Jump to content

Classic

Members
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker, fant denne i går Er jo denne jeg har lagt ved bilde av.
 2. Driver og skifter automatgirolje på en 211 med 722.699 girkasse. Følger oppskriften til stjerneservice, men lurer på hvor returrøret fra oljekjøleren går inn til girkassen? Det er visst denne jeg skal demontere for å tømme konverteren for ytterligere 4 liter olje. Vedlagt bilde viser der jeg tror det er, siden oppskriften beskriver lokasjonen over "kontaktstykket". Mvh Classic
 3. Hei, hvilken spiller var montert i bilen Orginalt? Kan jeg ettermontere Comand med audio 20 fra før, og et slik most adapter?
 4. Er det straight forward å montere en Comand NGT1 på min bil med Audio 20 CD og CD-veksler? Den har også tlf. i midtkonsollen. Er ikke ute etter navigasjon, men bare skjerm med aux-tilkobling.
 5. Takker for innspill. Jeg fikk tak i brukt originalt sett fra en sedan. Så jeg skal være rimelig godt skodd til å lykkes med prosjektet.
 6. Hei, skyter inn et par spørsmål angående montering av originalt hengerfeste på 211. Passer et originalt hengerfeste fra S211 T-modell over på W211 sedan? Er det enkelt å montere selve spaken i bagasjerommet? Mvh Classic
 7. Kjøpte pakningene til ventilasjonen jeg, samt slangen. Kan ikke forstå at enheten behøver skiftes, hva er det som potensielt kan bli ødelagt på den.
 8. Er det vanlig at denne kontakten tar skade av oljelekkasjen? Sitter nederst på slangen fra veivhusventilasjonen. Hvilken kontakt er det?
 9. Takker for tips, så lekkasjen kommer kanskje fra selve veivhusventilasjonsenheten da. Noen måte å teste ut dette på? Har ikke merket noe nevneverdig.
 10. Ingen som har sett lekkasje her på en OM646 før?
 11. Driver med en teknisk gjennomgang av min W211. Ser den har svetting/lekkasje fra en slange som går til manifold. Er det vanlig at slangen forårsaker denne svettingen/lekkasjen, og har noen erfaring med å skifte den? Se vedlagte bilder for lokasjon. Sitter i mellom luftfilterboks og dyser. Mvh Classic.
 12. Har drevet og surfet litt rundt folk med samme problem, og det gjenspeiler seg en slags pakning under baksetet. Skal sjekke ut denne i morgen. Ser også at den har et forbedret delenummer i EPC.
 13. Hei. Har en diesel lekkasje på min E220 CDI W211 (W - sedan). Den finner hovedsakelig sted når det er mye diesel i tanken. Drypper ned fra venstre side ved bakhjulet (renner via dekselet under bilen). Det har skjedd en liten stund etter to ganger jeg har fylt tanken full. Noen som har erfaring med samme type lekkasje? Merker ikke noe spesielt på diesel-forbruket. Mvh Classic
 14. Hei! Har handlet en 2014 mod. W176 A-klasse for min far. Denne har kode "508 navibox preinstallation" i kombinasjon med "523 radio audio 20". Hvordan blir den rimeligste måten å få kartverk inn på denne enheten? F. eks noen i Haugesundsområdet som har kartbrikke? Er avhengig av kartverk for å navigere meg hjem fra Haugesund via Oslo og til Trondheim igjen, da jeg overhodet ikke er kjent i området. Har for tiden har en eldgammel lånetelefon imens jeg venter på min nye iPhone. Rart hvordan man har tilvendt seg teknologi og digital orientering. Mvh
 15. Huff så mye penere den forrige var. Sier ofte dette, men mener det virkelig her.
×
×
 • Create New...