Jump to content

Christoffer

Betalende medlem
 • Posts

  433
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Christoffer last won the day on May 6

Christoffer had the most liked content!

About Christoffer

 • Birthday 12/30/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christoffer's Achievements

1

Reputation

 1. En eller flere sensorer er ødelagt pga fuktighet som har trengt inn i den. Nede ved girspaken er det en knapp du kan trykke på for å deaktivere sensorene, da vil det ikke pipe slik du beskriver.
 2. Fikk beskjed om å plukke av mine i dag, da jeg var hos Vegvesenet i et annet ærend med bilen. Har hatt merkene på bilen i 3 år ca, så holdt en stund.
 3. Testet nettopp på min bil med defekt GPS antenne. Og det funket som bare det Ta ut sikringen og sett den inn igjen på slaget 12, så stiller klokken seg til kl 12.00. Takk for at du delte dette
 4. Update: Endte opp med å kjøpe clay som fjernet lakkstøvet enkelt og en poleringspakke fra Scandic Shine som virkelig gjorde susen på å få fram dybde og glans i lakken igjen. Nå parkere jeg langt unna lakkereren og håper ikke jeg får den dritten på lakken igjen.
 5. Hei og takk for alle svar. Da har jeg lært litt om lakkstøv og fått gode tips til et bilpleiefirma jeg kan kontakte.
 6. Han stod ganske langt unna. Hvordan har avstand og været en innvirkning på hvor vanskelig det er å fjerne?
 7. Takk for svar. Var innom den siden og leste litt og det ser veldig bra ut. Erfaring derfra selv?
 8. Hei til alle MBentusiaster og detailere på forumet Vi har en nabo på jobben som har lakkert utendørs og min og 4-5 andre kolleger har fått bilene våre fulle av lakkstøv. Er det noen som kan anbefale et bilpleiefirma i Oslo/Akershus som kan få fjerne dette på en god måte, uten å lage riper? Hilsen Christoffer
 9. Er igjennom denne den henter uft inn til kompressor. Er en gummiholder rundt filteret som igjen sitter på en brakett i karosseriet.. Denne holderen hadde røket på min. Slangen skal inn en plass bak støtfangeren.
 10. Kjedelig å høre om Brabushjula og BOS Virker det som at Dekk1 på Ensjø er flinke? Må få avbalansert mine på nytt etter jeg fikk på to nye framdekk, og tror ikke jeg engang gidder å gå tilbake til Vianor og klage på avbalanseringa.
 11. Har du fått fiksa hjula dine KennethJ? Post gjerne om du har fått en bra eller dårlig erfaring.
 12. Trenger ikke løsne den på prefacelift i hvertfall. Er det annerledes på facelift?
 13. Dekk1 på Kalbakken var veldig flinke og hadde i følge dem selv landes mest moderne avballanseringsmaskin. Litt usikker på om denne avdelingen er lagt ned. Noen som kan bekrefte?
 14. også tok jeg og vasket litt selv også etter at jeg hadde satt på dekslene igjen:
×
×
 • Create New...