Jump to content

ALiland

Members
 • Posts

  213
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ALiland

 1. Ser originale ut i mine øyne, bortsett fra senterkoppene. De er ikke til disse felgene. Se etter et originalt delenummer på baksiden.
 2. Utrolig flott bil iallefall
 3. Nåja, største problemet mitt fremover blir flerkoneri
 4. Dessverre er pendlerbilen helt katastrofe [emoji28] Det blir en Hyundai Kona [emoji24] Et bilde til siden den slo litt an. Kommer på finn til 55 000,- snart.
 5. Man må nok stå langt unna for at den skal se perfekt ut. Men la den ut til salgs for jeg får ny pendlerbil i Juli, og tenkte det var tungt å få solgt. Men måtte deaktivere annonsen for å klare å beholde bilen til nybilen kommer [emoji28]
 6. Søk heller på Ofgear, han som har utviklet løsningen.
 7. Hvor mye høyere blir den om dubsetter inn de tykkeste fjærputene?
 8. ALiland

  Bilder av 201

  Tenkte jeg kunne dele denne jeg fant på Instagram
 9. Anbefaler og bytte lager mens du er igang De pleier å ryke etterhvert.
 10. Hva med lokket på ekspansjonstanken? Er det tett og holder trykk i systemet under kjøring? Det blir ikke vått inni bilen pga gåent varmeregister?
 11. Ja jeg syns en bil som er litt shabby originalbil er mer verd enn en strøken som er sveiet opp og plateny fra vinduene og ned. Men alt til sin bruk, et framtidig samlerobjekt bør jo være original på alle punkter. Men en gammel bruksbil burde være bra teknisk framfor 100% original.
 12. https://bil24.no/billige-amg-gt-43-coupe-i-produksjon/ Liker at monoblock felger er tilbake
 13. Hvis den skal stå inne i en mørk garasje helt for seg selv hadde ikke jeg satt på noe trekk. Alt som samler seg på lakken da er jo støv. Og en lett vask så er det borte igjen. Men om den står inne i et verksted hadde jeg ville kjøpt et skikkelig trekk som puster.
 14. Nydelig bil, fra ende til annen. Men jeg tror den hadde kledd litt tynnere fjærgummi forran [emoji849]
 15. Det lå en kvart, 3mm tynn bremsekive utenfor her for et par uker sider. burde riste godt i den bilen etterpå
 16. [quote author=Wicky /cls Hei du.... Det er nå forumet skulle hatt en likerknapp
 17. Bilen går i nødmodus av en eller annen grunn, det beste er å ta en diagnose.
 18. Custom stempler må du vel nesten ha uansett, høyden mellom kryssbolt og stempeltopp stemmer vel ikke mellom vanlig m104 og AMG?
 19. Om du ikke er helt originalfreak så hadde jeg vurdert å byttet blokk til en med 89.9 i borring. Da går du ned til 3.5L men kan kjøre med vanlig toopakning og litt mer gods i sylinderveggene.
 20. Legger vi godviljen til se ut som det kanskje har blitt skiftet speedo til et med 150k, så har han funnet et med 50k mindre? Men siden det var såppas runde tall så misstenker jeg heller andre alternativer. Men bilen din er jo bedre enn de fleste som eksisterer, uavhengig av kmstand.
 21. Kjørt 40 mil i varmen, deilig når det ikke går varmt og AC funker Aldri over 90 grader på kjølevannet. Kun oljetrykket som var lavere enn normalt, men det var fortsatt oppe på 2 bar. Men siden bilen alikevel kun er en sommerbil skal jeg vurdere å gå opp til 10-w40 neste gang
×
×
 • Create New...