Jump to content
Mercedes-Benz Entusiastklubbs forum

utlending

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About utlending

 • Birthday 09/16/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når jeg holder fart f.eks i 50-60 sone og motorturtall under 1800, da turtallen ujamt som kjennes i hele bilen. Men hvis jeg girer tilbake og turtallet går over 1800 rpm eller kjølevæske temperatur er over 60 grader, da alle symptomene borte. Har ikke feilkode. EGR ventil og luftmassemåler ser bra ut, så det var neste tipp.
 2. Bra at du fant ut. Da har du en tredje festesystem For meg ser ut, som cromlistene "strammer opp" gummilisten, så cromen må fjernes først, og ved montering cromen må settes inn til slutt.
 3. Kan være makan som W110. Den har ikke mutter, ikke kllpser heller. Den sitter fast på "3 pigger" som er selve på cromdelen. 1 på tykk og 1-1 på tynn endene. Du vipper ut tykk delen i midten først. Skal ta bilde på ettermiddagen.
 4. Den horisontale kan jeg ikke desverre (har ikke på W110). På W110 listene på nedkant av sidevinuene er festet bare med klips, men under front og bakrute har 1-1 skruer på endene, og 3-4 plastklipser per 1/4 del . Du tar av skruer, og kan dra langs ut av klipsene, trenger ikke å "brute opp".
 5. På W110 det har mutter nede og oppe på vingepynter som finns på innsiden av bagasjerom. Kan sjekke i morgen, hva er med vindu lister.
 6. Her kan du sjekke etter VIN nummer: https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/mercedes/vin_check
 7. Eller slepper mest inn i cylinder 🤔
 8. Det vet, tok mange minutter før blitt så mye. Men lurer på om hva er med dyse nr.2. Bør den byttes, eller det er innenfor grense?
 9. Hei Frode. Har du mulighet å laste opp bilder igjen? Skulle å montere Defa kupevarmer og batterilader. Teksten kan lese, men kan ikke åpne bilder. Og takk for tråden 👏
 10. Har tatt lekkasje test på S211 220cdi. Resultatet ble ikke helt klart for meg. Den viser seg, at cyl.3-4 er omtrent samme, men nr.1 har mer retur og nr.2 har mye mindre retur. Som jeg lest, opp til 20% forskjell er ok. Men hva er utgangspunket? Er det nr.3-4, nr.1 som er høyest eller nr.2 som er lavest nivå?
 11. Du kan sjekke denne annonsen om belte forlenger: https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=17535461 Og trur du kan bruke pledd som brettet 4-6 lag på ruggen (som passer bredden til hun). Press inn øverste delen av pledden under nakkestøtte, da flytter ikke seg.
 12. Jeg har erfaring både W204, W211 og W212 og barnesete. 204 har mye mindre plass, enn 211 eller 212. Men hvis du må ha 3 stk i baksetet, da fungerer veldig bra, hvis du bretter pledd, og "fyller opp hullet på begge to sider" også på ryggstøtte slik det blir en flat baksete.Da får du barnesete mye lengre ut mot døra. Jeg hadde god plass til en Recaro Young Sport sete og to voksen.
 13. Har sjekket kobling på battery? Er samme med andre nøkkel?
 14. Har du tenkte deg fluid film som alternativ?
×
×
 • Create New...