Jump to content

Merce 2007

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Merce 2007's Achievements

0

Reputation

 1. GPS virker, posisjonen er presis. Koblet fra batteriet, det hjalp ingenting. Minuttene har fremdeles intervall på 30 min for hvert trykk.
 2. Ja, har navigasjon. Har søkt på klokke, men kom opp med null. Det rare er at klokken har vært nøyaktig på sekundet i 14 år, men nå er 12 min feil. Har ikke byttet noe som helst. Husker at samme natt som klokken ble 12 min feil så seg bilen helt ned på ræven. Det er derfor jeg lurer på om det er en eller annen system feil som har inntruffet den natten. Fikk ræven opp i normal stilling ved å trykke inn knappen for å heve bilen, men klokken den får jeg ikke stilt når det gjelder minutter.
 3. Hei Hvordan stiller man minuttene på klokken på W211 (2007)? Jeg har ingen problemer med å stille timene, men prøver jeg å stille minuttene så hopper tallene 30min frem eller tilbake. En morgen i forrige uke var klokken 12min feil, dette viser seg umulig å få rettet oppi. Jeg mistenker det må være noe feil på systemet, det burde jo være en lett sak å stille klokken minutt for minutt, ikke bare 30min intervall.
 4. Hei Ja, da har jeg montert ny dynamo, ladestrøm lå på 13.3V, var innom butikken for å få en forklaring. Art nr stemmer, men dynamo og laderegulator er feilmerket, så nå må jeg bytte dynamo igjen. Veldig frustrerende å oppleve dette tullet. Alt arbeide til ingen nytte. Nå må jeg vente til de får levert en dynamo. Grrrr
 5. Ja, om prisen er hyggelig vet ikke jeg, kr 5500. Fant noen på nettet til ca 3300. Men da med noe leveringstid. BOS skulle ha ca 10000. Så da er vel 5500 hyggelig? Ellers så var det likeretter som var kaputt, noe som ikke kan byttes på denne dynamo (A0131549002 Bosch dynamo) fikk jeg opplyst. Jeg skulle hente den i dag, men posten har hatt leveringsproblemer i dag.
 6. Hei Da fikk jeg bekreftet av EDV at dynamoen er kaputt.
 7. Hei Takk for all hjelp. Ja, jeg vet at det ikke er ett vanlig lade lys, men ett slik du beskriver det. Har sjekket litt rundt om her i Bergen, ikke funnet noen som har ny dynamo eller det settet du nevner. Utrolig nok! Bos hadde i Oslo til 10K! Bos mente at det skal komme alarm hvis dynamoen ikke lader. Noe den ikke gjør, i så fall svært lite. Bilen har gått 145K Dessverre så vet jeg ikke om noen som har Star diagnose verktøy. Chassisnr:WDB2110081B203849
 8. Hei Joda, hadde jeg bare vært sikker på at dynamoen er kaputt. Kjedelig å betale mye penger hvis det viser seg at dynamoen ikke er problemet. Er skeptisk til å bytte dynamo, fordi jeg har ingen alarm om at den er kaputt. Det burde vel kommet opp alarm om at den ikke lader? Tror nå jeg iallfall. Jeg har samtidig ett problem med at motoren ikke blir varm, har kjøpt ny termostat, men ikke Installert den ennå. Leser at det er flere som har disse to problemene samtidig. Om de henger sammen vet ikke jeg.
 9. Hei Jeg har problemer med at mercen 2007 W211 ikke lader, har ingen alarm om lade problemer. Når jeg kjører viser displayet samme volt som jeg måler før start av bilen. Hvis jeg måler 12.7V før starting, så viser displayet 12.7V under kjøring, volten synker etterhvert som jeg kjører, til slutt får jeg alarm om for lav spenning, men ingen alarm om lade problemer. Så da er det bare å lade batteriet igjen. Batteriet er nytt. Noen som har gode forslag til årsak?
 10. Hei Takk for tipset, jeg hadde problemer med å vite hvor staget var og hvordan det så ut, det henger lengre opp en der jeg så etter det, men fant det nå og det var knekt.
 11. Hei Jeg har ett problem med MB 2007 E-klasse (W211), begge luftfjæringene bak er uten luft, total på ræva, foran er alt ok. Dette skjedde samtidig på flat vei, jeg skiftet luft kompressor og rele, fordi at når jeg sjekket at bilen skulle heve seg så var det ikke aktivitet i luft kompressoren. Dessverre så hjalp ikke dette. Fremdeles ingen aktivitet i kompressoren. Jeg har sjekket sikringene, alle er ok (3stk) Hva gjør jeg nå? Mulig at løsningen er beskrevet på forumet tidligere, men jeg er ny her på forumet, jeg har ikke lest gjennom hele teknisk ennå. Utrolig hvor avhengig man er at bilen funker. (jobb, handling) Min bil nr 2 er en gammel Trans Am, men den kan jeg ikke bruke i Februar. Mvh T.Kj
×
×
 • Create New...