Jump to content

utlending

Members
 • Posts

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

utlending last won the day on June 7

utlending had the most liked content!

About utlending

 • Birthday 09/16/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

utlending's Achievements

16

Reputation

 1. Er det den du ute etter?
 2. Husker ikke helt hva slags lyd, det var ca. 7-8 år siden. Men det er en rare lyd som forsvinner etter noen sec (i begynnelsen vartfall). Men hvis du slår inn på youtube M271 timing chain noise eller lignende, da sikkert får opp videoer. Problemet er godt dokumentert på nett
 3. Man får kjøpt oljestopper (en ledningsbit som kobles mellom solenoiden og eksisterende ledning) for å unngå olje i motorstyringen. Du kan sjekke, hvis tar av koblingen og sjekker. Registerkjede litt mer vanskelig, kan høres i noen sec. ved kald start. Erfaringsmessig kommer fram rundt 150000-160000 km.
 4. Hadde samme symptomer, byttet lock up solenoid. Du kan sjekke med StarDiag.
 5. Prøv å pusse den øvre delen med stålbørste. For meg ser ut som du har fortsatt synlig kant fra gamle ringen. Kan være dobbelt ring? 🤔
 6. Hvis du bytter injektor, da må slå inn koden til den nye injektoren, eller den skal ikke fungere optimalt. Kanskje dumt spørsmål, men diesel filteret ikke tett?
 7. Jeg har skiftet og "flushet" mange ganger etter denne videoen. Trur enkleste måte å skifte olje i konverter:
 8. Ja jeg har selv, ble montert ca. 2 år siden. Husker ikke helt hva er forklaringen, men mercedes har aktiv fm antenne med forsterker og noe med den å gjøre at originalt antennekan brukes som dab antenne. Måtte kjøpe en fakra-smb, eller smb-fakra adapter. Har aldri signalsvikt, som opplevde med frontrute antenne.
 9. Enklest og best er en android hovedenhet, som helt identisk med original radioen. Men uansett en liten tips: jeg bruker bilens original fm antenne som dab antenne, bare kjøpt mellomstykke mellom fm antenne og dab adapter. Så slepper den stygge antenne på frontruta.
 10. Prøv å legge en god del vekt i bagasjerommet, for å få bakparti ned og start motoren. Bilen skulle å heve seg til "original høyde". Stopp motoren, og tømm bagasjen, da skulle senke seg (slepper ut luft gjennom filteret).
 11. Har ikke prøvde på 210, men hvis du har plass til klemmeren, da trur skulle gå bra.
 12. Den fjærklemmeren på første link har jeg kjøpt ca. 2 år siden. Brukte den flere ganger, og fungerer utmerket til og med luftdrevet mutertrekker. Veldig enkelt å bruke og meget solid. Jeg kan ambefale.
 13. Guttungen hadde samme problem på 211. Prøv å hjelpe takluken å åpne seg med hånd. Etterpå rens og smør skinnene. I tillegg finns video på youtube, hvordan kan takluke resettes.
×
×
 • Create New...