Jump to content

bska

Betalende medlem
 • Posts

  4,865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by bska

 1. Off, rene marerittet når forbruket går bort i køkjøring. Du kommer for sent frem uten å gjøre en ekstra innsats - det er helt forgjeves
 2. ...skruing, felt-testing, limp-home, fintenking, skruing....
 3. Virker som du helt klart er laaangt inne mekkehelvete nå. Velkommen etter... Nye plugger blir fort løgne om di har bada i litt for mye bensin Evt forsøke å gappe de ned til 0,6-0,7mm for å sikre gnist Trenge du komp måler så sjekk med Jonas, han kan sikkert roda litt i rode mitt....
 4. Utifra eksos tempen du har målt så kan det virke som halve motoren virker. Om du ikke allerede har gjort det så ville jeg tatt en komp test, aller helst sylinderlekkasje test
 5. Oiii Stian, dette er ufortjent. Den lyden der var veldig snodig, kan det være noe oljepumpe problem av noe slag. Og gangen i motoren høres ut som om kamstyringa er på tur.
 6. Aleks, de stripene skyldes antageligvis mangel på benk med konstant skjære hastighet. Overflate hastigeten for skjæret blir mindre etter som man kryper inn mot senter. Overflate finish er avhenging av flere faktorer, skjærehastighet er en av dem. Kjent problem for alle som opererer dreiebenk
 7. Har du sjekket kamstyringen om den stemmer med merkene Stian?
 8. Så kjent ut stian, på E280 'oppgraderte' med plastdrev og slikt dill når automaten ble byttet for leenge siden
 9. Ja Stian, ka tenke du nå då?
 10. Er ikke det nokså typisk å få mer oljerøyk etter motorbrems med overhalt topp på en godt innkjørt motor? Det er hverfall min erfaring. E280 var kjørt godt over 200' når jeg fikk eksos lukt i ekspansjonstanken, og etter overhaling røykte den greit i bakkene. Den gang burde jeg nok kjørt en kjapp runde med wd40 honing & brukt de samme stempelfjærene. Tipper d hverfall ikke hadde blitt verre..
 11. Håbe at hu blir medgjørlig litt sånn etterhvert
 12. Den det bånnen i den brønnen huske eg å ha sveist ja, leeeenge siden eg va i første del av 20 årå
 13. Legg plast bremseveske beholdern i vanish som du stjeler fra kjerringa
 14. Ser at denne damen er minst like pen under kjolen Stian
 15. Husket jeg hadde samme problem på w108'en min - at den slapp på de opphengsgummiene. Kan ikke huske de spacer platene der, er det noe w109 greier eller?
 16. Ser du har jobba bra greit med dette Tom. Den ringen så nokså medtatt ut og resultatet er jo kjempebra
 17. Flott kreativitet Tom, god mann!
 18. Du får oppsøke tuning deler på FB for eksos, ligger et rustfritt 3,5 tommer supra anlegg til noen få lapper tjihi
 19. Og her kommer nok ett knippe konklusjonr: De nest beste bilene selges via finn De beste kommer ikke så 'langt', omsettes innfor vennekretsen.
 20. Det der var mye mer fakta enn vi andre og sikkert også Arnfinn var klar over. Kan en av konklusjonene være at 124 bilene er mer entusiastiske enn summen av øvige modeller med registreringsskilt, rust og antall sylindre ?
 21. Nissanen min må ha lik rulleomkrets på alle 4 ellers vil clutchen i fordelingkassen starte å kompensere. Kjørte på motorvei med lite luft i et bakhjul noen mil og da ble kassen så varm at det kjentes godt i girstangen. Kassen har trinnløs justerbar fordeling foran-bak.
 22. Er jo greit å ha papirene i orden ja, men 'problemet' er avgrenset til EUkontroll. Sånn ellers på gata løper man ingen reell risk.
 23. tror også sportline har 2 og 3 'tagger' på bærearmsforingene foran. Subframe foringene er også litt strammere. Mener å huske at jeg leste en gang at sportline er 20% strammere. Sammenlignet med mye annet er dette fortsatt ikke spesielt sportslig.
 24. Min egen erfaring med w124 er at det funker best med camber bak rundtom -1. Går fint med -0,5 også, men da blir det fort litt ustabilt i kurver. -1 gir gode egenskaper og fin jevn slitasje dersom spissing holdes på et minimum. Har også funket greit på Våler. Bruker Federal RSR.
×
×
 • Create New...