Jump to content

utlending

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

utlending last won the day on January 5

utlending had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About utlending

 • Birthday 09/16/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. God kveld. Er det noen som kjenner bilen med skiltnummer: KB26632? Det er en sølv 2000 modell S320 CDI fra Hafslundsøy, som jeg vurderer å kjøpe. Bilen ser pent ut utvendig (i forhold til 210 😁 ) Eieren er en pensjonist veldig hyggelige kar som driver med båtbygging.
 2. Har sjekket om at har strøm på koblinga under sete når du slår på varmer?
 3. Siger bilen hvis stått rolige på noen dager?
 4. 124 serie og V8: verdens beste bil
 5. Det er ikke bare registerkjede som er sjekkes. Like viktig å sjekke tannhjulene. Hvis kjede begynner å bli slakk, men innenfor verdi, da kan likevel ødelegge tannhjulene. Jeg har leste flere steder, at anbefalt å bytte kjede rundt hvert 130-140k.
 6. På forrige uke måtte jeg å trekke nye jordledning til tilhenger kontakt...
 7. Det er ikke uvant med ledningsbrudd. Har du sjekket ledningene med multimeter?
 8. Hvis har ikke skaffet monteringssett ennå: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=169471773
 9. Du kan også slå av bremse funksjon via STAR/DAS for å sjekke. Du finner i menuen: kontrol units/Drive/Transmission/Diagnostic routines
 10. Har byttet olje og flushet girkassa ca. 30k siden, men den olje jeg tappet nå, det var svart. Synes det så ut , som den var ikke byttet på 130-180k.
 11. Hadde ujamt motortrutall og drag ved kaldt olje og lavt turtall. F.eks når holdte fart i 60 sone. Hvis du søker på youtube: lock up solenoid fault eller lignende, da ka du se (hadde samme symptomer). Når kjølevæske gikk over 60 grader, da problemet forsvant. Koblet av solenoid med DAS, da gikk, som skal ved kaldt olje også.
 12. Merkelig greier. Men girkassa fungerer veldig bra med den nye solenoiden. Alle symptomene er borte, som hadde før 😄 Vi får se hva som skjer om noen uker-monter.
 13. Hei. Jeg har byttet girolje/filter og flushet girkassa i dag. I tilleg har byttet Lock up solenoid. Den gamle solenoiden har delenummer på A1402770435 mens nye har delenummer på A2402770100. Prøvde å finne solenoid med gamle nr, men ser ut, som ikke tilgjengelig lenger. Er det mulig, at den gamle ble erstattet med den nye delenummer? Tatt en prøvekjøring på cirka 2mil, girkassa skifter mykt og fint 😀 Men vi får se i morgen, når olje blir kaldt...
 14. Trur beste å sjekke fysisk, tar ikke mer enn 10 min.
 15. Mest merkbart ved kaldt motor, f.eks første start på morgen. Som opplevde vi på bilen til sønnen min ☹️
×
×
 • Create New...