Jump to content

JohnP

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JohnP

 1. På min gamle W211 fikk jeg periodisk strømtap som kostet mye kronasje og bannskap. Det viste seg å være brudd på strømkabel til varmeelementet på 1700W. Sikring mv. til dette finnes foran/under pedalbrønn. Det ble registrert opp til 20A periodisk tap. Ved å gynge på bilen gikk det bort, men kom igjen. Elementet ble koblet ut og alt fungerer. I mellomtiden hadde jeg unødvendig skiftet både dynamo og batteri.
 2. Motor1: Opprinnelig motor km ca 220k. Den hadde registerhavari som ble reparert, herunder skiftet alle stempel. Etter et års tid begynte den å bruke vann uten at lekkasje ble funnet. Sannsynlig diagnose er topp-pakning eller sprekk i toppen. Ved forsåk på å ta av toppen satt 2 bolter fast og 2 var løse. Jeg skrinla videre arbeid og kjøpte annen brukt motor (motor 2) som ble installert. Motor 2: Oppgitt km 164 k. Den fungerte EN dag. Ved parkering dagen før var alt normalt, neste dag nektet den å starte (startmotor dro rundt). Verkstedet mente at reg. var utslitt og hadde hoppet over uten følgeskade. Pengene for denne ble refundert. Motor 3: Oppgitt km 171 k. Den ble satt inn og fungerer normalt. (puh !) Motor 1 og 2 selges om noen er interessert. E-post: 1262@nordpol.no
 3. JohnP

  BATTERI mmm

  Min W211 skal parkeres på flyplass 10 dager. Forventet temperatur minus 5-10. Selv om begge batteri er nye så er jeg litt bekymret. Kanskje unødvendig???
 4. Motor 1 fikk registerhavari - selger reparerte til 10K. Etter ca ett år begynte Motor 1 å bruke vann, uten utvendig lekkasje . Register og alle stempel ble skiftet. Dagens tanke: Strekkbolter og pakning ble kanskje ikke skiftet, en Polakk tok reparasjonen ifølge min info. Verksted: Bil1, Gran. Senere oppstått lekkasje kan være: Toppakning eller sprekk. Motor: 210 000k. Vurderingene ble mange ----- Jeg valgte å sette inn annen brukt motor fra Sverige/oppgitt ca 168000 K. Etter -EN dag var det stopp, uten havari. Ved åpning viste det seg at registeret var utslitt. Ved stopp om kvelden har altså reg "hoppet over". Heldigvis (kanskje) ikke havari. Kjøpte så motor nr. 3. Jeg har altså 2 motorer: 1 med ukjent lekkasje, 1 med utslitt register. Noen som vil kjøpe? NB: Motor 3 med ca 180K fungerer aldeles utmerket. Dashbordet har ikke blinket rødt "at all" Jeg har fornyet så mye på bilen at valget om å skrote var fjernt - dette muligens dumme valget kostet med ca 75 000.-. Motor 2 og 3 befinner seg i Vesterålen. NB: Strekkbolter og ny topp-pakning følger med ! E-post: 1262@nordpol.no
 5. Brukt motor fra Sverige inkl ++, kr. 33 000.- montasje kr. 25 000.- Samtidig fikk jeg info om register. Svakhet på 2002-2004 modellene, noen røk ved 150 000 km+. Oppdatert registersystem på 2005-modell og videre. Nyttig !
 6. Noen som vet ca hvor mange verkstedtimer man må regne med...??
 7. Topp-pakning og strekkbolter til 2004 W211, E200K selges uåpnet. Kjøpt fra Autodoc. Jeg betalte ca 1800.- inkl. mva. Selges til fornuftig pris. (I mellomtiden valgte jeg å kjøpe brukt motor som nå er på tur til verksted).
 8. Topp-pakning og strekkbolter til 2004 W211, E200K selges uåpnet. Kjøpt fra Autodoc. Jeg betalte ca 1800.- inkl. mva. Selges til fornuftig pris. (I mellomtiden valgte jeg å kjøpe brukt motor som nå er på tur til verksted).
 9. Jeg fikk montert inn Android 5.1. i min W211. Har nå vanlig blåtann, Dab+, navigasjon, ryggekamera (ekstrautstyr) +++ men greitt å montere ref. broderen som vel har noen vekttall på slikt
 10. Lekk toppdekselpakning. . var kommet olje inn i kabel/plugg til motorstyring. Renset og satt på tett kabel og systemet funker nå. Olje i kablene fra kamsensor forårsaken elektronikk-krøll.
 11. Verksted sier: Ingen lekkasjer å se, og antar da at de også sjekket termostathus.
 12. 2004, E200K Maskinen bruker kjølevann, nær halvlitern på 10 mil. Trykkprøve radiator: OK. Kompresjonstest: OK, ikke vann i olja, ingen synlig lekkasje. 2 ganger om morgenen har jeg sett en grå tåkesky ved oppstart, ellers ikke. Toppakning? Sprekk? Noen som har erfaring?
 13. For bra lenge siden fikk jeg melding om for fet blanding på syl 1. Det gjorde jeg ikke noe med. Nå får jeg med mange dagers mellomrom melding om misfire syl 1. og motoren går bare på 3 syl. Etter en stund kommer siste inn. Jeg resetter feilkodene, men de samme kommer tilbake etter dager eller uker. En større bekymring er at kjølevannet tappes, og må påfylles med en liter pr. et par uker. Har vært på sjekk og testet kompresjon, og trykk på kjølesystem. Ingen utvendig lekkasje. Alt OK Plugger og coiler skiftet siste måned. I dagens samtale med "forståsegpåer" ble det antydet at elektronikken kunne kaste ut kjølevann under kjøring. Register, alle stempel og ventiler ble skiftet ifm registerhavari for ett år siden. Er det noen som kan antydet diagnose?
 14. Lillebatteriet er også skiftet, og alt funker som normalt. God jul !
 15. Fikk kjørt full diagnose i dag - og fikk opp flere sider feilmelding. Gjennomgående anmerkning er lav spenning, og det er vel lillebatteriet som styrer det meste og således er "skyldig". Har bestillt nytt - vil legge inn resultatet her
 16. Har nylig skiftet dynamo og startbatteri. Før dette fikk jeg ved oppstart rødt dashbord med batterisymbol. Når bilen ble stoppet og så startet etter en liten stund var alt OK. Nytt batteri innsatt i går, og ved oppstart nå på morgenparten kom samme feil. Noen som har vært borti slikt tilfelle?
 17. Min bror har samme bil som meg, E200K, 2004. har montert slikt selv + ryggekamera. Fungerer svært bra, men forholdsvis komplisert montering.
 18. Irriterende uling/ulyd mellom 45-60 km. Det er neppe dekkstøy. Noen.......?
 19. JohnP

  Dekkstøy

  På min w211 E200K, 2004 - har jeg en jo,jo-lyd som kommer mellom ca 45 km og 60 km. Høres ut som om noe er skjevt og derav kanskje slitasje som ikke bør være. Noen som har kjennskap til lignende?
 20. Hei" Ringe ut fungerer helt OK. Når jeg løfter selve telefonrøret så høres VELDIG svak lyd der. Radioen dempes helt normalt, men altså ingen lyd over hovedsystemet (Audio 20 m/CD-skifter).
 21. Jeg får ikke lyd via bilens anlegg ved bruk av original handsfri. Har prøvd både Viseeo og Nokia 6310. Telefonen oppdages av systemet, men ingen lyd. Noen som har en diagnose?
×
×
 • Create New...