Jump to content

Jossoslo

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Dette tipset skal jeg ta. (Ser det er en gammel tråd, men var nyttig info)
 2. Noen som vet om jeg kan bruke 2013 R350 baklykter på min 2006 R320.
 3. Kjøpte nytt batteri, og starter normalt.
 4. Har en 2006 w251 som bestemte seg plutselig å dø helt i det jeg vridde på nøkkelen, total dø ikke noe strøm, byttet batteri og strømmen var tilbake, men starter ikke bare klikker, noen som har vært borti det samme. Selv tenker jeg starter/dynamo? Bilen har ikke gått så veldig langt passert 100’ . Vet ikke om det har noe å si.
 5. Selv byttet jeg bare belgen på min 2006 R320. Gikk greit det.
 6. Noen som kan anbefale en ctek lader til denne bilen. Eller hvordan finner jeg ut hva slags lader jeg eventuelt trenger. Har en ctek multi XS 4003, men føler denne ikke duker da bilen kjapt går tom for strøm. Mulig jeg må kjøpe nytt batteri. Er det noe man kan bytte selv? Mercedes sier nei, ikke merke verksted sier ja. Hva mener dere?
 7. En liten oppdatering. Problemet var tette dreneringsrør i motorrommet. Over tid så har det fylt seg opp med vann og rent over i filtret og videre ned i viftemotoren. Så resultatet ble skifte av støvfilter og viftemotor. Så her fikk jeg en tankevekker på et kjent problem, men som jeg overhode ikke har tenkt noe over.
 8. Hei Nei det har jeg ikke opplevd, min stopper når jeg tar nøkkelen ut, men begynner å blåse når jeg er på vei ut. Har spurt personer som har mer greie på bil enn meg og har fått til svar at det kan høres ut som at det er noe galt med styringen elller formotstanden. Kan også hende at den kunne ligge inne med feilkoder.
 9. Hei Fått et problem med kupévifta, den fortsetter å gå etter at tenningen er av. Noe man kan gjøre? Eller er det verksted neste?
×
×
 • Create New...