Jump to content

Mint.

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Mint.'s Achievements

0

Reputation

 1. ok takk for svar. Men min bil har likens drl lys som 2011 modellen. Er registrert i desember i 2010 så det er vell egentlig en 2011 modell?
 2. Glemte og skrive at det er på en w212 E klasse 2010 mod
 3. Er det noen som vet hvordan man får grøfte lysene til og lyse i lag med park lys når det er mørkt. går ikke og "trekke ut" lysbryteren som man gjør det på alle andre biler. har sett noen e klasser på diverse forum og noen på finn.no dær park lyser i lag med drl lysene. se på bilde så forstår dere hva jeg mener. må dette kodes eller noes sånt?
 4. Mint.

  Us blink

  Okei du har nok rett i at det blir enklest og bare gå inn med egen pære. Takker for alle svar
 5. Mint.

  Us blink

  Men har sett noen C klasser i Norge med US. Så det må da være mulig å gjøre på et eller annet hvis?
 6. Mint.

  Us blink

  Usikker på nøyaktig hvordan det fungerer Men de lyser vel 30-60% av styrken på blinklysene under kjøring å når du blinker for eksempel til høyre starter vel det høyre blinklyset å blinke på 100% å det på venstre side blir på 30-60% Hvis jeg skal spekulere på hvordan det fungerer så blir det vel sånn. Men jeg er ikke 100% sikker på det så ta det med en klype salt :lol:
 7. Mint.

  Us blink

  Blinklysene lyser normalt ikke når man kjører. Det jeg prøver å finne ut av er hvordan dette kodes. Vet det er ganske enkelt å kode på bmw men er tydeligvis litt mere komplisert på mercedes...
 8. Mint.

  Us blink

  Tok bare bilde med nødblinken på
 9. Mint.

  Us blink

  Hallais er en ny eier av en w212 og da lurte jeg på om det er noen hær inne som vet hvordan man koder us blink på w212 2011mod. Har prøvd å søke meg rundt men finner ikke noe om det på andre forum. Alle svar blir satt pris på
×
×
 • Create New...