Jump to content

Vikinghansen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Vikinghansen's Achievements

0

Reputation

  1. Er det noen som har erfaring med ettermontering av Distronic Plus og/evt DAB på Mercedes? Har en W176 A45 AMG 2016mod der jeg kunne tenkt meg å få dette ettermontert dersom det er mulig til en overkommelig pris. Lurte på om det kunne vært mulig å få gjort dette i Tyskland, da jeg tenkte kjøre en tur nedover Europa i sommer. Bilen er ellers det meste av utstyr med bla AUTOMATIC LANE RECOGNITION, BLIND SPOT ASSISTANT, ATTENTION ASSIST og COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP. Skulle tro at noen av disse systemene brukes med Distronic uten at jeg har nok greie på det. Disse 2 tingene er veldig irriterende og ikke ha, når ellers bilen har alt av utstyr... Setter pris på om noen med peiling på dette/evt erfaringer og ikke minst info om hvem som kan kontaktes for hjelp til dette kommenterer, på forhånd takk
  2. Takker for svar folkens Skal sjekke på kortet/brevet fra Junge Sterne og ta kontakt med de som har utstedt det når jeg kommer hjem fra jobbreise. Trodde det var en generell kontakt, men slik er det da altså ikke. Ville egentlig bare være i forkant med hvordan man benytter garantien, hvor man skal henvende seg osv dersom noe skulle skje etter fabrikkgarantien går ut i neste mnd. Har lest litt rundt at det kan være problemer med å få dekning på garantien grunnet vriene MB Forhandlere/verksteder siden bilen er importert.
  3. Hei, Er det noen som vet hvor man skal sende henvendelser anngående Junge Sterne Garanti? Ville gjerne fått tilsendt et nytt kort i mitt navn. Har pr nå det kortet i navnet til han som importerte bilen. Har søkt endel på nett, men finner ikke helt ut hvor man skal henvende seg. Takker for svar.
×
×
  • Create New...