Jump to content

thomnil

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

thomnil's Achievements

0

Reputation

  1. Nå har jeg testet tre ulike usb-adaptere. Mulig de er av fjas alle sammen, men burde ikke RS232 fungert ? Det er jo merkelig at ingen usb-adaptere eller RS232 fungerer av de jeg har prøvd. Gjerne gi meg en lenke til en god usb-adapter.
  2. Jeg har en IBM T40 med docking-stasjon, her er det RS232 port. Og porten fungerer fint på maskinen, kan koble til andre ting her, for eksempel garmin gps. kabel blir som sagt også oppdaget av pc, DS Connect sier "part D" accessible. Men MUX'en C3 blir dessverre ikke funnet uansett om en bruker usb eller rs232. Hvis noen har noen tips her så mottas de med takk - Thomas
  3. Det skal sies at for min del har oemscan til nå svart på alle mine henvendelser og vært hyggelige sånn sett. De har også vært der og kjørt teamview etter avtale. Men for min del har dette ikke hjulpet. Mitt diagnoseverktøy fungerer jo ikke. Jeg har testet og testet. Så vidt jeg kan forstå må multiplexer være ødelagt, og selskapet vil ikke sende meg en ny. Deres forslag er enten at usb-adapter er ødelagt, eller at RS232 port på min maskin ikke fungerer. De har bedt meg skaffe ny usb adapter og ny pc (dell) Nå har jeg prøvd med tre ulike usb-adaptere. Etter innstilling av disse til com 2 finner DS Connect "Pard D" accessible men ikke mer. Det betyr så vidt jeg forstår at kabel med overgang RS232/RS485 fungerer men ikke mux. Dette har ikke hjulpet til nå ovenvor oemscan. Da er tilbakemeldingene at usb-adapterene ikke er kompatible med kabel og overgang. Mulig det, men hvordan får pcen da kontakt med kabel? Uansett skal jo dette fungere på RS232. Men oemscan kommer bare med nye forklaringer etter hvert som jeg tester ut det ene og det andre. Hvis noen har et fungerende oppsett kunne det vært kjekt og prøvd min mux på dette for å se om det er feil med denne eventuelt noe annet. Kan jo hende det er flere ting som er feil. Verdt å nevne er at de to første gangene jeg brukte diagnoseverktøyet så fikk det kontakt med mux og bil, men det varte bare noen få minutter før koblingen ble brutt. Mvh Thomas
  4. Hei, forleden kjøpte jeg meg diagnoseverktøy fra oemscan men multiplexer C3 får ikke kontakt med pc. Noen som har erfaringer med dette? Jeg har prøvd ulike usb adaptere og RS232 kort samt RS232 port på docingstasjon. Jeg har satt alle portene til COM 2. Programvaren SD Connect finner ingen treff når jeg har satt på utstyret med mer før jeg bytter til com 2. Når jeg bytter om portens com til com 2 kommer det frem tekst som sier "PART D" "accessible" under status. Drar jeg da ut kabel fra slot så forsvinner denne informasjonen/linjen fra programvaren. Jeg tror med andre ord, også etter å manuelt ha endret og satt ulike hastigheter på com 2, at multiplexer ikke er helt i orden. Kanskje noen har hatt samme erfaring som meg og vet hvordan en kan løse dette problemet. Oemscan er dessverre meget vanskelige og kan på nåværende tidspunkt ikke anbefales for andre. - Thomas
  5. Hei kjøpte selv forleden fra dhgate og oemscan en C3 med harddisk og kabler med mer. Dette var til en IBM T40 som jeg hadde liggende. Jeg får dessverre ikke kontakt med multiplexer C3 - sd connect finner den rett og slett ikke. Har satt IBM inn i dockingstasjon som har en RS232 port, den er satt til com2 og her har jeg forgjeves prøvd diverse hastigheter uten å få kontakt. SD connect lokaliserer porten og sier den er klar, men klarer altså ikke å "lese" multiplexer. Det skal sies at jeg fikk C3 til å fungere to ganger første dagen jeg prøvde utstyret, da via USB adapter usb til RS232, men bare for noen minutter før den mistet koblingen. Begge gangene kom SD connect opp med kontakt med C3, den viste riktig ikon med mer. Da jeg mistet koblingen første gang, etter noen få minutter var det på en w211. Senere på dagen testet jeg systemet på w210. Merk begge gangene funket det for noen minutter før det "datt" ut og etterpå har det ikke vært kontakt. Kineserne har vært flinke på å svare på e-poster men når det kommer til stykket så ber de meg prøve multiplexer på annen maskin (DELL620) eller en annen C3 enhet for å konkludere hva som er feil. Kanskje noen har vært borti feil som jeg har?
×
×
  • Create New...