er noe å ha, og at du skal sende dem til meg 94 kan være riktig det. Tenk deg 18" i 94... Og den bilen. Da kan det ikke ha vært mye tvil om hvem som var kongen i gata. Du har vel hatt den siden ny også?
 7. Ah. Godkjent for 2 nye år. 2 dager på overtid. Meeeen, det begynner å bli en del å gjøre med denne nå. Jeg får bare se hva det blir til etter hvert.
 8. Ikke så aller værst? De er jo dritfine. Så kan man selvsagt si at de ikke er nøyaktig sånn som de ble laget, men så er det jo også rundt 30 år siden disse var i produksjon. Den gangen fantes jo knapt alufelger i det hele tatt, men jeg skulle gjerne sett noe annet fra samme tid som ser like bra ut. Sjekk inni, jeg mener det er datomerking. Av de jeg hadde, var to fra 1990, og 2 fra 1991 hvis jeg husker rett.
 9. Er det ikke mulig å slipe senter sånn som originalt? Dine ble jo veldig fine, men det er noe eget med original-looken på disse. Dette var ikke budsjett-felger.
 10. Jeg har akkurat solgt et sett sånne, som en kompis skulle fikse på. Det ble bare tull. rs90 er tvers gjennom kvalitet, og veldig tidsriktige. Lakken er helt enormt solid, men når den først må gjøres noe med, så er det vanskelig å få original look.
 11. Var veldig fin. Synd den gikk i pressa.
 12. Kule maskiner. Symaskiner er vel aldri noe jeg har tenkt så mye over, men synes generelt det er artig med sånt godt, gammeldags håndverk. Nå kan jo hva som helst 3-printes og masseproduseres, men å lage sånt der for 100+ år siden er imponerende. Det samme med urverk, og ikke minst damplokomotiver.
 13. WD40 er veldig midlertidig, kun for å få ting til å løsne. Det bør smøres med fett. Ta løs den vesle plata innerst på armen, så kommer du til stemplet der.
×
×
 • Create New...