Jump to content

utlending

Members
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

utlending last won the day on January 5

utlending had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About utlending

 • Birthday 09/16/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en sånn: https://www.biltema.no/bil---mc/bilverktoy/forstillingsverktoy/fjarspenner/fjarspenner-2000022289 Bor i Fredrikstad.
 2. Det er fullt mulig at begge side ryker samtidig, eller nesten samtidig dessverre. Men prisen er alt for høyt synes jeg. Hvis du bruker litt tid foran datamaskin, finner du sikkert billigere.
 3. Hvis jeg husker riktig: du tar av koblingen fra kamaksel sensor(er), det kan være olje i selve koblingen. Samme type feil, som på elektrisk kobling på 722.6 girkassene.
 4. Er du sikkert at ikke "håndbremsen" som låste bakhjulet? Mye jobb, men kanskje går å ta av drivaksel på begge sider?
 5. Ja, hvis det var byttet før: -innsugingsmanifold (minimum spjellene i manifold) -turbo -pakning under oljekjøler (evt. oljekjøler) -balanseringsaksel -dysene -motorfestene -har mulighet å sjekke tannhjulene og registerkjede -partikkelfilter Hvis du googler litt, finner du ut litt mer...
 6. Selvfølgelig tenkte jeg å koble slangene etter tømming av lufttrykk 😉 Meningen er at mye lettere å sjekke evt. feil på slangene, hvis man trekker nye slange utenfor, istedenfor å demontere masse ting, trekke nye slange der gamle sitter og banne etterpå, hvis ikke slangen som vært dårlig 🙂
 7. Trur den må være tilpasset til Mercedes, eller får du feilmelding eller elektriske problemer. Som jeg lest på flere steder og opplevde selv, at det går ikke å bytte lyspærer f.eks på tilhenger (led har ikke nok motstand, bilen "ser" ikke tilhengeren). Og mange hadde problemer også etter det ble byttet interiørlys til led.
 8. Takk for svar. Jeg vært på huggeri for å finne nye sjåfør sete, da så jeg, at alle sedaner har to spak på setene foran, men stv-ene har bare en. Kunne ikke sjekke strømkoblingene, så vet ikke om den kompatibel med hverandre.
 9. Hei. Har noen erfaring om W211 framsetene passer til S211? Begge to er 2004 modell.
 10. Hva skjer, hvis man trekker luftslange utenfor bilen direkte fra kompressor eller ventilblokk til belg?
 11. Har dere sjekket pluggene til kamaksel sensorer? Det er et kjent problem at kommer olje.
 12. Skjevt ratt kan være årsaken ja. Enten rattet må rettes opp, eller må kjøre en "grunnstilling" til ratta via Star diag. Jeg hadde samme problem på W211 etter firehjulskontroll. Husker ikke hva det heter i Star, men det løste problemet.
×
×
 • Create New...