Jump to content

230K NORD

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 230K NORD

 1. Hei! Har en mb S211 320 cdi, 204hp R6. med gul motorlampe. Har bare en ELM327 feilkode leser. Med den får jeg feilkode P0088, High diesel pressure. Hvis man sletter feilkode går motor ujevnt en kort stund før motorlampe kommer på igjenn. Når motorlampe kommer på går motor som den skal. Det eneste tiltaket jeg har gjort er å bytte dieselfilter. Kan man måle om trykksensor og mengdereguleringsventiler er ok? Noen som har vært bort i lignende?
 2. Hei! Har en mb S211 320 cdi, 204hp R6. med gul motorlampe. Har bare en ELM327 feilkode leser. Med den får jeg feilkode P0088, High diesel pressure. Hvis man sletter feilkode går motor ujevnt en kort stund før motorlampe kommer på igjenn. Når motorlampe kommer på går motor som den skal. Det eneste tiltaket jeg har gjort er å bytte dieselfilter. Kan man måle om trykksensor og mengdereguleringsventiler er ok? Noen som har vært bort i lignende?
 3. Har jo gnist så har strøm til coiler.
 4. Hvor ligger K40 rele'et?
 5. Har målt litt på bilen. Den leverer ikke strøm til injektorer. Har hatt ute kontakten til startsperren. Nøkkelen registreres. Kan jo være tenningslås, speil eller ECU-startsperre. Enheten til startsperre er lik w210. Vet noen hvordan man kobler seg utenom den (bypass)?
 6. Vet du hvordan dette rele'et ser ut og hvor det befinner seg?
 7. Hei, håper dere kan hjelpe meg! Har en 1996 w202 c230 kompressor. Den vil ikke starte. Det hele startet med at den en dag ble tung startet, aldri vært det før. Prøvde x- antall ganger og vri om. Så startet den og gikk normalt. Neste gang jeg stoppet måtte jeg å vri om flere ganger, da kom startsperren på. Den indikeres ved blinking rød og grønn i speilet. Bestillte ny nøkkel siden jeg leste det kunne være den og siden den gamle var treg med låsing. Virket ikke noe bedre... Nå får ikke bilen bensin. Har hatt oppe drivstoffpumpa og testet den, ok. Men målte at det ikke er strøm. Alt av sikringer jeg har sett er i orden. Noen som har en ide? Hvor ligger startsperren? Har vurdert å koble bort denne for å bli klokere på hvor problemet er... Men om noen har en bedre ide blir jeg glad!
×
×
 • Create New...