Jump to content

Ivar Antonsen

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ivar Antonsen

 • Birthday 08/20/1968
 1. jeg kommer hvis jeg rekker det, men reiser nok ikke før rundt 1700 da det er mye på jobb om dagen.
 2. Hei Jeg har jo W203 og den funket ikke der, kan vel ha noe med hva slags motor man har eller ? Da jeg satte den i gikk bilen fint som bare det noen hundre meter så gikk den i nødmodus.
 3. Hei Jeg kjøpte en luftmengdemåler til min bil da jeg var i Polen i sommer. Da jeg kom hjem og skulle sette den på viste det seg at den var feil, noe en i butikken også sa men han som sto i kassa var sikker på at den var riktig. Tenkte og selge denne men vet ikke hvilken bil(er) den passer til. Dette står på esken. Pex LM 56 Mercedes benz(entsprOE1110940148) Noen som kan hjelpe meg.
 4. Min far har en 250 D 1992 mod med manuel kasse.Han sier at den av og til ikke kobler fra når han trykker inn pedalen og at han må ta den tilbake med beinet for at den skal komme tilbake. Hvis han da pumper et par ganger fungerer den en stund som normalt. Noen som har noe forslag på hva det kan være ?
 5. Jeg kommer. Tror dette blir en kjempe fin tur. Været ser også ut til og være med oss denne gangen.
 6. Jeg kommer også. var og snakket med petter`n i dag og de skulle være klare med tyriburgerne
 7. Hei Alexander Pakkepris for MC-førerkort vil fort beløpe seg til 6.500 til 7.000 kroner. Dette inkluderer teori, 5 kjøretimer, landeveiskjøring og oppkjøring. Hvis du ikke har kjørt tidligere trenger du antagelig noen timer til, og med en timepris på 350-400 kroner burde det være mulig å være ferdig med alt for rett under 10.000 kroner. Men du bør begynne og sjekke litt nå hvis du vil kjøre til sommeren
×
×
 • Create New...