Jump to content

HenrikTA

Members
 • Posts

  355
 • Joined

 • Last visited

About HenrikTA

 • Birthday 01/22/1979

HenrikTA's Achievements

0

Reputation

 1. C-klassen min fyller et år nå straks, og servicevarselet begynte å komme for et par uker siden. Etter å ha lest litt de nye postene i denne tråden, er jeg ikke i tvil om hvor servicen skal tas.. Nemlig hos Mercedes-Jensen, hvor jeg har vært fast kunde de siste årene. Og jeg gleder meg allerede til å ta kampen med BOS dersom de prøver seg på noe tull med garantien. Aldri i livet om jeg kjører bilen min frivillig inn i en verkstedhall som tilhører BOS for å utføre noe annet enn garantireparasjoner som de skal dekke, etter mine opplevelser med dem det siste året..
 2. Igår ble bilen hentet hjem til sitt nye hjem i Mjøndalen - var veldig rart å se den kjøre av gårde, men den har jo kommet til et godt hjem Lykke til med bilen Øyvind, håper du blir fornøyd!
 3. ..Det var heller ikke noe problem å selge - når jeg vet hvor godt hjem bilen nå kommer til.. Bilens nye tilværelse som "garasjedronning" hos en mercedes-entusiast som attpåtil er habil på bilpleie gjør "TIDENES VERDITAP på en bruktbil" mye lettere å svelge.. Blir morsomt å følge denne videre - og gratulerer til Øyvind!
 4. Da får vi se hva som skjer... http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31237608
 5. Helt rått hva du får til Øyvind! Fint med litt inspirasjon på fredagen, da jeg skal tilbringe mange av helgens timer i garasjen med salgsklargjøring av 210en.. Trengs heldigvis ikke så mye grovpolish på den da
 6. Har postet bildet der også - men jeg har jo Concorso fra før av da.. Etter hva jeg har lest så er vel den nye versjonen av Insignis (som jeg har) litt hardere enn den første? Også er det digg å stå med vokskrukka i en hånd og applikatorpad i den andre - og vite at det bare er 49 andre personer på kloden som kan gøre det samme Er vel bare 50 bokser laget..
 7. Ja, det er helt rått - spesielt Insignis V2 har overrasket meg veldig.. En ting er jo finishen man får med skikkelige produkter, men an annen ting som også er viktig jo hvor mye mer allright det er å jobbe med dem.. Jeg koser meg iallefall fælt med Swissvax-krukkene mine - og smører gjerne på et lag ekstra når jeg har sjansen
 8. Hadde utvendig høstprepping av vogna i helgen.. Etterfulgt av en grundig vask fikk jeg smurt på: - Dodo Juice Lime Prime prewax - 1 lag Swissvax Shield (herdetid 4 t) - 1 lag Swissvax Insignis V2 (Herdetid 12t) - Chemical Guys Quick Detailer Knipsa et bilde etter en regnskur - ga jo "helt grei" beading
 9. Fy fa... Det der var ikke pent! Ødelegge en bil med så klassiske linjer med noe sånt..Pøh!
 10. Vask og Quick-detailer en kveld det endelig var opphold
 11. Der var markeringslysene på ja Ble bra det! Du ligger litt foran meg i løypa - mitt ligger fortsatt på garasjehylla.. Får liksom ikke bestemt meg for om jeg skal montere den eller ikke..
 12. Grattis med ny bil! Jeg har omtrent samme bilen selv - kjøpte den ny i mars og er så langt kjempefornøyd! ..og velkommen i klubben!
 13. Er vel et fair kjøp det der.. Veldig lik min Her i Drammen solgte de nettopp en hakket nyere svart med AMG-pakke og LED i frontfanger, ellers litt enklere utstyrt (ikke command osv.). Den var rullet 20K og ble annonsert for 459K. Den hadde også den nye garantiordningen - med over 4 år gjenværende garanti..
 14. Det beste er jo 210en han har annonsert for nesten 160K - som har hatt motorbytte og egentlig gått nesten dobbelt så langt..
×
×
 • Create New...