Jump to content

utlending

Members
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

utlending last won the day on February 3

utlending had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About utlending

 • Birthday 09/16/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trur du skulle å begynne med bremselysbryteren... Oversikt over sikringene: https://www.google.com/search?q=mercedes+w203+fuse+diagram&sxsrf=ALeKk023oBm8ErEG2IIdq5R7aNQYKidr3w%3A1617996556402&ei=DKtwYOqIGMWprgT09bK4DQ&oq=mercedes+w203+fuse+diagr&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADICCAAyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB46BwgjELADECc6BwgAEEcQsAM6BwgAELADEEM6BQgAEMsBULwuWL1SYIZlaAFwAngAgAF9iAGdB5IBBDExLjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEKwAEB&sclient=gws-wiz
 2. Prøv å slette kodene og start bilen for å se hva som kommer tilbake. Får opp mye rare feilmeldinger, hvis batteri blir tomt for strøm.
 3. Byttet pakningene, nå bilen føler seg mye bedre 😁 Det var relativt enkelt å få ut dysene, brukte mest tid for rengjøring og kjøring. Tok ca. 3 timer, inkludert en tur til Swedol for å kjøpe lang gjengetapp og en tur til Biltema for å kjøpe gjengatappholder. Den verste dyse så sånn ut:
 4. Pakke fra MBSpecialisten har kommet, det blir pakningsbytte i morgen 😯 Lurer på om 7Nm og 2x90 grader er riktig for å stramme festeskruene? Motorkoden er: 646-961
 5. Takk for tipset. Brukte sot fjerner og flat skrutrekker. Det tok ca. 3-3,5 timer og nesten alt synlige sot ble fjernet. Nå venter bare på pakke fra mbspecialisten. Men skal ta en tur til BOS for å skaffe oringene 👍
 6. Noen dager siden begynte å lukte eksos inne ved tomgang. I dag sjekket litt og fant dette: Finner avtrekker, freseverktøy, pakninger, fett og skruer hos mbspecialist. Men lurer på om hva er beste gufse å løse sot? Og hvordan kan man få ut gamle ødelagte pakning etter jeg klarte å få ut dysene?
 7. Hadde Audio20 uten fiber 😁 Spilleren var bare plug and play, ingen mas. Eneste negativ, at den døra under spilleren fungerer ikke. Men den kan fikses med f.eks den: https://www.aliexpress.com/item/32892580248.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.6da92e0eLIhK3e.
 8. Takk 🤤 Nei, det er en Xtrons spiller. Kjøpt brukt på Finn.
 9. Det ordnet seg. Jeg er svak på elektrisk mild sagt 🙂 M1åtte å demontere baklykt for å finne hvilken ledning skal brukes. Venstre side: brun er jord, rød-gul er 12V til ryggelys. Høyre side: brun er jord, rød-grønn er 12V til ryggelys. Kameraet ble koblet på høyre side, grunn av ledningene til baklyke kommer på høyre siden. Bare loddet kamera ledningene til ryggelys og kamera fungerer som skal.
 10. Hei. Jeg skulle montere ryggekamera på S211. Kan noen hjelpe meg hvor skulle koble rød og svart ledningene som aktiverer kamera? Det kommer 3 ledninger til baklys på bakdøra som inneholder ryggelys.
 11. Sjekk også om ikke løs kobling på selve batteri.
 12. Jeg ville ikke bruke Biltema greier i Mercedes motorer eller gir. Brukte en gang Liqui Moly motor rens en gang. Vet ikke om hadde effekt, eller ikke... Synes bedre å bruke kvalitet olje. Jeg brukte Comma Syner-G i siste 7-8 år, veldig fornøyd med.
 13. Jeg hadde iCarsoft MBII som er egentlig tilpasset til Mercedes. Veldig begrenset, mildsagt. F.eks etter oppdatering klarte ikke å styre SBC. Spar litt og vent til dukker opp StarDiag på Finn. Jeg kjøpte for 5000 inkl. laptop.
 14. Prøv å skaffe deg annen klosser fra en bilbutikk i nærheten av deg og prøv med den. Hvis går varmt, da kan levere tilbake. Det er billigste og enkleste måte å sjekke at stemplene er problemet, eller klossene.
×
×
 • Create New...