Jump to content

Drengen

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Drengen

  DAB+ w212

  Takk for svar. Dette er rn okpris, men dette passer vel ikke min bil ettersom jeg Audio 50 system og ikke ntg som du lenker til. Eller kan jeg gå over til ntg på min bil også?
 2. Drengen

  DAB+ w212

  DAB+ Har en 2010 mod w212 med Audio 50 radiosystem. På tide å få DAB+ radio, men jeg vil ikke ha et ekstra adapter på dahbordet. Hos Mercedes forhandlere koster det en lite formue å bytte hele komponenten til ny med dab. Noen som har funnet en god og økonomisk akseptabel løsning, f.eks til nærmere kr 5- 7.000? Har noen f.eks erfaring med TERETEKNIK www.tereteknik.se
 3. Mercedes støtdempere Har hatt bilen på service hos Mercedes. Der hevdes det at begge demperene bak må byttes. Mercedes skal ha mer enn 20.000 for å gjøre jobben. Ser på nettet at jeg kan kjøpe nye dempere for ca kr 2000 per stk. Mercedes sier at det er dårlig ide å bytte selv forde demperene må justeres korrekt etter montering for ikke å bli ødelagt igjen med en gang. Noen som har erfaring med dette? Kan jeg spare penger påå gjøre jobben i Sverige eller Tyskland? Noen som vet om et godt verksted på Østlandet som kan gjøre jobben til en fornuftig pris?
 4. Takk for svar. Jeg må innrømme at jeg ikke vet hva fjæring og demping på denne bilen er sammensatt. Må nok sette meg nærmere inn i det før jeg finner ut av hva som må gjøres. På mercedesverkstedet sa de at jeg måtte bytte dempere. Det er alt jeg vet.
 5. Har en 2010 mod E-220cdi, st.v. som siger ned bak. Ser ut som det skjer på begge sider. Betyr dette at jeg har lekkasje på begge luftfjæringene? Kontaktet Mercedes og fikk beskjed om at det kostet vel kr 10.000 å skifte demper per side. Har noen erfaring med dette? Er dette noe man kan gjøre selv? Finnes det andre verksteder, bor i nærheten av Oslo, som gjør dette billigere? Er det en god lurt å bestille dette i Sverige eller Tyskland? Er helt ny på denne siden og er mottagelig for alle gode tips og råd.
×
×
 • Create New...