Jump to content

bska

Betalende medlem
 • Content Count

  4,847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bska last won the day on October 29 2019

bska had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral
 1. Legg plast bremseveske beholdern i vanish som du stjeler fra kjerringa
 2. Ser at denne damen er minst like pen under kjolen Stian
 3. Husket jeg hadde samme problem på w108'en min - at den slapp på de opphengsgummiene. Kan ikke huske de spacer platene der, er det noe w109 greier eller?
 4. Ser du har jobba bra greit med dette Tom. Den ringen så nokså medtatt ut og resultatet er jo kjempebra
 5. Flott kreativitet Tom, god mann!
 6. Du får oppsøke tuning deler på FB for eksos, ligger et rustfritt 3,5 tommer supra anlegg til noen få lapper tjihi
 7. Og her kommer nok ett knippe konklusjonr: De nest beste bilene selges via finn De beste kommer ikke så 'langt', omsettes innfor vennekretsen.
 8. Det der var mye mer fakta enn vi andre og sikkert også Arnfinn var klar over. Kan en av konklusjonene være at 124 bilene er mer entusiastiske enn summen av øvige modeller med registreringsskilt, rust og antall sylindre ?
 9. Nissanen min må ha lik rulleomkrets på alle 4 ellers vil clutchen i fordelingkassen starte å kompensere. Kjørte på motorvei med lite luft i et bakhjul noen mil og da ble kassen så varm at det kjentes godt i girstangen. Kassen har trinnløs justerbar fordeling foran-bak.
 10. Er jo greit å ha papirene i orden ja, men 'problemet' er avgrenset til EUkontroll. Sånn ellers på gata løper man ingen reell risk.
 11. tror også sportline har 2 og 3 'tagger' på bærearmsforingene foran. Subframe foringene er også litt strammere. Mener å huske at jeg leste en gang at sportline er 20% strammere. Sammenlignet med mye annet er dette fortsatt ikke spesielt sportslig.
 12. Min egen erfaring med w124 er at det funker best med camber bak rundtom -1. Går fint med -0,5 også, men da blir det fort litt ustabilt i kurver. -1 gir gode egenskaper og fin jevn slitasje dersom spissing holdes på et minimum. Har også funket greit på Våler. Bruker Federal RSR.
 13. Tom, har du forsøkt mørke solbriller eller caps?
 14. hmm, ser ikke bra ut tatt ut og inspisert/målt stemplene? muligens en opplagt forklaring til sylinder ripene der håper toppen har overlevd dette
×
×
 • Create New...